За тези, които четат любовни романи № 36

• 64 785
  • 752
  •   2
Отговори
# 660
milenaka , тази също ми е в TBR. Към MFM съм доста предпазлива, защото не ми се чете нещо пошло, колкото главните да си задоволяват нуждите, колкото да има нещо скандално в книгата, изобщо искам да има някаква специална връзка между героите. Чакам мнение, когато приключиш дуета /ако смяташ да четеш и втората книга/ .

# 661
  • София
Засега върви добре, вероятно ще чета и следващата, така че ще пиша Simple Smile

# 662
  • Euskal Herria
Видях, че в Читанка са качили "Моят съсед пиратът" и понеже я търсиха и в нарочната тема, реших да я прочета. Не бих повторила, дори и сега се чудех дали да си спестя  усилията.

# 663
Тая книга я започнах, и толкова бързо оставих, няма и 5 стр.да съм прочела..... Не ми стана интересна и това е.

# 664
  • Варна
Аз прочетох Огън на леда на Мариана Запата и ми хареса много. За тези, които не искат много еротика мисля, че ще им хареса. От няколко дни си чета криминални романи, които не са за тази тема и затова няма да кажа кои.
Гледах един клип за Колийн Хувър
Скрит текст:
Май се оказва, че съм извратена и имам нужда от пречистване, защото ми е харесала Жестока любов Thinking Никога не е късно да науча нови неща за себе си Laughing Щом Жестока любов е по зле от След, а аз харесвам Жестока любов, а не харесвам След съм наистина много зле Laughing Като знам колко хора харесват авторката дано дават намаления в църквата за групово пречистване Laughing

# 665
Приятелка ме пита за насока за книга с романс,без еротика,и забавна...
Чела съм,искаше ми се да препоръчам точно онази,която  ми беше харесала,но ми е бяло петно и заглавие,и автор...
Имаше телефон,който главната намери,после комуникираха с него с мейли,накрая отмени сватба за да остане с него...
Говори ли Ви нещо?

# 666
Софи Кинсела е авторката със сигурност, а книгата - "Един пръстен и е твой" май  се казваше.

# 667
  • Разпиляна във въображението
В момента чета "Моето преди и твоето сега" на Джордан Стела. Ще я прочета, не че е нещо особено. Не ми допада главната, главният също. Единственото ми любопитно нещо е във връзка с малката сестра, но нищо друго.

Препоръчайте ми хубав роман, в който някой от главните е направил нещо наистина лошо, неволно, а другият трябва да прощава. Няма значение дали на български или английски.

# 668
  • Варна
А някой чете ли новата Дом на пръст и кръв  на Сара Дж. Маас. Много ми е любопитно дали е интересна или чакате да излязат и другите книги и да ги четете заедно.
А някой да е чел Змия и гълъб на Шелби Махурин. Много ми харесва корицата и главните май ще се мразят в началото.
И ибис още не са издали Лекси Блейк. чудя се кога ще излезе Thinking

# 669
  • Бургас
Момичета, излязла е и последната книга от поредицата Рейвънел на Л.Клейпас

# 670
А някой чете ли новата Дом на пръст и кръв  на Сара Дж. Маас. Много ми е любопитно дали е интересна или чакате да излязат и другите книги и да ги четете заедно.
А някой да е чел Змия и гълъб на Шелби Махурин. Много ми харесва корицата и главните май ще се мразят в началото.

Аз преди малко я завърших. Не мога да чакам да излязат и другите книги, предвид че датата на последната е чак за 2022 г. за да ги чета заедно. Но пък като си се знам, книгата ще бъде препрочитана с всяко излизане на следваща от поредицата. Така за Лунатион, ами започнах я скептично, защото прочетох няколко негативни коментара, че започвала скучно и т. н., обаче колкото и клиширано да звучи просто не можех да я оставя. Много ми допадна новият свят, който Маас гради и се надявам в останалите книги да видим и разберем още повече за него. Хънт и Брайс определено се новата ми любима двойка и боже надявам се Маас да не ни извърти някой номер и ги раздели в останалите книги. Всъщност Хънт доста ми прилича на Роуан като характер, как да не го хареса човек. Имаше моменти, в които се смях, и такива на които признавам си си поплаках, определено мога да кажа, че е най-добрата книга, която съм прочела през тази година от жанра.

Другото фентъзи, което прочетох през миналата седмица е "Сенките помежду ни" на Триша Левънселър. Доста добра книга, с една по-различна главна героиня, която не е мила и невинна девойка, а изкусен манипулатор, като цяло много ми беше интересна книгата.

# 671
  • Варна

Аз преди малко я завърших. Не мога да чакам да излязат и другите книги, предвид че датата на последната е чак за 2022 г. за да ги чета заедно. Но пък като си се знам, книгата ще бъде препрочитана с всяко излизане на следваща от поредицата. Така за Лунатион, ами започнах я скептично, защото прочетох няколко негативни коментара, че започвала скучно и т. н., обаче колкото и клиширано да звучи просто не можех да я оставя. Много ми допадна новият свят, който Маас гради и се надявам в останалите книги да видим и разберем още повече за него. Хънт и Брайс определено се новата ми любима двойка и боже надявам се Маас да не ни извърти някой номер и ги раздели в останалите книги. Всъщност Хънт доста ми прилича на Роуан като характер, как да не го хареса човек. Имаше моменти, в които се смях, и такива на които признавам си си поплаках, определено мога да кажа, че е най-добрата книга, която съм прочела през тази година от жанра.

Другото фентъзи, което прочетох през миналата седмица е "Сенките помежду ни" на Триша Левънселър. Доста добра книга, с една по-различна главна героиня, която не е мила и невинна девойка, а изкусен манипулатор, като цяло много ми беше интересна книгата.
О благодаря ти. Звучи интересна книгата на Маас, а щом има герой, който прилича на Роуан, още по добре. Аз обикновено чакам да излязат всички книги, защото ми е досадно да чакам книга по книга особено когато ми е интересен края. Другата причина е, че забравям какво е станало в предишната. Например с книгите на Касандра Клеър, докато се сетя кой какъв беше и се изнервям.
Книгата  "Сенките помежду ни" на Триша Левънселър ми е списъка, особено след тоя цитат
Скрит текст:

Много готино звучи.

# 672
Hrisi и аз заради този цитат си я взех. Наистина приковава вниманието и определено не съжалявам, че я купих много ми хареса.

# 673
  • Варна
Hrisi и аз заради този цитат си я взех. Наистина приковава вниманието и определено не съжалявам, че я купих много ми хареса.
Да и аз я имам, но си чака да ми дойде вдъхновението Laughing

# 674
  • Euskal Herria
Прочетох "Пеперуда в леда" на Силвия Дей. Не е толкова лоша, просто някак ми стоеше като нахвърлян проект. Все едно авторката е маркирала точките, по които да развие сюжета. Обаче пък финалът много ме изненада, определено не очаквах точно това.

Днес сутринта Ибис писаха във фейсбук страницата си:
Цитат
Разкриваме ви малко от книгата, по която работим в момента Simple Smile. И за която ни писахте многократно.

"– Само да се уверя, че съм разбрал правилно… Тук сме вече не само поликлиника, но и водиш курсове по сексуално образование в къщата ми?"
"Dance Away with Me", Сюзън Елизабет Филипс

Самостоятелен роман, до месец-два вероятно ще го пуснат -  така отговориха от издателството на запитванията.

Общи условия

Активация на акаунт