За тези, които четат любовни романи № 36

• 64 772
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Ст Загора
Нахлува в темата да питам някой чел ли е тези 2 книги :
"Магията на любовта" Рут Мария Кубичек
" Историята на една чудесна любов " Карл - Юхан Валгрен
Ако може мнение. Благодаря!

# 676
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Прочетох последната книга на Jessica Gadziala - "Клиентът". Супер сладурска история! Сега мисля да дам втори шанс на Ан Малкъм и да започна Splinters of You
. Или тази https://www.goodreads.com/book/show/51707189-ecstasy.
Хм, доста привлекателно резюме, отбелязах я. Simple Smile

Стигнах 60% от https://www.goodreads.com/book/show/40748777-flock
Дотук леко четиво, след Ан Малкълм ми идва даже доста леко, но пък е интересно. Подозирам, че съвсем скоро няма да е толкова безобидно. MFM е да предупредя, но аз харесвам такива.
Обещах отзив. Simple Smile
Вече съм до средата на следващата – https://www.goodreads.com/book/show/53312623-exodus
Накратко – препоръката ми е да се чете.
Първата е по-наивна, по-идеализирана любов, въпреки че е MFM, но това не ѝ пречи. Според мен се явява като прелюдия към втората. В първата имаше една драма, една "голяма" тайна, която ми се видя доста измислена, докато втората е по-сериозна, по-... хм, "тежка артилерия", поне докъдето съм стигнала. Като цяло и двете са написани добре.

# 677
  • Бургас
Днес излиза Ruthless Empire by Rina Kent, но все още я нама във vk. Странно, руснаците са супер чевръсти. Не ми е спешна, че има разни други неща да дочитам.
Започнах третата на Хартуел на Саманта Йънг. Съвсем в началото съм и все още не мога да изкажа мнение. А вчера видях, че Калпазанов са дали признаци на живот и са издали Редките цветя 4 - Опасна в диаманти - не е кой знае какво поредицата, но на мен ми харесва и определено ще си я купя /дори на обед минах през Хеликон, но точно получаваха стока и казаха, че все още не са я "завели", ще си я взема след работа Laughing

# 678
  • София
Здравейте, можете ли да ми кажете в какъв ред трябва да се прочетат книгите на Джейми Макгуайър, специално серията Красив и Братя Мадокс. Доколкото разбрах, са малко размесени, но може да не съм разбрала правилно.

# 679
# 680
Сиела обявиха, че ще издават 365 дни на Бланка Липинска. Предвид коментарите и това което четох, че се случва в поредицата не бих я прочела. Като видях коментарите в фейсбук, доста хора не са очаровани от новината. Жалко, има толкова добри авторки в романтичния жанр, а и в еротичния, които все още все още не са издадени в България и си заслужават повече от тази поредица.

# 681
Сиела обявиха, че ще издават 365 дни на Бланка Липинска. Предвид коментарите и това което четох, че се случва в поредицата не бих я прочела. Като видях коментарите в фейсбук, доста хора не са очаровани от новината. Жалко, има толкова добри авторки в романтичния жанр, а и в еротичния, които все още все още не са издадени в България и си заслужават повече от тази поредица.
Сигурно пак някой агент им я е препоръчал Rolling Eyes

# 682
Днес излиза Ruthless Empire by Rina Kent, но все още я нама във vk. Странно, руснаците са супер чевръсти. Не ми е спешна, че има разни други неща да дочитам.
Започнах третата на Хартуел на Саманта Йънг. Съвсем в началото съм и все още не мога да изкажа мнение. А вчера видях, че Калпазанов са дали признаци на живот и са издали Редките цветя 4 - Опасна в диаманти - не е кой знае какво поредицата, но на мен ми харесва и определено ще си я купя /дори на обед минах през Хеликон, но точно получаваха стока и казаха, че все още не са я "завели", ще си я взема след работа Laughing

Новата от Хартуел на английски ли я четете или вече се намира и на български?

# 683
  • Разпиляна във въображението
И аз се възмутих веднага. Тъпото беше цитатът, с който Блажев защити тази пошлост. Разбирам еротиката, чета такива книги, но книгата не е само еротични сцени.

# 684
  • Бургас
Новата от Хартуел на английски ли я четете или вече се намира и на български?
dodo, на български е. Вчера е излязла на английски и последната за Емъри Саундърс и Джак Девлин. Дано скоро я преведат и нея. Бих искала да си "изкарам" поредицата на български.

п.п.Минах половината и ми харесва

# 685
Определено няма да си купя 365 дни (и ел книга безплана на бг пак няма да прочета след коментарите, който четох и за края на поредицата).
Писах преди за третата на Хартуел и тя ми харесва най-много от досега издадените. И четвъртата ще си купя (ако ориндж решат да я издадат).
За да хвана промоцията 3+четвърта безплатно от озон освен Неизречени неща си поръчах и не известни автори като Хана Тъниклиф - Една френска сватба и Ада Пареляда - Ванилена сол... ами какво да ви кажа - голяма грешка, повече никакви експерименти. Понеже съм дала пари се насилих да ги прочета, но те са просто ужасни - стила на писане, историята, диалозите , ама ужас... или аз не съм нормална или книгите са ужасно тъпи

# 686
за Ванилена сол, и аз се присъединявам-не можах да се насиля достатъчно,та да я прочета

прочетох Лято във Вила роза, и много ми харесва стила на писане на авторката,ще потърся още нещо нейно

# 687
  • София
Аз още съм на https://www.goodreads.com/book/show/53312623-exodus
Скоро не бях попадала на книга, която да е толкова противоречива. Главната героиня ме дразни и вбесява, обикновено прочитам няколко страници и я оставям, защото главната отново ме е ядосала, но въпреки това не мога да я оставя. Стигнала съм точно 87% и нямам представа как ще свърши.

П.П. Авторката се опитва да направи асоциация с "Птиците умират сами". Според мен по-скоро не успява.

# 688
  • В къщурката на хълма на феите
направо изтрепаха рибата със заглавие .. то стана преди много време от ясно по-ясно, че книгата/поредицата не я бива и няма смисъл да се влагат ресурси в нея, защото колкото и силно да е желанието, тази книга не е новите 50 нюанса, обаче Сиела явно са с половин година назад ..

# 689
Аз искам да ви препоръчам и похваля  една книга от български автор- "The shadows- Black" от Sun P. G.
https://www.rulit.me/tag/romance/the-shadows-black-download-free-609072.html

Случайно попаднах на нея, докато търсех в рулит нещо за четене в последно качените книги. И въобще не подозирах,че е на български автор, докато не потърсих втората.  Много ми хареса самата история, така ми се иска някое издателство да я издаде. Нуждае се от леки корекции, но е по-добра от толкова други в този жанр. И другото, което ми хареса е, че историята, стила на писане и сексуалните сцени не ми напомнят за друга книга. Ако някой друг я прочете, да сподели мнение.

Общи условия

Активация на акаунт