Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 960
  • 847
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Gebura, Може ли да споделиш мненията на Сигридов и на Калчев? Аз съм била само при Калчев - хомозигот по ACE и той каза "това не ме интересува". Но и аз имам отклонения в придобита тромбофилия - Атинтромбин 3, и заради нея ми каза - Фраксипарин. Та, много ми е интересно и мнението на Сигридов, тъй като за жалост при него едва ли ще успея да се "вредя".

# 571
Аз също не съм успяла още да се вреда при Сигридов, за мнението му за MTHFR чета в тази тема от постове на други момичета.
Например оставам с впечатление, че Калчев и Сигридов са против аспирина, а на мен Русев ми го изписа за повишени ТЛА.

# 572
Gebura, да, изписа ми Пектин за 1 месец.
Според него и аз не бях за терапия въпреки, че имах хетерозигот MTHFR + PAI и хомозигот ACE. В крайна сметка се разбрахме да продължавам с фраксипарина, но да спра аспирина. Simple Smile

Rocket, в какво количество пектин се пие, в милиграми, каза ли д-р Сигридов?

# 573
Аз не мога да кажа какво разбира и вижда или не, но преди да стане аг е бил кардиолог (10 години).

Относно цените, той лично ли взима парите или е възможно от регистратурата да са сбъркали?

# 574
Здравейте отново,
Чудя се след 2 миседа към кой докор мога да се обърна за диагностициране. За д-р Сигридов разбирам е трудно небременна да запише час, д-р Калчев се занимава с хистерскопии, а доц Русев - тромбофилии. Това разбрах от изчетеното най-общо казано. Малкото направени изследвания (нк клетки, вродена тромбофилия и TSH) са наред и не знам къде е проблема.. Чудя се директно с установен проблем ли се ходи при тези доктори..

# 575
Принципно при споменатите се ходи и за диагнистициране, не само при установен проблем. На мен Калчев ми поиска СГ на партньора, изследване за придобита тробмофилия и да си следя витамините, отделно гледа кръвоснабдяване и дебелина на лигавица. Русев ми пусна и АМХ и ТЛА освен НК клетки, ако жената не е забременявала пуска и ембриотоксини. TSH доколкото знам се пуска заедно с другите хормони за ЩЖ, не самостоятелно. Прогестерон и т.н. изследвала ли си?

# 576
Здравейте отново,
Чудя се след 2 миседа към кой докор мога да се обърна за диагностициране. За д-р Сигридов разбирам е трудно небременна да запише час, д-р Калчев се занимава с хистерскопии, а доц Русев - тромбофилии. Това разбрах от изчетеното най-общо казано. Малкото направени изследвания (нк клетки, вродена тромбофилия и TSH) са наред и не знам къде е проблема.. Чудя се директно с установен проблем ли се ходи при тези доктори..

Faith, излезнаха ли ти някакви мутации от тромбофилията и кой диагностицира, че там няма проблем?
Питам, защото и на мен от Геника, когато ми звъннаха за резултатите, казаха, че всичко е наред. После обаче, при консултация с имунолог и със Сигридов беше изразено друго мнение.

# 577
От фейсбук:

Важна информация за записване на часове в МЦ „Д-р Сигридов“

🟣 Вижте датите, от които стартира записването на часове за д-р Сигридов и д-р Калчев за януари 👇
🟣 Молим пациентите, които не могат да се възползват от своя час, да ни информират - по възможност няколко дни по-рано, за да го предоставим на друг пациент

➡️ Повече за организацията на работа на медицинския център, може да прочетете тук: https://---shoretner923-3lgKKMU

# 578
Не е вярно, че Сигридов е против аспирина. Аз бях бременна част от 2016та и 2017та и се следих при Сигридов и той ми беше изписал аспирин протект. Само,че докато в Надежда и в Токуда ми казаха да го пия през цялата бременност, той ме посъветва само определен период от време и да го спра.

# 579
  • София
Извинявайте ако вече е коментирано, но може ли да се плаща на ПОС терминал в клиниката?

# 580
# 581
Калчев обаче е против аспирина но уж са комбина !

# 582
Калчев обаче е против аспирина но уж са комбина !

Това не е вярно, аз имам назначен аспирин протект, точно от д-р Калчев. Може би подхожда индивидуално.

# 583
Fallingstars, от любопитство, предписанието от Калчев за АП преди време ли е било или скоро?

# 584
Аз имам назначен АП от Калчев преди месец. За справка преди години му се молех да ми назначи.

Общи условия

Активация на акаунт