Доктор Иван Сигридов # 3

• 55 216
  • 847
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Знам, че не би следвало да има два последователни поста, но не мога да редактирам горния.

По информация от другата седмица Света Петка се местят на бул. Черни връх 156. Дали доктор Сигридов ще приема там предстои да разберем.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 20:42 от Ray Of Light

# 76
Дълбоко се съмнявам.

# 77
  • Тук и сега
Чакам го с нетърпение, където и да е няма значение, само да даде сигнал...

# 78
Да. И аз го чакам с нетърпение.

https://9m-bg.com/novini/operativna-ginekologiya-s-dr-aleksandyr … shte-za-roditeli/

Др. Калчев гост в онлайн училище за родители в петък.

# 79
Здравейте , момичета Simple Smile
Може ли мнение за иследванията ми дали трябва да спра витамините при тези стойности понеже немога да се свържа с доц.Русев Simple Smile.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 80
  • София
Д продължавай, Б12 можеш да разредиш през 2-3 дни.

# 81
Д продължавай, Б12 можеш да разредиш през 2-3 дни.

Благодаря ви много Simple Smile

# 82
Здравейте! Искам да попитам д-р Сигридов извършваше ли обикновени гинекологични прегледи или работеше само с жени, които искат да забременеят? Благодаря!

# 83
Даже и не знам кой би отишъл да чака толкова време за обикновен преглед при него . Ако той не е свързан с цел забременяване

# 84
Др. Сигридов НЕ прави обикновени аг прегледи и НЕ консултира жени, които искат да забременеят.
Работи само с бременни.

# 85
Не е вярно това доктора консултира не бременни жени които имат проблем с забременяване и износване . но НЕ прави просто геникологичнр прегледи .

# 86
Благодаря ви!

# 87
Това е от групата във фейсбук, от администраторите, които поддържят контакт с доктора.
Пък дано го разберат правилно питащите.

Моля за внимание! С оглед яснота за всички членове на групата съм упълномощена да направя важно пояснение:
Д-р Сигридов НЕ се занимава с първични репродуктивни затруднения. Казусите на  налична история за ПАТОЛОГИЧНА БРЕМЕННОСТ, обаче, са ИЗЦЯЛО негов контингент и в тези случаи приема и не бременни жени, тъй като е препоръчително терапията да започне превантивно. Това са случаите на спонтанни аборти, миседи,  преждевременни раждания, прееклампсия при предходни бременности, деца, родени с ДЦП и прочие. Моля, когато се обаждате да си запишете час, упоменете това на дамите от регистратурата. Ако все пак срещнете затруднения се свържете с мен или със Silvena Deneva на лични.
Призовавам за коректност и Ви желая успех!

# 88
Еми точно това ти казах . А ти написа че изобщо не преглежда . Преглежда не бременни които имат проблеми  . Но НЕ преглежда такива с нито една бременност и изобщо не планиращи такива . Като цяло той в момента изобщо не преглежда

# 89
Аз пък имам моя близка, която я е прегледал в началото на миналата година и без да има история за неуспешна бременност. Тя имаше редица заболявания и много време не успяваха да имат детенце.

Общи условия

Активация на акаунт