НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 508
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Тук... някъде
РоЗи, аз преминавам през същото ...преди 3 седмици загубих баща си- може би най-важния човек в живота ми и този, който ми е повлиял най-много като изграждане на характер, пример за държание, изобщо всичко... Много ми е трудно и все по-трудно ми става с всеки ден. Не знам дали някога болката ще намалее 😥 и все още сякаш не мога да възприема, че няма да го видя, да го чуя, да се посъветвам с него...
Знам, че сигурно мъката ми се отразява на бебчето, но се надявам да е добре...

# 361
abvg... И аз имам запек, но като хапна 1 киви и след няколко часа съм в тоалетната. Много добре ми действа. Иначе и на мен редовно ме болеше корема посред нощ,  заради запека.

KOKONDRELLA, РоЗи съжалявам за загубата ви! Бъдете силни! Преди 3 години и моя баща почина. Все едно беше вчера. Мъката никога не отминава, но такъв е животът. Едни си отиват, други се раждат. А именно сега трябва да сме силни за тези, които предстоят да се появят. Прегръщам ви!

Cve7i, от началото на бременността съм си близнала един път ракия и една глътка вино. Не смея да пия, а и не ми се пие алкохол.

# 362
  • София
KOKONDRELLA кураж, моите съболезнования..... Моята майка си отиде преди два дни. И ние бяхме в прекрасни отношения, най-добрата ми приятелка.
Вярвам, че и тя, и баща ти, са в мир със себе си. И каквито и терзания да са имали през човешкия си живот, те вече са минало. 
Трудно е за нас, които оставаме след тях, ме вярвам, че болката ще отмине. Събираме се заради децата, заради себе си и така ще бъде.... позволи на болйата да излезе, плачи си, недей да задържаш нищо негативно в себе си. Бебетата ще са добре.

# 363
Все повече се приближавам към ноемврийки От 6.12. днес ми а на 2.12. термин 10+2;  3,93см е, сметнат за термин 2.12. Вървяло голямо,риташе с краката ,опъваше се....Но снимката ми не е толкова ясна. Иначе на монитора беше по- ясно.
Записах се по здравна каса.Взеха ми секрет за микробиология. Цито още не,че слагам утрогестан,но каза,че като го спра трябва да направя цитонамазка.Имам последно 2018 януари.
Чухме сърцето тупкаше 164 нещо такова запомних. И имам сто направления за какво ли не, кръв- ПКК,урина,Васерман,СПИН,токсоплазмоза,,сифилис....

Някой от вас да е случайно счетоводител? Искам да питам нещо.От НОИ ми отказват документ за стаж,отпреди години,тъй като при тях нямало предадени документи от работодателя.Кой е длъжен да ги изиска тез документи.Аз как да си докажа стажа.Адвокат ли да търся? То след време за пенсия ще ми се губят тези години,а две от тях са майчинство.Или да ида в НОИ с акта за раждане,да си търсят работодателя.
П.С. носех изследването за Тромбофилии и този док каза че не съм усвоявала В12. Аз не се бях запека в документа. Иначе си пия В12, а в началото ми биха една инджекция В12-1000мг. Но не ми бяха казали,че не го усвоявам.....

# 364
Здравейте, момичета. 😋 Извинявам се, че се намесвам в темата ви. Аз съм от ноемврийки 2019 😊 Синът ми се роди на 7.11 (термин 11.11). Към момента вече е “голям” мъж на 6+ месеца.

