ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 21 064
  • 784
  •   1
Отговори
# 525
Аз взех на малката едни не знам сандали ли са, пантофи ли са, но са й много удобни и навън вече ходи много стабилно. Даже ММ я пуска на райграса сама да ходи без да я държи и ходи пред нея в готовност да я хване.
За избиване на зъби попринцип има схема с месеци кога кой излиза ама баткото ги изкарваше кой как си иска. Трябва да са първо долните 2 , после 4 горе и после 2 долу ама той изкара 2 долу, 1 горе , 1 долу, 1 горе страшна лудница.
Малката изкара 1 долу след 2 седмици и другия долу и сега наведнъж 2 горе. Да излизат без да ги мъчат пък както и който иска да излизат.

# 526
  • WonderLand
Аз направо откачам вече, сърцето ми ще се пръсне някой ден. Малкия ходи, но още не е достатъчно стабилен, засилва се обикновено към някоя мебел и имам чувството, че ще се размаже в някой ръб. Навън съм по-спокойна, защото като се засили пада на дупе или ръчички.

# 527
В тази връзка с какво мажете синини по лицето на бебето? Вчера ми я върнаха от ясла със синина на челото. Вкъщи знам като се удари с лъжица и олио, обаче вече при синина не знам с какво. Гледах кремове с арника, ама пише на тях от 3 г. Та се чудя. Ясно, че ще пада, става, удря, ама да не е поне синя.

# 528
Боян също не е стабилен и мен ме е страх да не падне. Аз използвам една детска раничка и държа дръжките. Така хем той си ходи сам,хем като залитне мога да реагирам веднага.
За зъбите и при нас не излизат по ред. Първо пробиха двата горни странични резци. После горни централни и после долните. Но шестте почти едновременно в рамките на два-три дни. Сега май кучешките са най-подути, но пише, че първо трябва долните странични резци. Някъде четох,че никненето на зъбите извън тази поредност било признак на рахит и се филмирах   Scream

# 529
  • WonderLand
За синини не мажа с нищо, не мисля, че има смисъл.
Мая, тов за зъбите съм го говорила със Стаменов и той категорично отрече рахит, каза, че растежа на зъбите копира някой от родителите и е по-скоро ген. При нас излизаха само левите резци, чак наскоро излязока десните.

# 530
За синини знам, че е хубаво със нещо студено леко да се разтрива, по бързо минавали. Ние постоянно имаме около коленцата, но то е защото се вре навсякъде.. след първото пробило Долно зъбче, гледам венеца до него и той е подут, та май скоро и второ ще имаме. Интересното е, че не се лигави хич, само пъха всичко в устата, а на повечето много лиги им текат..

# 531
  • София
Моя човек е много стабилен, много тич и вкъщи и навън, минава бордюри, страшна работА. Глава цялата с цицини и синини.

А пък ние сме под карантина от вчера..Направо съм бясна. Сега съм по-спокойна вече де, но бях готова да убивам просто. Шанс, че отложих морбилите, направо щях да умра, ако го бях завел да го боцкат.

# 532
  • София
Ditmade, много неприятно...хубаво че времето е такова валежно и предразполага повече към стоене у дома...
Хубаво, че не сте сложили ваксината.
Младежът е много сладък с тая каска....изглежда голям:grinning:
Нашите матури минаха, ще чакаме резултати- време е за почивка....щяхме да сме на Боровец, но канселирах заради прогнозата...

# 533
  • WonderLand
Ditmade, уникален сладур е ❤️ А защо сте под карантина? Аз малко се притеснявам, че майка ми си идва от Австрия след седмица, малко преди рожденния ден на детето, и уж не би трябвало да е под карантина, ама нейна колежка, която се прибра преди седмица от същото място я е навестила полицията и са я сложили под карантина просто ей така.

# 534
  • София
Ditmade, уникален сладур е ❤️ А защо сте под карантина? Аз малко се притеснявам, че майка ми си идва от Австрия след седмица, малко преди рожденния ден на детето, и уж не би трябвало да е под карантина, ама нейна колежка, която се прибра преди седмица от същото място я е навестила полицията и са я сложили под карантина просто ей така.
Контактни сме на болнА...и аз съм бясна...

# 535
  • WonderLand
Леле ditmade, и аз бих откачила! Надявам се вие да сте добре и само с карантината да се разминете. Горките деца, ще откачат вкъщи сигурно Fearful добре, че е лошо времето сега.

# 536
  • София
Съмнявам се да се разминем само с карантина, но дай Боже! Никой не пускам в двора от началото на пандемията...на прощъпулника ми се изтресоха на мм техните. Аз викам айде колко време мина не сме се виждали... същата вечер жената на баща му вдигнала темп. Аз съм си виновна...що ги пуснах....знам си аз да се пазя..ама на веднъж да отпусна и айдеее.

# 537
Леле, а жената как е, вие как сте, децата? Ще се тествате ли или само при симптоми? 14 дневна ли е карантината?
Дано се разминете само с карантина...

# 538
Оффффф, ужасно! Дано наистина всичко е ок с вас и с жената! А тя има положителна PSR проба ли или по симптоматика са я сложили в кюпа? Извинявай ако ти е в повече въпроса, ама и ние малко поразпуснахме, та се чудя и аз откъде ще ни дойде...

# 539
  • София
Положителен pcr има. С двойна бронхопневмония е в болница, но само с темп. Свързахме се с личните лекари, обадиха ни се от рзи и чакаме след няколко дни да ни направят тестове, защото сме в рискова група с контакт по-продължителен от 15 минути и на разстояние под два метра. Иначе сме добре, никой няма симптоми. Карантината е 14 дни смчитано от първия контакт. Остават ни 8. За щастие не сме контактували с никой през това време. Нейния тест излезна снощи. Досадното е, че утре щяхме да пътуваме към морето, но доброто е, че не заминахме, защото майка ми е онкоболна и щях да и занесА чудесен подарък...

Общи условия

Активация на акаунт