ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 058
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • WonderLand
Давам цяло яйце от 6м, както в печива, така и на омлет. Кога го изяде, кога не...

Ditmade, новини?

# 556
# 557
  • София
Давам цяло яйце от 6м, както в печива, така и на омлет. Кога го изяде, кога не...

Ditmade, новини?
След като вчера счупих всички телефони на рзи, горещи линии за ковид и лаборатория и на половината ми даваше свободно и никой не вдигаше, на спешните телефони за информация на гражданите отговора на всеки мой въпрос беше 'ами не знам'...направо побеснях!!! Днес сутринта продължих да звъня на всеки телефон, който изнамерих в нета, докато накрая една любезна дама ми каза ' ами да тук точно трябва да се обадите, сега ще ви кажа'. С една дума ОТРИЦАТЕЛЕН резултат за цялото семвйство! Това беше най-досадната седмица и най-загубеното време...от тук нататък, всички да си гледат работата, аз повече никой не пускам в двора, само през оградата! Никакво гушкане, никакво ръкуване...това втори път нямам намерение да го преживявам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
Ditmade успокои се и не го мисли толкова. Аз все повече започвам да се убеждавам, че се опитват да ни манипулират. Наскоро имаше бум на заразени в дом в гара Орешец и съобщават, че има двама починали от дома с Ковид обаче ММ работи в социалните и във вътрешна кореспонденция пишат, че починалите са били с отрицателна проба и са починали от друго, но ги съобщават за Ковид. Каквото ни е писано това ще стане няма как да избягаме от съдбата си. Толкова млади,здрави и добри хора умряха от катастрофи, рак и какво ли още не.
Ние вече си имаме 3 пробили зъбчета отгоре. Малката що годе добре ги понася. През нощта е малко по-неспокойна понякога, но не реве така както баткото. Яйчен белтък и прясно мляко съм й давала с палачинки, банички и други и добре ги приема. И кашкавал й давах вече. Добре си хапва ама да не види някой да яде тогава става лудница. Може току що да е яла и почва да вика ам ам докато не й дадеш и се нервира и пищи ако не й дадеш.

# 559
  • София
Мен не ме е толкова страх, че ще се заразим, а че институциите действат дебилно. 10 дни аз нямам обратна връзка, и никой не може да ми отговори на въпроси...Цялото това чакане без информация ме влудява.

# 560
  • WonderLand
Ditmade, радвам се, че всичко е наред и сте добре Heart

Моя дребосък е същия, иска от всичко, голям зор е ако има някой покрай нас, който яде нещо забранено - чипсове, вафли и т. н.

# 561
Момичета, някое бебче след ваксината да е имало разстройство? Нямаме температура, обаче на 2 пъти памперса преля направо.. обикновено не е така.. единственото различно е, че сутринта ни сложиха ваксина ( тази, която се води реимунизация на предните 3)

# 562
  • София
Ех, блазе ви за ящните деца! Аз се мъча с мъка да пробутам 5 лъжици, то е мятане, реване, тръшкане, нерви нямам! Иначе на гърдите ми може денонощно да виси.
Щях да ви питам на какви интервали сменяте памперсите вече, тоест колко долу-горе памперса ви отиват за денонощие? Моят кара с 4 обикновено, понякога даже го забравям, но той пишка по малко.

# 563
Радостче, тъкмо преди малко бях с едни приятели с бебче малко по-голямо от нашите. Казаха, че вчера са му били въпросната ваксина, а днес акал 7 пъти... Предполагаха, че е от нея.

# 564
  • WonderLand
И аз сменям 4-5 памперса дневно, напоследък не пишка много, защото не пие много вода, ама какво да го правя като не иска 🤷‍♀️

# 565
Аз ако го уцеля да ака в гърнето изкарвам с около 4-5 памперса на денонощие. Иначе вече давах белтък, сега давам прясно мляко, но не ги въвеждам както преди, просто дадох. Така и с агнешкото, и със свинското. Вие от кога мислите да давате ядки? Под формата на брашно или смлени, разбира се, не цели

# 566
  • WonderLand
И ядки дадох вече, нямаше реакция. Първо дадох фъстъчено масло още към 8м, сложих малко в мъфините и в овесени ядки, давала съм намазано на палачинка, а тея дни правих здравословни бонбони за нас с таткото и давам и на дребчо. Смлях с блендера бадем, кашу, тиквени семки, конопено семе, кокос и фурми и оформих на топчета. Първо се мелят ядките колкото се може по-ситно, но не чак на масло, после се слагат фурмите с малко от ядките в блендера да се смелят на паста и се смесват.

# 567
Момичета, някое бебче след ваксината да е имало разстройство? Нятемпература, обаче на 2 пъти памперса преля направо.. обикновено не е така.. единственото различно е, че сутринта ни сложиха ваксина ( тази, която се води реимунизация на предните 3)
Миналата седмица ни сложиха ваксината и 5 дена бяхме с разстройство.

# 568
Значи, както си мислех, от ваксината е.. и педи питах, потвърди, че често се случва.. дано бързо мине..

# 569
Извинявам се, че прекъсвам темата, но и вас да попитам: има ли варненска мама с книгата "Ръководство за недоспали родители" да ми услужи да я прочета? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт