Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 960
  • 847
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз не виждам драма. Аз лично ще съм с втора бременност при Сигридов та му знам подхода. Не се чувствам подведена.

Та в този ред да мисли - понеже имам и един мисед между тези две бременности докато той не преглеждаше да му нося ли някакви документи от прегледите?

Здравейте. Бихте ли били така любезна да обясните какъв му е подхода? Благодаря.

# 556
  • София
Накратко гледа какво носиш, слуша какво имаш да кажеш, гледа бебето и назначава изследвания ако се съмнява в нещо, после дава насоки какво да се прави при такива или онакива резултати или казва да ходиш за коментар.

# 557
Здравейте момичета, мога ли да помоля ако някоя от вас има запазен час за д-р Калчев през месец декември и няма да го ползва да ми пише на ЛС!
Благодаря предварително!

# 558
И за Калчев ли часовете свършват толкова бързо?

# 559
За Калчев записването на часове беше отворено от 25.11, като нищо и там да са свършили.
Последно във фейсбук групата се говореше, че не можело часовете да се заменят. Не знам как е сега положението, но предполагам, че все още няма да разрешават.

# 560
Аз звъннах за час при Калчев на 26ти сутринта и вече имаше часове само за 22 и 23.12 и то май бяха по един час за ден..

# 561
Някой, който е бил при Сигридов с час за небременни ноември, може ли да сподели какви изследвания иска доктора?

# 562
Здравейте има ли забременели с mthfr. Хомозиготна мутация там е проблема май при мен да се отчайвам ли или има надежда?

# 563
Сандра, аз съм хетерозигот MTHFR + още PAI и АСЕ.
Имам един спонтанен аборт в 8гс, за който Сигридов предположи, че може да е от комулативния ефект на 3те мутации. След това имам една успешна бременност, при която бях на терапия. И двете забременявания бяха естествени.
Не мисля, че MTHFR е причина за незабременяване, а по-скоро за неизносване.

MTHFR се свързава не само с неусвояване на фоливата и на вит. Б12, а също така и з цялстна невъзможност на тялото да се освободи от токсините. На мен др Сигридов ми пусна излседване за тежки метали и се оказа, че в кръвта имам олово. Добре е да помислиш за някакъв режим на хранене - очистителен и детоксикиращ. Според мен би имал положителен ефект върху всички системи на тялото. Simple Smile

# 564
Току-що видях в групата, че се освободил час за д-р Калчев. На който му трябва да звъни.

# 565
  • София
Момичета, само да ви кажа, че освен, че часове не се разменят, но и освободени часове не се дават (тоест все едно ги няма) Simple Smile Супер cool!

# 566
Миналата седмица бях при Сигридов,  докато чаках се обадиха няколко момичета да си откажат часовете, единия беше за същия ден... Дойде някаква жена отвътре и каза на момичетата на регистратурата, че имала някаква идея за тези часове...аз го разбрах, че някак ще ги раздават чрез фейсбук (тя каза социалните мрежи).... Та, следете, ако нямате час може да ги пускат в последния момент...

# 567
  • София
Звънях вече два пъти, нямат намерение да дават отказани часове. Казаха, че и докторите са хора, и ако някой час се освободи - ще могат да си починат или да отида до тоалетна Simple Smile

# 568
Интересното е, че явно Калчев и Сигридов имат различно мнение по отношение на вродената тромбофилия. Аз бях при Калчев преди 3 дни и според него нямам тромбофилия, въпреки че съм хетерозигот MTHF, FXIII,  PAI и АСЕ. Според него ще съм на фракси, но не заради хетерозигота, а защото имам отклонения в придобитата тромбофилия.
Rocket, Сигридов пектин ли ти изписа? Мисля и аз да го пия 30 дни, въпреки че нямам изследване за тежки метали, най-малко съм била пушач 20 години.

# 569
Gebura, да, изписа ми Пектин за 1 месец.
Според него и аз не бях за терапия въпреки, че имах хетерозигот MTHFR + PAI и хомозигот ACE. В крайна сметка се разбрахме да продължавам с фраксипарина, но да спра аспирина. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт