За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 997
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Съвсем случайно прочетох на Кристина Дод  Бедствие на високи токчета. Много ми хареса и смятам да продължа със следващите - серията се казва Зестрогонец Simple Smile

Аз, нещо не успях да харесам "Опасност в червена рокля. Но ще пробвам и бедствието, може пък да се спогодим.
Сега чета "Майки и дъщери" Барбара Делински. Много леко и бързо върви.

# 331
Прочетох тази поредица: https://www.goodreads.com/series/112705-the-game-maker . Някой я беше споменал тук и я набелязах. Хареса ми, особено втората книга- дадох й 5 звезди. 🥰
Сега почвам тази книга- https://www.goodreads.com/book/show/48559250-beautifully-cruel , че доста я похвалихте и направо нямам търпение. 🤗

# 332
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
Съвсем случайно прочетох на Кристина Дод  Бедствие на високи токчета. Много ми хареса и смятам да продължа със следващите - серията се казва Зестрогонец Simple Smile

Аз, нещо не успях да харесам "Опасност в червена рокля. Но ще пробвам и бедствието, може пък да се спогодим.
Сега чета "Майки и дъщери" Барбара Делински. Много леко и бързо върви.

Ами не знам, аз случайно я почнах, тя се води първа от поредицата. Ще видя другите как са Simple Smile

# 333
  • Euskal Herria
Аз си взех останалите книги от Ларк Коув  на Девни Пери. Дано да ми харесат.

# 334
  • Бургас
Взех 2-3-4 още преди време и всички ми харесаха. Дано ти допаднат и на теб.

# 335
Взех 2-3-4 още преди време и всички ми харесаха. Дано ти допаднат и на теб.

Пери ми стана една от любимите авторки с тези книги. Още от пъвата ми хареса и веднага след издаване си купувах останалите. Много емоционално пише

# 336
  • Euskal Herria
И на мен ми хареса първата, купих я в електронен формат. И сега, като пуснаха и останалите, си ги купих.

# 337
  • София
Заинтригувахте ме с Девни Пери. Не са тийн романи, нали?

# 338
  • Плевен / София
Съвсем случайно прочетох на Кристина Дод  Бедствие на високи токчета. Много ми хареса и смятам да продължа със следващите - серията се казва Зестрогонец Simple Smile
На мен също много ми харесва тази серия

# 339
  • Euskal Herria
Заинтригувахте ме с Девни Пери. Не са тийн романи, нали?
Не са.
Ако искаш, хвърли поглед на първата:
https://www.rulit.me/author/peri-devni

# 340
Не са, ама така звучат. На мен са ми едно към едно със Саманта Йънг.

# 341
  • София
Благодаря, ще хвърля един поглед на първата.
Принципно харесвам Саманта Йънг т.е. може и Девни Пери да ми допадне.

# 342
И на мен ми хареса първата, купих я в електронен формат. И сега, като пуснаха и останалите, си ги купих.
най-накрая са ги пуснали ePub... браво

# 343
  • София
Не са, ама така звучат. На мен са ми едно към едно със Саманта Йънг.
Наистина ли? И аз бях решила, че са тийн и ги пропусках, но щом приличат на С. Йънг, определено ми влизат в списъка за четене.

# 344
  • Euskal Herria
Да, пуснаха ги и в нормален епуб формат, че досега ги имаше само в  Apple Books. Освен тях електронно са пуснали и първата от Фордж и новите от Анна Тод.

Общи условия

Активация на акаунт