НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 524
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Akroma, в коя седмица си и колко дни, че е рано? Те нали планират предварително.

# 391
Здравейте,
Правилно ли разбирам, че без значение от клиниката резултатите от БХС не излизат в същия ден, защото св изпращат в майчин дом?
Ако е така, до колко време всъщност излизат и къде си ги проверявате?

Поздрави и хубава вечер Simple Smile

# 392
Здравейте,
Правилно ли разбирам, че без значение от клиниката резултатите от БХС не излизат в същия ден, защото св изпращат в майчин дом?
Ако е така, до колко време всъщност излизат и къде си ги проверявате?

Поздрави и хубава вечер Simple Smile

Краставичке, не знам дали зависи от къде си. Може в София да стават по-бързо. Аз не съм от там и излязоха за 10 работни дни, като проверих резултата в сайта на Национална генетична лаборатория. Изпратих ги на докторката ми по Вайбър за да не се редя пред кабинета и тя ми върна отговор след сравняването с ехографския преглед Animal Baby Chick

Re-Born страхотни новини, усмихна ме днес, айде няма да се редя да искам снаха и аз ,защото не ни е потвърдено мъжкото достойнство 😁  късмет на всички да имате здрави деца Animal Unicorn

# 393
  • София
Re-Born, Браво! Хайде сега спокойно напред Heart

Да ви кажа нещо за стволовите клетки, което ние направихме преди пет години. Не искахме да замразяваме в частен фонд, по ред причини. Затова избрахме вариант да дарим към националната банка - всички лекари почти могат да го направят. Моята имаше "комплект" в болницата, след раждането изчака хубаво да изпулсира пъпната връв и след това свърши работата, ММ трябваше само да занесе пакета в другата болница. Сега най-вероятно ще направим пак така, ако е възможно.

# 394
Akroma, в коя седмица си и колко дни, че е рано? Те нали планират предварително.

Ами 11+6 съм. Докторката каза, че съм на границата, защото БХС се правило, ако плода е над 45мм, а моят е 47мм.

# 395
Благодаря за информацията. Аз имам планиран БХС  в 11+5, вчера в 10+2 беше 38 мм, дали ще порасне достатъчно за 10 дни, не знам...

# 396
Здравейте, аз съм в 13г.с 4д и пуснах тсх вчера, което е 0,33, при минимални стойности 0,35.Според моето АГ е ниско и трябва да ме види ендокринолог, но гледам че за моя семестър си е абсолютно в норма. Какво мислите момичета ❤️❤️🍓🍓

# 397
Много е хубаво като влезеш да прочетеш само позитивни неща ☺️☺️
Само за инфо, на мен БХС ми правиха 12г.с., бебчето беше 5.24см. 
Ро3и, бих искала да ми обясниш за даряването на стволови клетки, така реално ти се отказваш, за да помогнеш на друг така ли? Много се чудя дали да не направим и ние нещо с тях, било то дарение или замръзване. Аз също усещам от няколко дни придърпване, ту от ляво, ту от дясно, а вчера както си лежах все едно ми се преобърна стомаха, като на някоя въртележка. Дали е било бебето 🤔? По колко мг магнезий приемате, че започнах да се будя през нощта от схващане в крака, май магнезия помагаше за това?

# 398
  • София
Cve7i, реално не се отказваш. Много проучвах и решихме с мъжа ми тогава, че не си струва инвестицията в частните банки, при положение, че още не е ясно какво става след това... Дали след тези години съхранение са читави и тн и тн, много въпроси. Затова решихме да дарим в националната банка – Реално не се отказваш от тях. Просто влизат в общата кутия, така да се каже. На човек, не дай си боже да му потрябват, може да провери и да кандидатства в националната банка. Но при всички положения още с дарението помагаш на човек в нужда. Нещо подобно на даряването на кръв.

# 399
  • София
Po3u, едно голямо евала от мен Hands Plus1

# 400
Ох аз бях решила да съхраня на 100% стволови клетки. Според мен бъдещето в медицината и лечението е там, а болестите започват все повече да мутират. Сега след поста на Рози се замислих, дали не мога да съхраня от едното, а от другото да даря стволовите клетки. Ще поразпитам на следващия преглед. Имам още 4 дни до тогава и вече ми подскача сърцето дали всичко е наред. Гледам да не го мисля, но изпитвам един страх, който не знам как да преодолея

# 401
Po3u това е невероятно, благодаря за полезната информация. Признавам си, че за първи път чувам за дарение на кръв от пъпна връв и ми стана много интересно. Проверих информацията и съм напълно решена, че ще го направя (за обществено ползване, разбира се!)  Simple Smile

# 402
Момичета, с този пост се сбогувам. За съжаление няма да съм вече една от вас.SleepySleepySleepy

Снощи отидох до спешното защото болките ми бяха нетърпими- оказа се, че имам инфекция на пикочните пътища. Отдъхнах си.Лекарката после чисто проформа реши да провери бебето и....след 2 минутно мълчание ми съобщи, че сърчицето му  е спряло да бие. И то още преди 3 седмици.Broken HeartPensive

Не съм на себе си от мъка. Имах изключително безпроблемна бременност и утре трябваше да вляза в заветния 4.месец. Просто не мога да повярвам, че вече го няма и че през цялото време е било....и не съм усетила нищо.Така ми било писано...

Желая ви само радост!

# 403
Самър, знам какво чувстваш. Съжалявам. Ще дойде много скоро времето, в което ще се радваш на прекрасно бебе.

# 404
  • София
Съжалявам много Съмър, съчувствам ти, това е ужасна случка. Не мога да разбера защо се случват такива неща Sad Иска ми се науката да даваше отговори. Дай си време да поскърбиш и после, ако искаш си направи някакви изследвания, за да си готова за следващи опити Heart Искрено съжалявам
Успех Heart

Общи условия

Активация на акаунт