НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 064
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
За колко дни ви излезнаха резултатите от Прена теста ? Притеснявам се , че идват и почивни дни и кой знае кога ще стане готов моя , а го направихме днес
И моят пренатест го пуснахме днес сутринта и ми казаха, че заради празниците, най-вероятно в сряда другата седмица да го чакам.

Утрогестан - моят е на 200мг на хапче. Вие на 100 или на 200мг сте?

# 91
  • София
Моят прогестерон последно беше 200 вагинален, от снощи го спрях в 14+4, шийката е ок и няма нужда от прогестерон засега.

# 92

Момичета, последните три стойности, които не знам точно какво означават ниски ли са ? Писах и на аг

Мился, че с този комбиниран риск 1:85000 въобще няма какво да ги мислиш последните три стойности 😂✌🏻 Браво 🤗 моля се и аз да имам резултат като твоя ❤

# 93

Момичета, последните три стойности, които не знам точно какво означават ниски ли са ? Писах и на аг

Мился, че с този комбиниран риск 1:85000 въобще няма какво да ги мислиш последните три стойности 😂✌🏻 Браво 🤗 моля се и аз да имам резултат като твоя ❤
Стискам ти палци!:heart:Hands Fist
Аз вчера бях в Майчин дом за кръв, жената ми каза до три работни дни ама одеве нещо ми изръчка да проверя и се ококорих колко бързо имам резултат.
А относно утрогестана - моя е 100 мг

# 94
Здравейте!
Фм и Бхс по здравна каса ли се полагат или се заплащат? Ако се заплаща каква е цената ?

# 95
Заплащат се.В МД Варна платих 100 лв , единствено не съм сигурна дали е само за ФМ или за Фетална и БХС.

# 96
Здравейте!
Фм и Бхс по здравна каса ли се полагат или се заплащат? Ако се заплаща каква е цената ?
Кръвните изследвания за бхс в Майчин дом за абсолютно безплатни, 45 лв е прегледа там , а при моя аг беше 35 лв.

# 97
Здравейте, аз съм на 35 г. с термин 21.11., това ми е втора бременност, имам момченце на 9 г. Има ли мами от Пловдив или региона, за да ми препоръчате специалист за частни прегледи и за ФМ. В момента съм в 12 г.с.

# 98
Здравейте!

Кръвните не са поети от здравната каса. За морфологията не съм сигурна,защото ходих на частно, платих 30 лв. А кръвните изследвания за Даун , Патау и Едуардс си ги платих също 15 лв, навсякъде са различни цените, но знам ,че не се поемат от касата, което е страшно тъпо.

# 99
Момичета и моя БХС излезе, но не виждам вероятностите за болест на Търнър и триплоидия немоларна. На пръв поглед ме притесняват тези резултати. Вие как мислите?

# 100
Здравейте, аз съм на 35 г. с термин 21.11., това ми е втора бременност, имам момченце на 9 г. Има ли мами от Пловдив или региона, за да ми препоръчате специалист за частни прегледи и за ФМ. В момента съм в 12 г.с.

Препоръчвам д-р Иванов за ФМ, в Медлайн работи и е доста известен в сферата мисля че и на частно следи бременност. Като втори вариант д-р Амелиев, баща и син са няма значение при кой също да много добри. Ходила съм и при двата и са много готини. Има и още един за ФМ кабинета му е в Пещерско шосе ама в момента не се сещам за име по късно ще се допълня.

# 101

Момичета, за да имам право на направление от личния за проследяване на бременността трябва ли да си платя месеците без осигуровки - признавам си,че съм много незапозната Blush

# 102
Да, право на направление по ЗК имат лица с непрекъснати права. Последно май гледаха 5 години назад. Хубаво е ако имаш възможност да ги изчистиш, за да може после и раждането напълно или частично да мине по каса. Иначе всеки един преглед, ехограф и изследване ще са само платени.

Поправям се сега погледнах, че се водиш с непрекъснати права, което значи, че имаш право на направление. Странно е при положение, че има доста месеци за 2016, но пък системата те води осигурена.  Да не са върнали правилото да гледат 3 години назад.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 22:28 от Josefine

# 103
  • Sofia
Странното е че пише Лицето е с непрекъснати права!  Въпреки всичките неплатени месеци..

# 104
Нали?! Изплатиха ми болничен предния месец, това би трябвало да означава,че имам право на направление ?

Общи условия

Активация на акаунт