НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 420
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, бих искала и аз да се запиша в темата за бебе през ноември🙂,малко късничко ,но ми се искаше да мине малко време......
На 34 год.от Варна ,термин 22.11.2020г.,имаме кака на 10г.,момче на 7год. и Дай Боже бебе през ноември!
Пожелавам на всички лека,спокойна и безпроблемна бременност!

# 226
Момичета, много се притесних. Преди малко отидох до тоалетна да пишкам и гледам розова урина. Избърсах се и розова кръв. Вчера бях на преглед и всичко беше наред. Спряхме утрогестана, но го бяхме намалили 1 на ден. Да не би да  е нещо от взимането на цитоннамазка или че ме погледна с вагинален ехограф? Звъннах на док и каза да продължа 3х2 утрогестан и 3х2 но-шпа и че можело да е хематом. По-рано коментирахте за зацапване след спиране на утрогестан, но кафеникави, а моето си беше прясна кръв.
И аз видях една-две капки кръв при редовното посещение на тоалетната през нощта. Много се стреснах, взех си утрогестана и си лежа цял ден. На мен не ми откри хематом като отидох миналата седмица заради кафявото зацапване, не видя отлепване и тн..
стискам палци всичко да е наред при теб!

# 227
Момичета,в дм има ли продукти на Хип? Мисля да опитам крема им против стрии

# 228
И аз съм с по - висока температура тези дни.
Главата ме боли страшно силно.

# 229

Аз съм много доволна от този крем, ползвах го с предишната си бременност и нямам една стрия. Освен това на мен ми мирише много хубаво.

# 230
Аз не разбирам защо се взима цитонамазка, като нищо не може да се направи по време на бременност така или иначе ? Особено ако е правена скоро, в. порядъка на 6 месеца . При мен направо държаха , именно за да не дразним шийката отказах.

Та може да е от това, чувала съм и други случаи, дано да не се повтаря !

# 231
Аз не разбирам защо се взима цитонамазка, като нищо не може да се направи по време на бременност така или иначе ? Особено ако е правена скоро, в. порядъка на 6 месеца . При мен направо държаха , именно за да не дразним шийката отказах.

Та може да е от това, чувала съм и други случаи, дано да не се повтаря !

Те не могат нищо да направят, но може би ако има нещо поне ще кажат, че нормално не е препоръчително да се ражда

# 232

Аз съм много доволна от този крем, ползвах го с предишната си бременност и нямам една стрия. Освен това на мен ми мирише много хубаво.
От аптека ли си го взе ? Аз нещо имам проблем с намирането на продуктите им ? Simple Smile

# 233
В Дм има продукти на хипп, поне за пюрета съм сигурна,но мисля че и козметика имаше.

# 234
Здравейте! Днес бях на БХС, като цяло ми казаха че на 90% процента изглежда всичко е наред. Но гледам че са завишени free beta hcg и papp-a.  NT е 2.2 мм. По принцип знам,  че това е в норма, но нали знаете.....     Предложиха пренатален тест, който ще даде примерно 95% точност,  но незнам дали ще го направя.  Как мислите? Иначе при мен риск за Даун е 1:8379.

# 235
Здравейте! Днес бях на БХС, като цяло ми казаха че на 90% процента изглежда всичко е наред. Но гледам че са завишени free beta hcg и papp-a.  NT е 2.2 мм. По принцип знам,  че това е в норма, но нали знаете.....     Предложиха пренатален тест, който ще даде примерно 95% точност,  но незнам дали ще го направя.  Как мислите? Иначе при мен риск за Даун е 1:8379.
И при мен нухалната транслуценция е 2.2, рискът за Даун е 1: 2395 / на 37 съм /. Докторът ми каза, че тези резултати са ок и нищо не е споменавал за пренатест.
При теб нещата са доста по-добре, не се притеснявай.
Аз лично ще изчакам и следващата БХС и тогава ще се вкарвам във филми / дано не се стига до тях/. Имам познати, които излишно бяха стреснати от подобни резултати в границите на нормалното и правиха инвазивни тестове без реално да има нужда. Това им причини много стрес, който е най-лошото нещо в такъв момент.  Сега имат живи и здрави деца.
Все пак всеки си решава за пренатеста. Аз също бих направила, но не и на този етап.

# 236
И при мен нухалната транслуценция е 2.2, рискът за Даун е 1: 2395 / на 37 съм /. Докторът ми каза, че тези резултати са ок и нищо не е споменавал за пренатест.
При теб нещата са доста по-добре, не се притеснявай.
Аз лично ще изчакам и следващата БХС и тогава ще се вкарвам във филми / дано не се стига до тях/. Имам познати, които излишно бяха стреснати от подобни резултати в границите на нормалното и правиха инвазивни тестове без реално да има нужда. Това им причини много стрес, който е най-лошото нещо в такъв момент.  Сега имат живи и здрави деца.
Все пак всеки си решава за пренатеста. Аз също бих направила, но не и на този етап.
    Благодаря за отговора! Аз не живея в България,  доколкото съм запозната тук почти на всички предлагат пренатест,  все пак е добре платево изследване. И аз не мисля да го правя, но малко ме притесни NT 2.2 мм. Дано всичко е наред,  желая ти успех и здраво сладко бебче!!!!

# 237
Здравейте мамчета, и аз минах вчера ФМ и получих резултатите от БХС. Чета всички ви редовно и тук е много различно (аз се следя и живея в Швейцария). На мен ми взеха кръв още преди 2 седмици, а вчера ми направиха ФМ. Резултатите ми бяха готови същия ден (вчера), тъй като БХС беше готов отдавна. Та следобеда ми се обадиха и ми казаха “Всичко е наред, не се тревожете, перфектно, няма риск, до следващия път - чао”. Та резултати от типа ма 1:не знам колко, изобщо не стигнаха до мен. Единствено видях, че на снимките пише, че нахалната транслуценция е 0.13 и пулс 147. Започвам да си мисля, че така май е по-добре, защото и 1:1000000 да ми кажат, сигурно пак ще ми остане леко съмнение и притеснение.
Иначе бебчо беше направо като зайчето на Дюрасел. Изобщо не се спря! Прави гимнастика, разтяга се, рита, смука си пръстчето, обръща се 20 пъти, беше много много сладко! 😂 ❤
Желая на всички най-вече здрави бебчета!

# 238
Момичета , не се тревожете за НТ , на дъщеря ми беше 2,23 и е идеално здрава и прекрасна . На бебето сега е 2,40 и също не ме тревожи

# 239
Благодаря! Полезно е да зная, все се впрягам GrinningHeart Eyes
Момичета , не се тревожете за НТ , на дъщеря ми беше 2,23 и е идеално здрава и прекрасна . На бебето сега е 2,40 и също не ме тревожи

Общи условия

Активация на акаунт