Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - тема 11

• 34 720
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, имате ли представа дали може да се приема витамин Ц  при тромбофилия?
Ето ги и мутациите. Приемам само аспирин протект през ден

# 646
Някой има ли личен телефон на проф. Паскалева от НКБ? Защото в болницата звънях 1000 пъти и никой не ми вдига, а искам да си запазя час. Ако изобщо тя вдига така личния си и запазва часове де!

# 647
Аз звъня на този: 02 921 1364. Винаги са ми вдигали

# 648
Аз звъня на този: 02 921 1364. Винаги са ми вдигали
Благодаря ти, аз звъня на 029217364 и чакам някой да ми вдигне. Свързах се, но няма часове за този месец. Ще пусна анти Ха в Синево в Пловдив.

# 649
Можеш да си пуснеш анти Ха и без час при Паскалева. Аз така ходих.

# 650
Тя ще ме приеме ли за коментар на резултата, ако съм без час?

# 651
Тя ще ме приеме ли за коментар на резултата, ако съм без час?

Ако е там може и да коментира, ако ли не - по телефона или имейл. Не знам, ти си прецени.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 17:01 от Yan25

# 652
Момичета създавала ли ви е тробофилията проблем за да не забременнявате? Питам от гледна точка  за намаляване на кръвотока към яйчниците и така влошаване на качеството на фоликулите .

# 653
Аз доколкото знам  тромбофилията не създава проблеми освен при бременност, операция, счупване на крак, продължително обездвижване.
Но пък има витамини, медикаменти, цигарите, неща които сгъстяват кръвта. Кой знае, едва ли всичко е добре проучено.

# 654
Някой мутации мисля могат да повлияят на самата имплантация, т.е. На много ранен етап да доведат до загуба. На яйчниците не мисля, че влияе, но има много други неща, които влияят на овулация и качество на яйцеклетките (хормони, щитовидна, инсулинова резистентност, проблеми в самата матка и т.н)

# 655
Високите нива на естродиола  четох че влияят на тромбофилията . Всяко възпаление   мис.ля че влияе  . Чудя се при секс  не се ли получават възпаление което влияе

Момичета създавала ли ви е тробофилията проблем за да не забременнявате? Питам от гледна точка  за намаляване на кръвотока към яйчниците и така влошаване на качеството на фоликулите .

# 656
Здравейте! Какво ви е мнението за вливането на интралипид? Назначен ми е през 2 месеца, вече направих 1 вливане и се чудя дали да продължавам така през 2 месеца. Имам високи нк клетки и мутация 4г/4г хомозигот. Пия аспирин протект през ден.

# 657
  • София
Интралипид се влива при високи НК клетки, помага за имплантацията на ембриона, няма връзка с тромбофилията.

# 658
Да, ясно ми е че се влива заради високите нк клетки, но колко пъти трябва да го правя и на колко време да ги изследвам тези нк клетки? А и до колкото чета на много от момичетата, след вливане, нк клетките не спадат.

# 659
  • София
Можеш да погледнеш темата за генетични и имунологични проблеми - НК клетките са имунологичен проблем, и като всеки имунологичен проблем изисква проследяване във времето.

Вливката интралипид е с давност 6-8 седмици, затова се повтаря на всеки 2м, обикновено преди овулация, за да може да са потиснати по време на евентуална имплантация.

Интралипид се използва и за венозно хранене на лежащо болни. Потърси му листовката, няма нищо страшно в него.

Общи условия

Активация на акаунт