Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 925
  • 847
  •   1
Отговори
# 630
Амазон ползвам аз. Iherb вече не ми е оферта, откакто не досатвят с dhl.
В европейските Амазони също ги има.

# 631
Как се записвате за онлайн консултация за Бояджиева?

# 632
През healeе, и аз обмислям, ама няма да ми стигне ден да си напиша историята и май ще.ида в майчин дом

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 19:47 от ^SunLight^

# 633
Аз през Супер Док се записах.

Как се записвате за онлайн консултация за Бояджиева?

# 634
Колко струва онлайн консултация?

# 635
25 лв платих аз 🤗

Колко струва онлайн консултация?

# 636
Благодаря!

# 637
Привет, ако някой предотстъпва час за Бояджиева, моля да ми пише. За вторичен преглед съм с направление, но днес по телефона ми казаха, че ще преглеждала след НГ.

# 638
  • София
Привет, ако някой предотстъпва час за Бояджиева, моля да ми пише. За вторичен преглед съм с направление, но днес по телефона ми казаха, че ще преглеждала след НГ.

Как с напревление? В клиниката на Сигридов ли?

# 639
Не, в Майчин дом.

# 640
  • София
Включвам се в темата с възторжено първо впечатление от д-р Сигридов. Вчера бях на ФМ при него, консулирах се и относно нивата на витамини и факта, който наскоро открих, че съм с хомозиготна мутация 4g/4g по PAI1. Веднага си личи, че човекът не подхожда формално, а разглежда случаите индивидуално, в контекста на спецификите за всеки пациент. Например, при мен беше категорично против прилагането на терапия с НМХ или аспирин, тъй като засега няма клинична изява за тромбофилия. Препоръча ми вода, спорт, антиоксиданти и алкализиране на организма, както и редовно проследяване на факторите за коагулация на кръвта. В същото време уточни, че има ситуации, в които тежката медикаментозна артилерия е неизбежна, така че не е твърдо "за" или твърдо "против" НМХ при нискорисковите мутации, а подхожда индивидуално.

# 641
Включвам се в темата с възторжено първо впечатление от д-р Сигридов. Вчера бях на ФМ при него, консулирах се и относно нивата на витамини и факта, който наскоро открих, че съм с хомозиготна мутация 4g/4g по PAI1. Веднага си личи, че човекът не подхожда формално, а разглежда случаите индивидуално, в контекста на спецификите за всеки пациент. Например, при мен беше категорично против прилагането на терапия с НМХ или аспирин, тъй като засега няма клинична изява за тромбофилия. Препоръча ми вода, спорт, антиоксиданти и алкализиране на организма, както и редовно проследяване на факторите за коагулация на кръвта. В същото време уточни, че има ситуации, в които тежката медикаментозна артилерия е неизбежна, така че не е твърдо "за" или твърдо "против" НМХ при нискорисковите мутации, а подхожда индивидуално.
Страхотно е, че споделяте личен опит!

Благодаря ви!

# 642
Аз като пациент напълно споделям това мнение. Безразборно се изписва хепарин за всички генетични мутации без да се проследява всъщност има ли нужда от поставянето на инжекции. От няколко години предразположеността към тромбофилия е “оправдание” за всички несполуки и са малко хората като Сигридов, които търся проблема out of the box

# 643
  • Благоевград
Момичета, за небременни каква информация се иска при записване на час за преглед при доктора? Име, Егн, тел за връзка, някаква информация за причината за прегледа?

# 644
изисква се само да уцелите да сте тия 5 жени в месеца !

Общи условия

Активация на акаунт