Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 821
  • 847
  •   1
Отговори
# 60
Фолингстарс и делисардели, благодаря ви за препоръката, ще опитам да се свържа с д-р Калчев за мнение.
И при мен е нещо такова. Бях при Калчев, поиска да коригира на доста места. В турция се съветвах с двама лекари, искат да коригират септума, още 4-5други лекари са на мнение, че си го има този септум, но и така не е проблем. Може би самата интервенция не е толкова лека и си крие и тя рисковете. Аз лично съм малко скептична за Калчев. Доста самоуверен ми се видя, каза ми, че от Мемориал препоръчват него, след като видя цветна снимка правена от Ехомар. Попитах ги, няма такова нещо. Но съм също в чудене какво да правя...

# 61
Фолингстарс и делисардели, благодаря ви за препоръката, ще опитам да се свържа с д-р Калчев за мнение.
И при мен е нещо такова. Бях при Калчев, поиска да коригира на доста места. В турция се съветвах с двама лекари, искат да коригират септума, още 4-5други лекари са на мнение, че си го има този септум, но и така не е проблем. Може би самата интервенция не е толкова лека и си крие и тя рисковете. Аз лично съм малко скептична за Калчев. Доста самоуверен ми се видя, каза ми, че от Мемориал препоръчват него, след като видя цветна снимка правена от Ехомар. Попитах ги, няма такова нещо. Но съм също в чудене какво да правя...
От Мемориал не препоръчват никой лекар тук специално ... Аз си правих хистерескопия при Семерджиева , а не в Турция и бях доволна( за Калчев не чаках) Иначе проф. Кахраман от Мемориал прави такива процедури по корекции на матката - има коментари от жени в темата - клиники в Истанбул. За съжаление не се знае в сегашното положение, кога може да се ходи.

# 62
Всъщност от Турция го препоръчват Калчев, да (определени лекари). Но в тази тема това не е предмет на обсъждане.

Септум може да създаде сериозни проблеми - като започнеш от невъзможността за забременяване, до спонтанни иаборти или преждевременно раждане. Процедурата  не е кой знае какво и може само да спомогне за добър развой на нещата.

Аз забременях веднага след нея и износих успешно благодарение др. Сигридов.
Две приятелки имам със септуми и аборти в 12 гс и в 20 гс със септуми, след отстраняването на които износиха.

# 63
Здравейте, момичета! Нова съм сред вас, казвам се Таня. Наскоро приключи първата ми бременност, още преди да успея да запиша час за преглед. Искам да попитам нещо - този списък с лекари, които заместват д-р Сигридов, кой го е съставил?

# 64
Това не са лекари,  които го заместват, а които доктора препоръчва.
Калчев дори не трябва да е в него, предвид, че е репродуктивен.

# 65
Това не са лекари,  които го заместват, а които доктора препоръчва.
Калчев дори не трябва да е в него, предвид, че е репродуктивен.
Списък с лекарите, които ще заместват д-р Сигридов, докато отсъства ...

Така пише в тази тема, че ще го заместват?

# 66
Да те замества някой, означава да е запознат с пациентите ти.
В случая са препоръчани.

# 67
Да не разводнявам темата, но Diasla и аз съм в чудене в момента и събирам мнения от лекари дали да го правя, иначе ако го правя ще е при Стаменов. Той е категоричен, че трябва и уж няма причина да не му вярвам, ама аз съм се напатила от други известни доктори и съм била потърпевш като стане беля как казват, че повече нищо не могат да направят.

# 68
Аз имам махнат септум и странички септуми по стените . Нищо страшно не е тащи процедура .  2 часа след това се разхождах по заведенията в търсене на супа .

# 69
Ами за успокоение още за корекциите по матката . Аз имам махната миома 8х8 см.  по вътрешната страна на матката . После четири кюртажа , заради аборти . Това в рамките на 6 години -  при  четирима лекари.  И аз вече не знаех ,ще ставам ли за нещо ... но хистерескопията след всичко това не показа никакъв проблем . И сега съм бременна. Вече  кой лекар - с моя опит от лекари си е до късмет направо.

# 70
Благодаря ви за споделения опит, ще лягам под лазера по всяка вероятност, но друго си е да събереш малко кураж и да повярваш че ще помогне.

# 71
Здравейте момичета. Някоя от вас имала ли е бели петна по плацентата в 18 седмица? И какво ви препоръча доктора? Износихте ли си бебето поне до безопасна седмица?

# 72
Всъщност от Турция го препоръчват Калчев, да (определени лекари). Но в тази тема това не е предмет на обсъждане.

Септум може да създаде сериозни проблеми - като започнеш от невъзможността за забременяване, до спонтанни иаборти или преждевременно раждане. Процедурата  не е кой знае какво и може само да спомогне за добър развой на нещата.

Аз забременях веднага след нея и износих успешно благодарение др. Сигридов.
Две приятелки имам със септуми и аборти в 12 гс и в 20 гс със септуми, след отстраняването на които износиха.
Благодаря ти за коментара. Аз веднага бих направила, ако не бяха разнопосочните мнения на лекари и докато се чудя на кой да вярвам, действам на принципа на Мин. Намеса. Това е такава златна мина в момента; всеки ти предлага някакви интервенции...

# 73
Здравейте и от мен!

Да попитам, има.ли някоя опит или отзиви за до0ър хирург - при мен има съмнение за херния или не добре зашито секцио, дотук чух различни мнения на хирурзи и ми се иска да направя още една консултация.

# 74
  • София
Момичета ,
Имам чисто нова опаковка Б6, годност до 07.2020. Ако някоя го иска с радост ще го подаря.

Общи условия

Активация на акаунт