Причината да отворя темата ви е, че когато си спомня за този период от живота ми и ми става адски мъчно и емоционално. Дори нямам толкова богат речник, за да опиша чувствата си. Всеки един момент, всяка една тръпка, всяко едно ново усещане през тези 9 месеца ме карат да се насълзявам. Нямам търпение да изживея това отново (макар че признавам, че накрая нямах търпение да свърши вече) 😁

Желая на всички ви безпроблемна бременност и да гушкате пухкави и здрави бебенца на финала. Насладете се на всеки един миг, на всяка една минута, колкото и трудни да ви се струват на моменти Simple Smile

# 365
Здравейте!

В началото на Май навърших 33 години.
Бременна съм в 12г.с. и термина ми е 23.11.2020г.
Чакаме близначета ,но все още не знам пола.❤🎉

# 366
Момичета, моят ранен скрининг мина, всичко е ок, НТ - 1.4, чакаме момиченце. Бебка се видя много хубаво, махаше с ръчички и риткаше с крачета, но и постоя мирна за да я огледаме хубаво. Докторът ми ме нави все пак да направя БХС, та в събота чакам да видим ще ми се изправят ли косите (предвид моите 40). Имам и консултация с генетик, но аз този път съм спокойна ( не знам как става ), е имам и аз моменти на лудост, но като цяло ме е обляло спокойствие. Хубав и слънчев ден на всички. ❤️🍀❤️

# 367
Здравейте,
Най-накрая излезна Прена теста , слава богу всичко е наред , но дойде и с изненада 😁 , бебето се оказа , че не е момиче , а е момче . Бях в шок първите 10 мин., бях се настроила за госпожица , а то младеж 🤣
Да е живо и здраво разбира се . Днес бях и на ЖК , бебчо е 120 гр., в 13 +6 седмица, сега предстои да направим серклаж заради конизирана шийка и се надявам всичко да е наред.

BubblyFogg , прегръщам те и се надявам всичко при теб да се нареди както трябва

На мен на БХС ми казаха 80% момче, а пък малката много иска сестричка и сега не знам как ще го приеме.  На мои приятелки на никоя от тях не се е случвало да объркат и всички ми казват, че  на сегашната апаратура не ставали грешки

# 368
И все пак най - важното само живо и здрави да е

# 369
Е какво значи не стават грешки? Аз още не знам пола. На БХС не се видя.

# 370
То за разчитане на пола на бебето не е само апаратурата отговорна, има и човешки фактор. Бях чувала нещо, че единия пол по-често го бъркат докторите, но забравих кой... важното е да са живи и здрави, пък ако не е пола този за който сме мечтали това само може да ни мотивира да работим за още Simple Smile

# 371
  • София
Точно се връщам от ултразвук. Док за малко да се изпусне за пола - беше забравил, че не искаме да знаем.
16+4 г.с. и се вижда ама аз обичам изненадите Grinning
Само да е живо и здраво милото Heart

# 372
  • София
На мен доктора в 12гс ми обясни, че в тая седмица те всички имат израстък между краката, различното е наклона на израстъка какъв е. Затова казват - вероятност 80%.
В 16гс като бях на преглед и двете бяха с гръб, нищо не видяхме Simple Smile
Така че аз не бързам, ще почакаме още малко от тотото да видим какво ще се падне. Важното е да са здрави.

При моя приятелка беше - момиче, момче, момиче, накрая излезе момиче. Simple Smile)

# 373
За пола и на мен на повреме на ФМ лекарят ми обясни, че в 12-13 г. с. всички имат израстъчета между краката, за това много лекари бъркали и казвали момче, а то накрая се оказвало момиче. В тези седмици е по-скоро предположение, което е 50/50 дали ще се потвърди. Гледат някакъв наклон, както каза Дели преди мен, но пак си е на тото работата. Моето мъниче се обърна и се разкрачи към лекарката, беше много смешно, защото буквално си “показа”, но въпреки това тя каза, че само предполага за момиче и не дава никакви гаранции.

# 374
  • София
Да и на мен Марков на феталната в 12 г.с. ми обясни и показа този израстък. Виждаше се отлично, защото бебето беше заспало настрани и не мърдаше - като по учебник.
Та израстъка тогава беше под наклон 45 градуса. Док каза, че ако се хоризонтира по-натам, значи е момиче, а ако 'качи градуса' - момче.
Толкова добре запомних това изображение, че може и сама да си го позная на следващата ФМ в 20г.с. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт