ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 060
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
Неприятно. Дано се разминете, а жената бързо да се възстанови! Flowers Four Leaf Clover
Малкият е много сладък :>

# 541
  • София
Чак вчера ни взеха проби, казаха, че ако до два дни никой не ни се обади, значи сме здрави. Аз естествено искам всичко да става веднага и напрежението ме убива. Всичко живо вкъщи е добре, ама аз два дни бях с някаква смешна температура 37.1-2 ( мерена фанатично през час, с три термометъра). Постоянно дишам дълбоко да проверя дали нещо не ме боли случайно. Днес температура нямам, но ме дразни гърлото хаха. Може разбира се да е от студената бира снощи. И естествено цялата работа може да е от напрежение, което би било тъпо...за какво съм се мъчила, ако поне не съм го изкарала тоя гад. Сега като ми звънне телефона и изтръпвам..не се живее така, до понеделник и инфаркт мога да получа от напрежение. Да не говорим, че  мойте калпазани обърнаха къщата наопаки, ама не ми пука, само да има с какво да се занимават, че още една седмица  ( в най-добрия случай) ще откачиме .

# 542
Еее, как може така, да звъннат и в двата случаи да ви кажат. То от внушение накрая ще се раболееш. А кой ви пазари?
ММ беше болен от пневмония и прави бърз тест, беше отрицателен, лекарката за щастие прецени че не е за болница и пи Аб вкъщи, оправи се, после и мен ме хвана гърлото и кашлях храчки няколко дни и тайно се надявам да сме го изкарали, но едва ли... ще си пусна някой ден теста за антитела

# 543
  • София
Бързия тест е пълна пунта. На жената от която се зразихме и правиха два бързи, все отрицателни. И аз имам един бърз тук за домална употреба, но не знам дали изобщо има смисъл да го правя.

# 544
Внушението е страшна работа. Аз в началото няколко паник атаки преживях. И сега от време на време си внушавам по някой друг симптом, направо си е кофти тръпка. Имаме и причина, ММ е контактен с разни хора покрай професията си. Вече си мисля и аз дали не е по-добре да го изкараме, ама нали имунитет йок после, та май не е оферта... Кураж, ditmade, щях да пиша да те питам днес, ама реших да не ставам нахална. Дано не ти звъни телефона!

# 545
  • София
Ditmade още малко и ще свърши и този ужас...опитай да се разсееш с децата, домакинската работа и стой далеч от социални мрежи и тв. Стискам палци за тестовете!

# 546
  • WonderLand
Ditmade, вие сега нали се чувствате добре. Ако излезе положителен теста значи ще го изкарате леко и безсимптомно, което няма да е по-различно от състоянието ви сега. Като се вманиачаваш и го мислиш няма да стане по-добре, но пък стреса срива имунитета. Приемаш, че сте здрави до доказване на противното и толкова.

# 547
  • София
Абе така е, ама ми идва в повече на моменти. Поне гледам, че децата се справят. Мъжа ми е на ръба вече (той като е затворен и не може да прави нищо, напрво откача). Поне го карам разни ремонтни дейности да извършвА. То май по-добре да излезне положителен и да се приключва.

# 548
Аз вчера като видях колко болни има и превъртях и почнаха да ме стягат гърдите, сякаш не можех да си поема дълбоко въздух. Цял ден си мислих, че съм болна. Преспах, тази сутрин нищо ми няма. Като се знам каква съм луда, не ми се мисли, ако съм в твоята ситуация.
Кураж, вие сте млади, здрави хора, каквото и да се окаже, ще бъдете добре.

# 549
Знам, че днес има много рожденици от Юнчетата, ние сме от тях! Здрави, безгрижни и щастливи! Весел празник на всички ❣

# 550
Честито на всички малки рожденнички и рожденници. На мен тази нощ ми се случи нещо много странно.. събудих се точно в 5.07 часа, и с умиление си спомних, че на същия ден, в същия час, преди година ми започнаха контракциите, и на другия ден сутринта се роди малката принцеса ♥️♥️♥️ какво съвпадение само!...

# 551
И ние направихме годинка днес! Много ми беше мило и радостно! Изкарахме чудесно, вкъщи, минаваха роднини през деня, Мишето беше спокойна. Сега лягам да спя и аз, че съм скапана от работа и емоции та е редно да ударя и аз един сън. 😁

ditmade, с тая параноя която ни вкараха и с непостоянството си, нормално човек да си откачи, особено пък ако е във вашата ситуация. Вярвам че всичко ще бъде наред и след време ще си спомняте за тези моменти и ще се смеете, как сте се трввожили излишно! Кураж! 🍀

# 552
Здравейте, да раздвижа малко темата. Въведохте ли белтък? Започнах преди седмица в печива, тази седмица ще давам в застройка на супа и след това педиатърът ми каза още 10 дни в пюре от 1/4 до 1/2. Адски дълго време ми се струва за въвеждане.

# 553
Не съм въвеждала специално белтъка по някаква схема. Когато започна да иска от нашата храна, съм му давала баница, мусака, супа със застройка, палачинки, питка и всякакви неща с цели яйца. Може би към 10 мес да е бил, когато му дадох баница за пръв път. Не съм спазвала схеми и грамажи. От днес ще започна и с прясно мляко. Направих му мляко с ориз за СЗ. Сега като се замисля, то в палачинките има прясно мляко.. значи е ял вече Joy Общо взето май вече яде всичко без захар, сол и мед.

# 554
Честно казано, не е за хвалба, ама не съм се старала да го въвеждам, но е яла в палачинки, баница и тем подобни неща доста пъти.

Общи условия

Активация на акаунт