НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 532
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Много е хубаво като влезеш да прочетеш само позитивни неща ☺️☺️
Само за инфо, на мен БХС ми правиха 12г.с., бебчето беше 5.24см. 
Ро3и, бих искала да ми обясниш за даряването на стволови клетки, така реално ти се отказваш, за да помогнеш на друг така ли? Много се чудя дали да не направим и ние нещо с тях, било то дарение или замръзване. Аз също усещам от няколко дни придърпване, ту от ляво, ту от дясно, а вчера както си лежах все едно ми се преобърна стомаха, като на някоя въртележка. Дали е било бебето 🤔? По колко мг магнезий приемате, че започнах да се будя през нощта от схващане в крака, май магнезия помагаше за това?

Cve7i, използвай допълнително магнезиев гел или олио, за да си мажеш прасците. На мен също ми подскачат мускулите на прасците и моята АГ ми каза да ги мажа.

Съмър, много ти съчувствам, но ти изпращам позитивна енергия и съм убедена, че скоро ще имаш желаното. За твое успокоение си мисли, че нещо не е било наред и се е сучило по-малкото зло за теб. 💗

# 406
  • София
Съмър, съжалявам ... Sad Пожелавам ти бързо да се възстановиш от шока и успех

# 407
Здравейте, аз съм в 13г.с 4д и пуснах тсх вчера, което е 0,33, при минимални стойности 0,35.Според моето АГ е ниско и трябва да ме види ендокринолог, но гледам че за моя семестър си е абсолютно в норма. Какво мислите момичета ❤❤🍓🍓

В първо тримесичие е често срещано явление поради покачването на хормоните и особено, ако си имала силни пориви на гадене и повръщане.  Ти имаш ли Хашимото?
Иначе и аз имах същия проблем, но съм с хипофункция. Моето Тсх беше 0,39. На няколко пъти ендокринолога ми сменя терапията и през 20 дена си правя контрола.
Ендокринолога най-точно ще ти обясни, така че е хубаво да направиш една консултация. Simple Smile

# 408
Съмърс ,  ужасно съжалявам и те прегръщам .
3 седмици е толкова много време , на БХС не са ли го видяли Sad

# 409
Съмър, съжалявам и аз! Дано скоро се осъществи мечтата ти!

# 410
Самър, ужасно съжалявам! Ти писа по-рано, че имаш болки мисля ? Тази инфекция не е ли могла да се хване по-рано, тя ли е причината, нещо казаха ли ти? Други неразположения имаше ли?
Направо нямам думи , съчувствам ти и ти желая бързо възстановяване и скорошна нова Б.

# 411
Аз не се включвам много много, че чакам да мине БХС и ФМ, за да ми е по-спокойно, но при тази новина съм направо съкрушена.

Съмърче, много съжалявам и нямам думи направо. Много ми е криво за теб, надявам се да намериш сили в себе си да се справиш с това препятствие. Не знам защо такива неща се случват, но знам, че не заслужаваш такова нещо. Намери цялото време да поскърбиш, послв намести короната и да знаеш от мен - рано или късно ще бъдеш майка, без значение в кой момент.

Прегръщам те силно и се моля да си добре. ❤

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 21:11 от Misery.

# 412
  • София
Съмър, съжалявам...
Прегръдки от сърце Flowers Hibiscus

# 413
Съмър, мила ❤️, съжалявам! Поплачи си, олеква мъничко. Пожелавам ти сили и скоро мечтата ти да се сбъдне! 🍀💐

# 414
Съмър, съжалявам! Прегръдки и дано се възстановиш скоро ♥️

# 415
Съмър, много съжалявам. Разбирам как се чувстваш, минала съм по този път и знам какво е да не го очакваш и да ти преобърнат света за 2 минути .
Прегръдки и знай,че щом така е станало бебенцето е нямало как да оцелее и за съжаление нещо с него не е било наред.

# 416
Здравейте дами!
Да ви се оплача от системата в Англия.
Днес си изкарах целия ден по болници. Сутринта както си карах и усетих,че нещо изтече между краката ми и като се пипнах-кръв! Тече като вода! 😬 От там веднага в спешното и се почна-кърдиограма,кръвно,кръв,урина,система,тест за диабет и чак след 3 часа видеозон. Бебче е наред,мърдаше в корема ми все едно нищо няма🙂 и ме пуснаха да си ходя без обяснение на какво се дължи обилното кървене или какво да правя. Обаче на мен не ми дава мира това кървене и от там в частна клиника. Оказа се че е отлепване на плацентата и ми изписаха вагинално утрогестан за две седмици и казаха да почивам. Надявам се всичко да е наред. Случвало  ли се е на някоя от вас?

# 417
  • София
Още докато те четох и преди да стигна до написаното за отлепването, се досетих, че е това без да съм доктор. КАК МОЖЕ да те пуснат от болницата с такъв очевиден проблем!?
Това е много сериозно. Трябва да ти кажат в каква степен е. Мисля, че има 3 или 4 степени.
Майка ми така загубва второто си дете в 8-ми месец. Абрупцио плацента.
Слава Богу при теб е ранна бременност още и е поправимо, но според мен искай още мнения и много се следи.
Много се радвам, че не е станала голяма поразия и ти стискам много палци за спокойна и успешна бременност Heart

# 418
Съмър, много съжалявам, пожелавам ти бързо възстановяване и следващия път да е до успешен финал.

Aniiliev - ако имаш кървене утрогестана е по-добре през устата да го приемаш - тук докторите не дават вагинално ако кървиш - все пак питай и твоите доктори де - да не правиш нещо през главата им... Не знам каква ти е дозата, но пробвай да я разделиш на 200мг на прием през устата (една капсула е 100 май) защото иначе много замайва. Също тук съветват и за постелен режим - вкъщи или в болница. Ако има с кого да се консултираш за това отлепване защо се получава - трябва да потърсиш причина - ако са контракции прогестерона може да помогне, но ако е нещо друго, примерно от тромбофилия... като най-безобидно може да си пийваш и витамин Ц - по 500мг мисля ми бяха дали на мен - то помага и за спиране на кървенето и за заздравяване на околоплодните ципи, което е важно като има хематоми в матката. Магнезий ако можеш да си вземеш - той донякъде успокоява матката, друго не знам какво да ти кажа - най - основното е да потърсиш причината и да се пазиш - не вдигай тежко, ограничи движението...дано се оправят нещата...

# 419
Още докато те четох и преди да стигна до написаното за отлепването, се досетих, че е това без да съм доктор. КАК МОЖЕ да те пуснат от болницата с такъв очевиден проблем!?
Това е много сериозно. Трябва да ти кажат в каква степен е. Мисля, че има 3 или 4 степени.
Майка ми така загубва второто си дете в 8-ми месец. Абрупцио плацента.
Слава Богу при теб е ранна бременност още и е поправимо, но според мен искай още мнения и много се следи.
Много се радвам, че не е станала голяма поразия и ти стискам много палци за спокойна и успешна бременност Heart
Благодаря  ти, Dagny.
За съжаление тук е ужас. Не само че им отне 3 часа и нищо не ми казаха в болницата,а дори се чудеха в началото дали въобще да ме пращат при гинеколозите да ме прегледат. Надявам се да е поправимо

vessy.k и аз си мислех за магнезий,но не бях сигурна колко точно от него. Тук до края на първия триместър до колкото разбрах от интернет изписват само вагинално.А иначе,така се бях стреснала,че забравих да питам доктора какво е предизвикало отлепването. Каза,че не е много. Сетих се толкова много въпроси по пътя към вкъщи.🙄

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 10:09 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт