За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 939
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
Може авторката не е "моята". "Герой" не харесах, "Дъблин стрийт" първата дори не я преполових. Така ми се случва и с Хувър, която се харесва масово.

Започнах "Обяснения в омраза" на Кийланд и Уорд. Главните кога ще се обясняват в омраза Simple Smile ?

# 436
  • В къщурката на хълма на феите
"Прочетох" "Бий се или бягай" от Саманта Йънг. Не знам защо изобщо я подхванах тази авторка отново. Не ми хареса.
И аз не бях впечатлена от точно тази нейна книга.
то много хора сме така .. аз като цяло харесвам Йънг, ама тази книга така изсмукана от пръстите ми дойде ..
Така ми се случва и с Хувър, която се харесва масово.
имаш съмишленик в мое лице .. 3 нейни книги мъчих .. ама мъки да видиш и накрая просто се отказах .. наистина не разбирам кво й харесват ..

Започнах "Обяснения в омраза" на Кийланд и Уорд. Главните кога ще се обясняват в омраза Simple Smile ?
не затаявай дъх ..

# 437
  • Euskal Herria
Хувър я заобикалям, въобще не е "мой" автор. И още няколко автора, които масово се харесват, но на мен въобще не ми допадат.

# 438
  • Варна
Хувър с нейните велики драми, изнасилени герои, героини, нема нужда. Макар, че съм изчела поне 5.

# 439
Хувър с нейните велики драми, изнасилени герои, героини, нема нужда. Макар, че съм изчела поне 5.
Сълзи и сополи да текат, другото не е важно. Другата драмаджийка с деформираните ми се струва, че е Миа Шеридан, която заобикалям засега.
Затова пък си харесвам СЕФ, захар и мед тече от там.

# 440
Прочетох и аз "Бедствие на високи токчета". Не съм особено впечатлена... А бях се нахъсала за цялата поредица, но май ще пропусна. Стори ми се плоска и предвидима цялата история. И стилът на писане на авторката малко ме подразни, сякаш книгата е писана от ученичка. Дадох й 3 в ГР.

Прочетох и серията "Royal Elite"- хареса ми, беше ми подобна на сериите на Пенелъпи и Шен. Ще чакам и следващите книги. 🥰

Сега мисля да продължа с "365 дни", да видя за какво е целия шум. Бях се отказала, като прочетох случайно тук финала на книгата, но толкова противоречиви коментари, че ми стана интересно... Почвам я! 😃

# 441
  • София
Аз прочетох цялата поредица за бивши военни, полицаи и подобни, и започнах рокерската – https://www.goodreads.com/book/show/25442666-making-the-cut
Много рядко ми се е случвало така да подхвана някоя авторка и да не я оставям.

# 442
Chelsea, да сподели после 365. Аз я свалих, после се отказах след финала. Чакам с нетърпение да кажеш мнение.

# 443
  • София
Прочетох и аз "Бедствие на високи токчета". Не съм особено впечатлена... А бях се нахъсала за цялата поредица, но май ще пропусна. Стори ми се плоска и предвидима цялата история. И стилът на писане на авторката малко ме подразни, сякаш книгата е писана от ученичка. Дадох й 3 в ГР.

Скрит текст:
Прочетох и серията "Royal Elite"- хареса ми, беше ми подобна на сериите на Пенелъпи и Шен. Ще чакам и следващите книги. 🥰

Сега мисля да продължа с "365 дни", да видя за какво е целия шум. Бях се отказала, като прочетох случайно тук финала на книгата, но толкова противоречиви коментари, че ми стана интересно... Почвам я! 😃
Аз я чета в момента. Не е лоша, но не е и нещо "уау". После мисля да започна втората от серията "Фордж".

# 444
  • Варна
ОЧАКВАЙТЕ на 23 юни "Премълчани истини" от Колийн Хувър - затрогваща история за първата любов, семейството, скръбта и предателството, която ще докосне сърцата на майките и дъщерите.

Морган не е планирала да забременее на седемнайсет, но когато това се случва, оставя собствените си мечти и планове на заден план. Тя се омъжва за Крис и двамата създават дом за дъщеря им Клара.
Шестнайсет години по-късно, Клара вече е пораснала и търси собствения си път в живота, а Морган се чувства все по-отдалечена от дъщеря си. Човекът, който внася хармония и разбирателство в дома, е Крис. Но трагичен инцидент слага край на живота му и изправя съпругата и дъщеря му пред неочаквани разкрития, а премълчаваните досега истини ще доведат до непредвидими последици.
И докато всеки ден изплуват нови разтърсващи тайни, Клара намира утеха в момчето, което ѝ е забранено да вижда, а Морган се сближава с последния човек, с когото е очаквала…

----

Колийн Хувър публикува първия си роман през 2012 година. От тогава всичките ѝ произведения оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“ и се превръщат в международни бест­селъри, преведени на повече от 15 езика.

Три поредни години (2015, 2016 и 2017) книги на Колийн Хувър са избирани от читателите за РОМАН НА ГОДИНАТА в Goodreads Choice Awards (категория „Романтика“).

# 445
Току що завърших https://www.goodreads.com/book/show/42615225-the-assist много приятна и сладка колежанска история, без излишни драми. За пръв път чета нещо от авторката, но доста ми хареса, сега се чудя дали да продължа с книгата за Джоел или да видя "Проклятие за мрак и самота" на Бриджит Кемерер, че отдавна се каня да я започна.

# 446
  • Варна
Аз прочетох "Едно малко нещо" на Ерин Уот, която определено е тийн. Не беше лоша, средна хубост и няма никакви еротични описания.
Сега чета " Когато е наистина" отново на Ерин Уот и за сега страшно ми харесва. Главните герои са страшно забавни и постоянно се заяждат и аз само се хиля докато чета Laughing Дано ми харесва все така до края.

# 447
Прочетох https://www.goodreads.com/book/show/52676913-here-with-me?ac=1&a … zjJLle&rank=1  (случайно я  видях в класация за най-очаквани книги през 2020)
Не е лоша книжката, главните са приятели от деца. Сега видях,че има книги и за други споменати персонажи, а уж не се води поредица.
https://www.goodreads.com/book/show/46144851-boss-of-me (enemies to lovers, military romance )
https://www.goodreads.com/book/show/49015076-wait-for-me ( second-chance, military romance )

# 448
  • варненка от София
някой прочете ли новите на Тод? Дали са по-добри от След поредицата ?

Прочетох първата, доста мудна, скучна и все едно е писана от ученик в 3-ти клас. Едни разсъждения, едни ретроспекции, разочарова ме, но си взех втората ,че са поредица и да не нарушавам. Сега започнах "Въжеиграчката" на Аанда Куик, много мудно и тегаво ми върви, но на инат ще я прочета, че после ме чакат интересни неща.

# 449
Здравейте,
Бих искала да попитам,
преди време съм чела една книга за един мъж, който отиде на война, или мисия, нещо такова и вечерта преди да замине брат му, който се казваше нещо с К, спа с неговата годеница и от това се зачена дете. Човекът загина в мисията, а  братът и годеницата се влюбиха. Тя беше нещо като осиновена в семейството, живееше с тях.
Някой сеща ли се как се казва книгата? И на кой автор е?
 Помня, че я има в Моята библиотека, но не мога да я открия.

Общи условия

Активация на акаунт