НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 509
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
От кака ми знам че момчетата лесно се разпознават, въпреки че тя с първото до 6ти месец беше момче, а после стана момиче. С второто й казаха още 12седмица. Аз не знам какво ще правя ММ иска само момче, ако сега е момиче ще има рев май 😂 за мен няма значение, дори искам да не знам, но той иска пък.
Диди беше мн интересно видеото, какво мислите за замразяването на стволови клетки, мен от известно време ми се върти в главата?
Нони аз обикновено също не пия алкохол, а бира никак не обичам, но един път отпих, смятам че щом ми се е приискало няма да навреди.

# 376
Иска ми се теста да е сгрешил и да е момиченце , но едва ли . По-скоро докторката , макар и спрягана за една от най-добрите е сгрешила

# 377
До колкото знам сигурен резултат на този етап може да даде само пренатест. Там се изследват вече хромозомите и като цяло няма грешки.

# 378
Момичета, може те ли да ми споделите какви кръвни изследвания и урина са ви пускали ? Благодаря Heart

# 379
Момичета, може те ли да ми споделите какви кръвни изследвания и урина са ви пускали ? Благодаря Heart

Това ми пуснаха на мен + генетичните, за Даун излезе 1:5800 , а за другите синдроми 1:100000.

# 380

Ето това са моите ,които днес пуснах по ЗК. Само три лева платих за лабораторията. Заедно с микробиологията си я занесох. Всичко 3 лв.А ,да и кръвна група ако нямаш,аз имам и само ще я приложа към изследванията- ксерокопие.

# 381
Тестът ми излезе. Няма Даун и е момиченце. 💕

# 382
Много съм притеснена Pensive От снощи до сега имам болки ниско долу и в кръста, като менструални, но някак по-тъпи. Не са константни u  коú знае колко силни, но от време на време нещо все едно ме стърже от вътре. Ту започват, ту спират, но вече ще стане почти един ден.Disappointed Relieved През нощта имах малко безцветна слуз, а сега видях и няколко капки кафяво течение - дори не мога да го нарека кръв, доста рядко е, но цветът ме притесни.

В 12. седмица съм и до сега нямах такива премеждия, само бях чела за вашите случаи на кървене. Болки съм имала много пъти, но никога толкова продължително.

Утре ще ида да лекар, а сега взех магнезиú, но исках да споделя, за да може евентуално да ме успокоите, че не се случва наú-лошото в момента Sad Sad Sad

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 19:09 от Summer__

# 383
Борн, честито!!! Много се радвам за теб, спомням си, че беше много притеснена, но най-важното е, че в крайна сметка ще си имаш здрава госпожица ❤

# 384
Здравейте. Чета ви отначалото, но чак сега се включвам и аз. Моят термин е 26.11 Flowers Four Leaf Clover Днес бях на ранния скрининг и всички резултати бяха нормални с доста ниски рискове за генетични аномалии Blush Бебчо си отговаря точно на 11+6, но пол не успяха да предположат.
Искам да ви попитам за препоръка за гинеколог по здравната каса, при когото да се запиша, тъй като се следя в частна клиника, но все пак искам да се възползвам поне от лабораторните изследвания по здравна каса. Има ли такива от вас, които ходят едновременно при някой лекар на частно и по здравна каса? Благодаря предварително Blush

# 385
Борне, супер, дано си по-спокоина вече ❤
п.с. заплювам си момата за снаха 😁

# 386
Борн, много се радвам!
Dagny и мен ме праща моята лекарка при Марков, казва че той е най-добрият и освен нея иска и той да види. Той ако не може, доктор Павлова. Но на мен ранна ФМ не са ми предлагали, ще я правя края на юни началото на юли.

И моите изследвания от БХС излязоха, според лекарката са идеални.
Днес ходих за цитонамазка и микробиология, огледа шийката на матката и каза, че ме боли най-вероятно, защото е "капризна" или по-чувствителна, а и май сега се мести и нараства и за това боли. За всеки случай няма да спортувам и да се напрягам до 15 седмица.

Много ми олекна днес!

# 387
  • София
Борнче, честити плитки! Хайде сега отдъхни си и без никакви притеснения занапред!

Съмър, възможно е да имаш контракции (болки) и прицапване (няма проблем ако е кафяво), но-шпа и магнезий са разрешени в рамките на дневните дози според листовката. Аз в последните три седмици прицапвам на три пъти кафяво, при всяко ходене на доктор казват, че няма нищо притеснително, и явно някоя плацента се вдига.

Ако стане розово-червено прицапването - веднага отиваш на доктор.

Петинка, аз редувам двама доктори - един на частно и един по ЗК. Там ми пускат всякакви изследвания, но прегледите пак си ги плащам. Ако си в София - ходя в МЦ Феникс 87, където са няколко доктори от Шейново. Има малко жени, оборудването и докторите са добри, не се чака много, доволна съм.

# 388
Диди, на опашката, моля Grinning
Ти си третата за днес, която ми предлага прекрасен бъдещ зет. Имам избор, не е като да нямам.

# 389
Петинката, и моя термин е на 26.11 и аз бях на БХС днес Simple Smile

Нооо се оказа, че още няма носна костица и ме викат пак след 1 седмица да видим дали ще се появи. Ако още я няма, ще си пускам и аз пренатест Sad Докторката каза, че съм отишла много рано и в 90% от случайте се появява малко по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт