За тези, които четат любовни романи № 36

• 66 001
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Чета Оцеляване на Мия Шеридан и съм
Скрит текст:
на честа където умря Пъп.
Много тъжно ми стана и не знам
Скрит текст:
кой е убил Драскол, но се
радвам, че го е направил. Не го харесвам.

# 316
Аз изобщо не харесах “Оцеляване”. Чувствах се сякаш не четях Мия Шеридан, а друг автор. “Само ти” ми дойде посредствена и на места абсурдна. “Гласът на любовта” ми остава най-любима от трите преведени на български досега.

# 317
  • Варна
Не можах да я дочета, то бива конспирации, експерименти, в повече ми дойде.

# 318
  • Варна
А аз продължавам да тъжа за Пъп Frowning1

# 319
Скрит текст:
Скрит текст:
Обожавам я! За мен тази книга е силна и с дълбока история 💖 Наистина кофти момент беше това с вълка, но все пак главния разбира много неща и избира правилния път ,поне според мен😊 Приятно четене 💖

# 320
Сега пак съм в търсене на нещо ново. Grinning
mims3, това? Royal Elite Series  Rina Kent https://www.goodreads.com/series/271228-royal-elite
Това съм го чела, бива. Чакам новата книга, интересно ми е какво толкова е сгафила приятелката, че да я мрази оня така! Беше чиста омраза!

Прочетох наскоро трите книги за Elsa и Aiden - много ми хареса, въпреки че той си беше психо. Grinning Чакам да излезнат книгите, за да продължа с другите. Heart

https://www.goodreads.com/series/200172-the-game - Току що довърших това.... някой чел ли го е? Аз лично съм смазана от mind games.... не че е лошо, просто ми дойде малко в повече.

# 321
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
Обожавам я! За мен тази книга е силна и с дълбока история 💖 Наистина кофти момент беше това с вълка, но все пак главния разбира много неща и избира правилния път ,поне според мен😊 Приятно четене 💖
Благодаря. Аз много обичам всякакви животинки и не обичам да им се случват такива неща в книгите.

# 322
  • София
Здравейте, не мога да намеря Мона Кастен "Спаси ни"- третата книга от поредицата. Не мога да я намеря от къде да я купя дори. Някой да  може да ми каже от къде да я поръчам? Тъкмо приключих с втората и умирам от яд, че не мога да намеря третата. А втората приключва по такъв гаден начин, че не мога да не прочета третата. Моля, помогнете...

# 323
  • Плевен / София
Здравейте, не мога да намеря Мона Кастен "Спаси ни"- третата книга от поредицата. Не мога да я намеря от къде да я купя дори. Някой да  може да ми каже от къде да я поръчам? Тъкмо приключих с втората и умирам от яд, че не мога да намеря третата. А втората приключва по такъв гаден начин, че не мога да не прочета третата. Моля, помогнете...
Книгата се издава от издателство " Арт плюс" и се продава в Лидъл.

# 324
  • София
Книгата се издава от издателство " Арт плюс" и се продава в Лидъл.

Много благодаря Simple Smile още утре ще я потърся.

# 325
Здравейте, прочетох и Арогантен костюмар. Много ми хареса. Сега продължавам с Егоцентрик. След това да погледна и другите на Ви Кийланд? Коя ще препоръчате?

# 326
Здравейте, прочетох и Арогантен костюмар. Много ми хареса. Сега продължавам с Егоцентрик. След това да погледна и другите на Ви Кийланд? Коя ще препоръчате?

Шефът, Струва си да се бориш, Струва си да рискуваш и накрая Обяснения в омраза. Тези с П. Уорд също са много хубави Забранена страст и Омразен съквантирант

# 327
ММА бойците на Ви Кийланд са страхотни!💖

# 328
  • в сърцето на един мъж...
Съвсем случайно прочетох на Кристина Дод  Бедствие на високи токчета. Много ми хареса и смятам да продължа със следващите - серията се казва Зестрогонец Simple Smile

# 329
  • Бургас
ММА бойците на Ви Кийланд са страхотни!💖
Нещо не ми вървеше и зарязах първата. Може пак да се пробвам след време.

п.п.Защо Вишъс се припознава като младия Bane и постоянно се правят препратки и как са едва ли не един и същ човек. За мен двамата нямат нищо общо. НИЩИЧКО. Вече съм на 1/3 от книгата и не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт