За тези, които четат любовни романи № 36

• 64 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Разлистих Nightfall, в края ПД е написала рожените дни на героите /няма нито един, който да е моята зодия/
Скрит текст:
Birthdays
Michael Julian Crist: August 30
Kai Genato Mori: September 28
Damon Kirsan Torrance: October 19
William Aaron Paine Grayson III: May 9
Aydin Markus Khadir: October 16
Erika Isla Fane: November 5
Nikova Sarah Banks: November 8
Winter Sutton Ashby: January 19
Emory Sophia Scott: July 14
Alex Zoe Palmer: Dec. 16
. Там се споменава сред мъжете един Ейдън, който явно ще е дуетната половинка на Алекс.
Скрит текст:
Да, от обкръжението на Уил е и в първата глава го споменаха, като по тона оставят впечатление, че е някаквочудовище. Ще видим дали е така.

# 631
никакви попадения нямам все още,никакви желания...
затова хванах нещо от запасите за всеки случай- Джуд Деверо, Ангел за Емили, и съм доволна
страхотно разтоварващо ,има какво да се иска от диалозите,но наистина разтоварващо и различно

# 632
  • Бургас
Хей момичета, Nightfall се появи в торентите вчера вечерта, а днес рейтнига и се срина от 4.30 до 3.90... толкова ли са зле нещата? Започна ли я някой? Аз честно казано само първа глава съм прочела, че дочитам една на хартия. Ще умрА, ако отметна 600 страници и се окаже боза!

# 633
Приключих с Nightfall. Толкова много неща се разкриха /особено накрая/, че ми е нужен май втори прочит, за да съм сигурна, че нищо не съм пропуснала. Някъде до малко след средата се редуват минало/до влизането на момчетата в затвора/ и настояще. Има дооооста горещи моменти
Скрит текст:
включително m/m и f/f
, напрежение, завършва с интересен отворен край ... типично в стила на Пенелъпи. Пак са в 2 посоки мненията, както бяха и за Credence, аз съм от отбор 5/5. Недоволството е, че се случват много неща с участието на другите герои, а няма повече моменти само с Уил и Емъри. Който мисли, че може да напише по-добър вариантна книгата, да се пробва. Все пак това си е виждането на авторката, всичко е плод на нейното въображение и можеше поредицата изобщо да не съществува.

# 634
  • София
Мъча "The hunter" на Шен, по-скоро тя ме мъчи. Близо 40% съм и не се получава - и двамата са много слаби, неубедителни образи, нищо не се случва... Дотук 3-ка й е много.
Прочетох я. Ами зле е – ако в Гр можеха да се дават половинки, щях да ѝ дам 2.5. Много лигав главен, първо се мразеха, пък после станаха голямата любов, по принцип такъв тип истории харесвам много, но тук беше много зле написано. Братът ми стана интересен, обаче. Ако има книга за него, ще я чета.

П.П. Имам предвид брата на Хънтър. Но и за нейния бих чела.

# 635
  • София
Разбрах, че са пуснали на български новата книга на Силвия Дей - Пеперуда в леда. Някой вече да я е чел и формирал мнение?

# 636
  • Плевен / София
Разбрах, че са пуснали на български новата книга на Силвия Дей - Пеперуда в леда. Някой вече да я е чел и формирал мнение?
Лично мнение....нищо особено....

# 637
  • Бургас
gostenka68, не съм фенка на С.Дей и не съм я чела , но се появи май вече и в ел.формат по грубите във ФБ

# 638
  • София
Да, аз я видях да се предлага в Мейлбукс от снощи и си я поисках. Харесвам поредицата Кросфайър и ми се ще тази история да ми хареса колкото нея. Друго от Дей така и не успях да харесам. Все едно останалите й книги са писани от друг човек. Почвам ги и ги зарязвам на втората страница. И тази ще пробвам, пък да видим...

# 639
Започнах я, но не съм сигурна, че ще я довърша.

# 640
https://www.rulit.me/books/the-shadows-black-download-free-609072.html
Това какво е - фен превод, бг автор? Някой чел .. гледам накрая е - следва продължение? Бе, изобщо скажете с 2 думи за какво иде реч - бива или не, да трия.

# 641
https://www.rulit.me/books/the-shadows-black-download-free-609072.html
Това какво е - фен превод, бг автор? Някой чел .. гледам накрая е - следва продължение? Бе, изобщо скажете с 2 думи за какво иде реч - бива или не, да трия.

Бях гледала из другите форуми, че е бг автор от wattpad, но не знам колко е достоверно инфото. Писаха, че е хубава

# 642
Мъча "The hunter" на Шен, по-скоро тя ме мъчи.

Превода на български как е? И дали я има някъде качена онлайн?

# 643
  • София
Вики, май я няма на български.

# 644
Това е неприятно. Една книга да съм си харесала и я няма Sad

Общи условия

Активация на акаунт