НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 518
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Diqna kalinova от сайта си ги изтеглих

# 481
Аз минавам само да се "отчета" 😁
Мина дъгло чакания преглед. Добре са младежите, единият 157гр, другият 120гр. Слава богу всичко е наред 💙 Само ми се скараха, че вместо да качвам, свалям, но... и това ще се поправи като спре повръщането.
След месец ще правим и втората фетална, когато ще съм 20г.с.

# 482
Браво, Диди, поздравления за добрите новини Simple Smile
Дано почнеш скоро да хапваш, че все пак са двечки и ще те изсмучат, ако не поемаш отвън:) Сокчета, плодове, сега поне сезонът е благодатен в това отношение.

# 483
Здравейте,
забелеязли ли сте разлика в коремите сутрин и вечер? Сутрин моят е сякаш съм напълняла малко, но вечер е все едно съм глътнала диня - огромен, подут и твърд. Вероятно имам газове и може би и вода задържам, но разликата е просто огромна.

# 484
Ейййй, Диди, супер яко за двамата мъжаги. Но трябва и да хапваш малко, малко, не много.

По тоя повод аз винаги съм мразела ябълки, сега са ми най-вкусният плод. МП се бъзика, че това е, защото вече в мен има и частичка от него, а той много ги обича.

Аз се включвам с питане. Как сте със съня, момичета? При мен нещата са много зле. Почнах да спя безумно леко и се събуждам от всички шумове. За нещастие МП е нощна птица и на моменти именно той ме буди несъзнателно с чумолене. После с часове не мога да заспя и се въртя.

Дайте някаква идея за по-консистентен сън. Мелатонин може ли да се приема?

# 485
  • София
Диди, храни ги тез младежи, че мойте девойки ще ги надвият кат се родят Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Моят корем също сутрин е по-мек, вечер е подут и твърд. Това според мен е нормално след цяла нощ храносмилане. Иначе през деня малко да хапна, и се подува.

# 486
  • София
При мен сутрин спрямо вечер разликата в големината на корема е двойна в полза на вечерта.

Спя като пън.... ако съседите не избухват отново....

# 487
Моята госпожица е 115 гр. в 15+1 г.с.
Много добре си върви, а мама я сложиха на диета Sad. Щом е за нейно добро, ще се справя.
Имам и контракции и ми изписаха Алеракт, Магнерич и Прегнакеър плюс.
На 29ти съм пак на преглед, после и на 9ти. И около 20ти юни на ФМ. Зачестиха ми прегледите, а и май ще правя ФМ на две места. Ще видим.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 21:52 от Re-Born

# 488
  • София
Леле, Борнче, то цяла човечка вече ! Open Mouth

Пу, пу, прекрасна ! Heart Eyes

# 489
  • Sofia
Моята госпожица е 115 гр. в 15+1 г.с.
Много добре си върви, а мама я сложиха на диета Sad. Щом е за нейно добро, ще се справя.
Имам и контракции и ми изписаха Алеракт, Магнерич и Прегнакеър плюс.
На 29ти съм пак на преглед, после и на 9ти. И около 20ти юни на ФМ. Зачестиха ми прегледите, а и май ще правя ФМ на две места. Ще видим.

Слагам снимка на съвършенството в моите очи. Simple Smile
Скрит текст:

Може ли да споделиш какъв тип диета и защо? Аз имам излишни килограми и доста се притеснявам да не кача много докато съм бременна и да няма някакъв проблем с бебето заради тях. Не си позволявам всичко и доста съм ограничила сладкото и тестените.

# 490
Като изключим тромбофилията, докторката има съмнения, че съдовете ми са стеснени и от неправилно хранене (и е права). Премахвам напълно въглехидратите и ми „предписа” 3 броя авокадо на ден. Да наблягам на месо (от това ми се плаче, защото госпожицата не обича) и салати, а мен си ме влече към тестени, а от скоро и сладко.

Ето, сега...Ядох огромна салата преди 3 часа, а коремът се обажда вече.

# 491
Огромна салата няма да те засити, освен ако не върви с нещо хранително: яйца, месо, риба, извара, сирене или бавен въглехидрат от нахут, боб, леща и т.н. или мазнини като ядките.
И аз съм често гладна и ям: таратор, ягоди, краставици, кисели краставички, ябълки и тн.

Три авокадо са прекалено много. Това е доста голямо количество мазнини и калории. А всяко полезно нещо е полезно в определен дози

# 492
  • София
Зелената салата я ям с кисело мляко, доматената - със сирене. Така добавям протеин към зеленчуците. И обилно зехтин. С месото също имам проблем, яйца ям за закуска. Тестени и сладки - рядко.

Не знам при вас как е, ама аз имам място за ядене наполовина на нормалното ми хранене, после ми се напълва корема и едвам дишам. Въпреки това килата скачат главоломно ...

# 493
  • София
Днеска на ЖК ми казаха, че не е хубаво да ям моцарела. Пък аз си хапвам сладко сладко вече 4 месец от италианските моцарелки (тия единичните дето плуват във вода).
Вие яли ли сте?

# 494
  • София
Мда, всякакви неузрели сирена не са ОК. За огромно съжаление ...

Общи условия

Активация на акаунт