За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 934
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Euskal Herria
Да, това е последната книга.

# 421
Прочетох вчера Обяснение в омраза. Да, малко тъжни моменти, но ми хареса. Сега не знам какво да почна. Май ще почна Омразен съквартирант и след това Дъблин Стрийт поредицата.

# 422
някой прочете ли новите на Тод? Дали са по-добри от След поредицата ?

# 423
  • Бургас
някой прочете ли новите на Тод? Дали са по-добри от След поредицата ?
Вики, някой писа че са пълна боза. В ГР също бяха с нисък рейтинг.

п.п. прочете ли шотландците на Дж.Гарууд?

# 424
Ооо шотланците са СУПЕР. Агентите ми куцат обаче, нещо много описателно и много герои намесва, но ще почета и от тях.
Мерси за А. Тод, След не ми хареса и си мисля да не се е поправила с другите книги да ги поръчвам, но явно и те не стават. Ще си спестя парите Simple Smile

# 425
  • Плевен / София
Ооо шотланците са СУПЕР. Агентите ми куцат обаче, нещо много описателно и много герои намесва, но ще почета и от тях.
Мерси за А. Тод, След не ми хареса и си мисля да не се е поправила с другите книги да ги поръчвам, но явно и те не стават. Ще си спестя парите Simple Smile
На мен ФБР агентите на Гарууд са ми любими...."Списък с убийства" и "Сладки приказки" са ми фаворити.

# 426
  • Разпиляна във въображението
"Прочетох" "Бий се или бягай" от Саманта Йънг. Не знам защо изобщо я подхванах тази авторка отново. Не ми хареса.

# 427
  • Единбург
Прочетох на Mia Knight поредицата Crime Lord и я препоръчвам на тези които харесват мафиотски любовни романи.До последната книга имаше действие и интрига и бих казала ,че пресъздават малко по реално  техният свят.
https://www.goodreads.com/search?q=Mia+Knight+crime+lord&qid=UR2AZQOeGg

# 428
  • В къщурката на хълма на феите
Взех си "Да покориш лорд" на Сара Маклейн .. мисля в събота и неделя да се усамотим двете и да я прочета Grinning

# 429
Взех си "Да покориш лорд" на Сара Маклейн .. мисля в събота и неделя да се усамотим двете и да я прочета Grinning

Сподели после мнение. Моята ще пристигне чак на 17-ти, та има да си почакам ..Disappointed

# 430
Аз да се похваля с първата книжка, която си позволих да прочета на английски. Чудех се и накрая се зачетох в To love a God на Evie Kent. Ама много отдавна не съм чела до сред нощите,а на работа да ходя и да спя 😂 Обаче този Локи направо ми взе ума, макар че на места имаше и повечко описание според мен, но историята по мое мнение е добра и си има всичко,всичко.. 😁 Чак се разочаровах,че следващата ще бъде през 2021, но има една новела преди нея и сега ще я издиря 💖

# 431
  • София
"Прочетох" "Бий се или бягай" от Саманта Йънг. Не знам защо изобщо я подхванах тази авторка отново. Не ми хареса.
И аз не бях впечатлена от точно тази нейна книга.

# 432

Аз много харесвам Иънг, но не мога да не се съглася. Дъблин стрийт поредицата е по-интересна. На мен ще ми е интересно повече да прочета за брата и приятелката от Бий се или бягай (ако напише книги за тах, защото беше казала, че замисала е самостоятелен роман и няма да развива другите герой).
Самата авторка си пише по-леки истории. Не са толкова задълбочени и няма такова очакване и напражение в книгите й. Но пък са приятни, леко четиво, без да те натовари, зависи в какво настроение си за четене и какво искаш. Аз все още си препоръчвам книгите й Simple Smile

# 433

На мен пък страшно ми хареса:))) Оттам се запалих и по поредицата й за Хартуел, която страшно много ми хареса Simple Smile Тъкмо прочетох Дъблин Стрийт и съм очарована:) както при книгите на Сюзън Елизабет Филипс чувствам някакво спокойствие докато чета книгите:) все едно съм си вкъщи и знам че няма да ме разочароват:)

# 434

Първата книга на Саманта Йънг, която прочетох, беше "Бий се или бягай". Много ми хареса и затова прочетох поредиците Дъблин Стрийт и Хартуел. Фаворит си остана първата прочетена.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 09:55 от stasha_s

Общи условия

Активация на акаунт