Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 963
  • 847
  •   1
Отговори
# 540
Аз туко що четох, че коментарът на тези изследвания бил 100лв. Някъде из фб мернах.

# 541
Аз днес дадох 400 и отгоре лв за тези изследвания , които иска да види, като не бяха всички. Имам поне още за 300, които ще използвам от пакета си за проследяване на бременност.
Ако някои иска мога да снимам какво ми даде да изследвам, за да си направи сметка.
Аз бях за ФМ в трети триместър.

# 542
  • София
Аз днес дадох 400 и отгоре лв за тези изследвания , които иска да види, като не бяха всички. Имам поне още за 300, които ще използвам от пакета си за проследяване на бременност.
Ако някои иска мога да снимам какво ми даде да изследвам, за да си направи сметка.

Пиши, моля те, че и на мен ми предстои точно третата фм. Може и на лс.

# 543
  • София
Снимай моля да имаме представа.

# 544
Бихте ли ги пратили? И на мен ми предстои трета ФМ и ще ми е полезно. Благодаря предварително!

# 545
Не се настройвайте, че ще ви ги назначи, ако всичко е наред с вас и бебето няма да има нужда. Успех! Повечето сигурно ги знаете, аз също съм ги пускала преди забременяване и по време на самата бременност. Може би така на куп скоро не ми се бяха събирали.

# 546
Вирусологията ви качва цената, но тя се изписва само ,ако има проблем. При мен също се наложи вирусология, бебето имаше кисти в главата, и трябваше да ги пусна за това, за да се изключи или потвърди проблем. Тези изследвания са само ако изрично има някакви предпоставки да се провят при преглед, обичайно  не се правят.

# 547
Това съм написала и аз.
Аз имам изследван Цитомегаловирус, който е оттицателен от преди бременността, така че си спестих едно.

Вирусологията ви качва цената, но тя се изписва само ,ако има проблем. При мен също се наложи вирусология, бебето имаше кисти в главата, и трябваше да ги пусна за това, за да се изключи или потвърди проблем. Тези изследвания са само ако изрично има някакви предпоставки да се провят при преглед, обичайно  не се правят.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 16:35 от Iligd

# 548
Това е САМО при нужда и тези изследвания се правят доста рядко. С таса написан пост момичета, които не са ходили до сега, остават с впечатлението, че трябва да пускат и тях.

# 549
Вие май пропускате няколко изречения от поста ми.Написала съм да не се настройват за тези изследвания, защото е индивидуално и уточнявам защо съм дала сумата, която споменах. Някъде да виждате: ще ви пуснат тези изследвания задължително, настройвайте се да дадете толкова пари. Хората, които трябва ме разбраха правилно, а вие не знам какво целите. Scream
Защо все се намира някой да се намеси ни видял, ни разбрал..

Това е САМО при нужда и тези изследвания се правят доста рядко. С таса написан пост момичета, които не са ходили до сега, остават с впечатлението, че трябва да пускат и тях.

# 550
Тук казвате, че сте дали 400 и кусур лв.,и ще правите за още 300лв.,и. После момичетата ви молят да им ги снимате, и чак тогава казвате, че може и да не им иска същите изследвания.
За мен лично е подвеждащо.

# 551
Да, казвам, че за листа, който дава сумата е таква, но какво ще им предпише уточнявам, че ще стане ясно естествено при преглед.
Аз не бих се подвела от това и няма да пусна изследвания за между 400-700 лв без да ги е поискал.
Нека да приключим, публикувала съм и съм обяснила каквото трябва, защото бях помолена. Нека всеки си направи сметка и бъде подготвен за всичко.

Тук казвате, че сте дали 400 и кусур лв.,и ще правите за още 300лв.,и. После момичетата ви молят да им ги снимате, и чак тогава казвате, че може и да не им иска същите изследвания.
За мен лично е подвеждащо.

# 552
  • София
Ние помолихме да видим какви биват изследванията, които се предписват. Момичето беше така любезно да ни ги покаже.

Защо се заяждате?

Разбира се, че не на всеки се изписва всичко това. Но ние поискахме, тя обясни нейната ситуация и ни показа листа.

Аз ти благодаря, беше ми много полезно!

# 553
  • София
И аз не виждам драма. Аз лично ще съм с втора бременност при Сигридов та му знам подхода. Не се чувствам подведена.

Та в този ред да мисли - понеже имам и един мисед между тези две бременности докато той не преглеждаше да му нося ли някакви документи от прегледите?

# 554
Лаленце, носи му ако имаш някакви прегледи и изследвания след миседа.
Аз бях при него в 12гс. след един спонтанен аборт.
Носих му снимки, разказах му как са протекли нещата с първата бременност. Той си направи изводи, назначи ми допълнителни изследвания и така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт