Докато приема АМ мисля да си стоим на двойка.
През деня си пие айрян, но за заспиване не иска. И аз знам, че след годинката спокойно може да се дава КМ вместо кърма/АМ. Поне знаеш, че няма захар. От няколко дни давам мюсли с прясно мляко за закуска и станаха фурор. Явно му харесва прясното мляко, но не смея да го предложа директно за пиене все още. Ще го водя на гастро заради запека и ще питам дали е подходящо. Забелязах също, че предпочита да яде сам. Давам храни, които стават за вземане с ръце и гризане. Все още не му давам сам с лъжица, защото става голямо мазало на всякъде, а нямам нерви да чистя по сто пъти. Иначе с ръце се справя доста добре. Нещо не мога да му наглася режима обаче и все заспива преди да е обядвал и обяда отива към 15:30 чак
а СЗ я яде за вечеря... Към 12ч много му се спи и не иска да яде, а суче и заспива. Не знам кога да го храня, че да обядва преди съня. Той от два месеца вече спи само веднъж за 2-2.5 часа. Надявам се ако успея да го отбия да изместя закуската по-рано и съответно да огладнява към 11:30-12 за обяд. Сега суче към 5-6 и закусва чак към 9 и изобщо не е гладен по обяд. А пък с тези зъби не върви да му спирам успокоението с гърдата... Абе дилеми големи с това отбиване
като си спомня как се молех да успея да кърмя, а сега се моля да успея да спра
Препоръчани теми