Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Devilche, , 7-ми ден е дори преди деня на НЕчаканата М. Раничко е за такъв тест. Знаеш, че по-точен от кръвния няма. Търпение и стискам силно палци Flowers Four Leaf Clover

# 106
Момичета аз от 07.05 - 20 ден след трансфера съм в болница на системи. На 07.05 кървенето което имах се увеличи доста. Влязох в болницата. Сега ту имам розово ту червено ту кафяво кървене. Зацапването настъпва през 5 7 часа и продължава 2 3 часа.  На 07.05 ме прегледаха на видеозон дежурния лекар каза че има сянка обаче не се вижда ясно нищо. И сега днеска моя лекар ще ме преглежда и чакам да мине визитацията и да ме преглежда. Сред вас имали момичета, който са били като мене ?

# 107
Здравейте и от мен. На 06.05 имах ЗЕТ трансфер на 2 тридневни ембриончета,но ме притеснява това че днес имам леки болки ниско долу в корема и кръста. Понеже ми е първи трансфер не зная какво да си мисля. Някоя от вас имала ли е подобни симптоми с +резултат след това?

# 108
  • Варна
Здравейте и от мен. На 06.05 имах ЗЕТ трансфер на 2 тридневни ембриончета,но ме притеснява това че днес имам леки болки ниско долу в корема и кръста. Понеже ми е първи трансфер не зная какво да си мисля. Някоя от вас имала ли е подобни симптоми с +резултат след това?

При някой има симптоми, при някой няма, твърде рано е за каквото и да е. Нищо не си мисли, живей си живота и си изчакай датата за тест Wink

# 109
Моят ЗЕТ също беше на 6-ти с 2 тридневни ембриона. И при мен е същото. Болки в кръста постоянни, малки  притрепвания ниско долу в дясно. Снощи се събужда на 2 пъти, супер потна, аз никога не се потя. Пия си всички лекарства по час и лежа постоянно. Супер рано е за всичко, не зная дали не си втълпявам или е от лекарствата. Това ми е първия трансфер. Възможно ли е да усещам нещо?

# 110
И при мен тези постоянни болки в кръста ме притесняват,защото ме боли така преди цикъл. Но все си мисля,че дори и да е заради цикъла е много рано да започват болките.... Знам ли

# 111
Не го мислете момичета..
.
МислЕте само хубави неща! Много е рано за каквото и да е . УСПЕХ!!!!!

# 112
Всеки един симптом може да се свърза и с бременност и с лекарства и с разбъркани хормни ,принципно предърпвания ,болки леки са добър признак,както каза nandin за потенето и това е хубав признак ,въпреки че аз не знаех,при мен е също така ,аз съм вече 7ден след трансфер още малко остана
Девилче аз виждам СУПЕР бледа черта,ама много рано ,плюс това бременност с бременост не си прилича ,може да чхг да е по ниско

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 18:33 от Desislava.q

# 113
Деси, права си,че поизбързвам,но и гърдите са ми меки вече, БТ от 37.4 вчера днес е 37,3 и затова направих и теста🤗не вярвам утре да се появи 2ра черта,но ще направя престо. На 5 дневни утре чхг трябва да е поне 60-80 и тест трябва да го хване.
Колкото до симптомите-имах ги всичките(вкл.и леко ми прилоша вчера),но за сега няма бременност. Предния свеж трансфер само гърдите ме боляха и си бях бременна 5 месеца.

# 114
Кога ти беше трансфера на 2ри ли?броиш ли деня на трансфера ?не прибързвай ,станало е миналия път и сега ще е станало !утре сутрин със снимка на положителен тест с ярка черта !

# 115
На 1ви май беше на обяд. Не броя деня на трансфера-май така е редно или?
Благодаря ти за позитивизма,мила 🤗дано пък се появи тази мечтана черта.

# 116
Да ,да не се брои деня на трансфера ,много е рано наистина ,пусни си когато ти е кръвния ,защото това с отрицателните пикливи не ти влиае въобще добре и на теб и на ембритата

# 117
Devilche миличка ама много е рано за тест наистина 🤗🙈. Не се тормози просто особенно с тези пикливите .
При моя 1ви опит на 9 ден бях с чхг 20 и чертата на теста който препишках в същия ден беше едвам доловима . Нямах никакви симптоми , освен в пърите 2 дни след трансфер ме боляха гърдите и на 2 пъти ми стана лошо (веднъж от ацетон за нокти и от телешко втория път ) .
Да наистина прокървих , но имаше бременност чхг ми беше стигнало до 250 и си нарастваше нормално ,но така в трабвало да стане .
При 2 опит имах всички симптоми , гърди ,подуване ,ПМС , ядеше ми се много , питях се през нощта и на 9 ден чхг 7.6 .... дори имплантация не е имало .
Така ,че явно всеки път е различно . НАК важното е да си спокойна колкото и да ти в трудно ! Стискам ти много палци ,просто изчакай още няколко дни . Чхг при всеки е различно , да не говорим ,че при моя приятелка ня 2 седмици закъснение нито един пиклив тест не и отчете а беше бременна , малката сега е на 4 🤗.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤❤🤷🏼♀

# 118
Пипииии,мила,много ти благодаря за куража,надеждата и загрижеността ♥
Избързах и си поревах добре,та цяла нощ ме боли глава и в 3.00 ч препишках един престо,като тази линия се появи към 8та мин.,но сигурно е изпарителна. БТ си е 37,4 Ще чакам,то е ясно,но все още се прокрадва мъничка надежда,че защото ембионите ни са бавни(6дневни) и са замразени,то имплантацията да е била по-късно 🙏🏼

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 07:43 от Devilche

# 119
Девилче, тихо честито! Чертичката я има!
Чакаме да видим високо чхг! Ех, че хубаво започва този ден!

Общи условия

Активация на акаунт