Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 713
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Момичета много ви благодаря за всичко , дай Боже другата седмица да се види/видят сакчетата и всичко да се развива добре .
В момента най много ми липсва ММ , искам ми се да е при мен , но в края на краищата каузата за което се борим от толкова време е по важна . Сигурно ще трабва да си остана тук до 12г.с , а с тези карантини , ще е трудно да си дойде той .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Анни , Darikn късмет момичета стискам ви палци  силно както и на всички останали ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Pipi,,честито!.на кой ден направи трансфера?при кой лекар си в Щерев?

# 601
Момичета, излезна и моя резултат 7 ден след ЗЕТ.
0.2IU/L Всичко приключи за мен. Уви надявах се на този хубав ден да се зарадвам и аз, но не било писано. 2 ембриончета върнахме, а дори няма имплантация. Не го очаквах, мислех си, че поне едничко би се захванало. В шок съм. Говорих с док, препоръчват ми ЕРА тест. Не знам има ли смисъл от него. Приемам всякакви съвети. Имам още 5 бластоциста Sad

# 602
Момичета, излезна и моя резултат 7 ден след ЗЕТ.
0.2IU/L Всичко приключи за мен. Уви надявах се на този хубав ден да се зарадвам и аз, но не било писано. 2 ембриончета върнахме, а дори няма имплантация. Не го очаквах, мислех си, че поне едничко би се захванало. В шок съм. Говорих с док, препоръчват ми ЕРА тест. Не знам има ли смисъл от него. Приемам всякакви съвети. Имам още 5 бластоциста Sad
Хайде малко и аз да подкрепя както и вие подкрепяте постоянно мен, защо да е приключило, дойде ли ти цикъл, все още е много рано 7 ден след трансфера, според мен нищо не е приключило, изчакай 12 ден и пусни отново. Нищо не е сигурно ❤️❤️❤️❤️ успех и стискам палци

# 603
Cinnamon Cookie много съжеляам за загубата ти , за съжаление , хората казват ,че понякога човек трабва да загуби за да получи . За това ти пожелам Сега не 1 ами 2 да дойдат ❤🍀❤🍀❤😘❤.
Sheli късмет и на теб миличка !
Chuhaleesi  много съжеляам ,не знам какво да ти кажа прегръщам те силно ! Ние този път правихме локална лезия и ко култивиране , попитай за тези процедури , при мен втория път нямаше имплантация и за това и ги направихме тези неща . А същи така 3 месеца приемах DHEA Ovaboost и спиролина на хапчета за подобряване качеството на Я .

Sidjirdji трансфера ми беше на 5 ден на 3 броя , 1 бесеше в стадий бласроцист и 2 една идея преди да станат на бласроцист , но все забравям как им казват , по големи ги водят от компактната морула 🤷🏼♀.

Благодаря ви на всички за позитивните и мили думи . 🍀🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤❤❤❤❤

# 604
Cinnamon, най-искрени съболезнования Disappointed Relieved Наистина знам как се чувстваш, защото и моята скъпа мама си отиде само за 2 месеца през октомври 2018 от рак на яйчниците. Много боли, и продължава да боли, но ние продължаваме напред, нали, няма да се предаваме, просто ще си тъгуваме. Още бях в траур и правих поредната стимулация тогава, а докторът ме утешаваше като казваше - може би един човек трябва да си отиде, за да дойде друг!  Бъди силна и чудото ще дойде Hands Pray

# 605
Скъпа Pipi, резултатът ти е страхотен. Пожелавам ти лека бременност и много сладки здрави бебета през февруари 😘🥰💝🌞👶👶😇

# 606

Милата ми майчица си отиде от нас, имаше рак на белия дроб и уж се беше стабилизирала. Единствената ми утеха е, че не се мъчи изобщо!
[/quote]

Моите най- искрени съболезнования, нека почива в мир и да ти дава сили отгоре да постигнеш мечтата си :red_heart: Светла й памет, поскърби си и после продължавай и не се отказвай докато успеете!

# 607
Pipi, честито! Знам от колко време се борите и през какво мина. Сега се молим всичко да се развие добре 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Чухи, офф, тоя момент е най-ужасният. Само като се сетяи изтръпвам. Много боли!! Най-лошото е че не знаем защо се случва, кога ще се случи, какво още да изследваме, за да разберем какъв е проблемът, ако изобщо има такъв. На много места чета за имунологията и как доста често това се оказва проблемът, когато няма имплантации. Нямам спомен, ти имаше ли имплантация предишния път? Ще се помоля за теб, пострадай си, вдигай се и продължавай. Поне имаш ембриончета. Нищо друго не ни остава 😩

Канелке, моите съболезнования. Бог да я прости! Не знам какво да ти кажа. В тези моменти всеки преживява нещата по различен начин. Бъди със семейството си и се подкрепяйте един-друг.  Ще запаля свещичка за всички ни.

# 608
Здравейте,
Някой имал ли е положителен тест след трансфер на не много добри ембриони?

# 609
Благодаря ти много за подкрепатаCarambaa. При първия ни опит ЗЕТ док твърди, че е имало имплантация 13 ЧХГ беше, но не се удвои, беше едно ембрионче 5 дневно. Сега върнахме 2 броя 5 дневни пак, но дори имплантация нямаше. Не си го обяснявам. С МФ сме, всички ембриончета са качество АА и АВ. Просто се чудя има ли някаква статистика, от кой опит горе долу се случват нещата. Ясно е, че при всеки индивидуално, но чак пък такава разлика от предния път не очаквах. Уж шанса двоен с 2 броя. Освен сега Кариотип да пуснем, този ЕРА тест не знам колко е ефективен, разнопосочни мнения чета. Пускал съм тромбофилия, ДНК фрагментация правихме, НК клетки, ТСХ регулира с Еутироксин. Нз какво още, реално 2 опита не са болка за умиране като знам тук какви истории има, но пък и като видиш, че при някои става от раз и някак много му докривява на човек, че не е имал този късмет.
Pipi, честито! Знам от колко време се борите и през какво мина. Сега се молим всичко да се развие добре 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Чухи, офф, тоя момент е най-ужасният. Само като се сетяи изтръпвам. Много боли!! Най-лошото е че не знаем защо се случва, кога ще се случи, какво още да изследваме, за да разберем какъв е проблемът, ако изобщо има такъв. На много места чета за имунологията и как доста често това се оказва проблемът, когато няма имплантации. Нямам спомен, ти имаше ли имплантация предишния път? Ще се помоля за теб, пострадай си, вдигай се и продължавай. Поне имаш ембриончета. Нищо друго не ни остава 😩

Канелке, моите съболезнования. Бог да я прости! Не знам какво да ти кажа. В тези моменти всеки преживява нещата по различен начин. Бъди със семейството си и се подкрепяйте един-друг.  Ще запаля свещичка за всички ни.

# 610
Здравейте, днес ми беше трансфера на 2 ембриончета и искам да ви попитам дали от днес трябва да започна да пия лекарствата, които са ми изписани (дуфастон, урогестан, медрол и но шпа) и дали трябва да продължа да пия естрофем, тъй като доктора ми каза да пия всичко, което съм пила до сега - седмиците преди трансфера? Благодаря ви предварително!

# 611
И ние сме с мъжки фактор, какви ли не изследвания си правих. Остават ми само имунологични, които в Англия са на луди цени и ще си правя uNK test засега, което е биопсия на матката, не кръвният вариант. При нас бяха 27 фоликула, 11 айцеклетки, 9 се оплодиха, бяха ок на ден 3 и 4 и на ден 5 имахме един бластоцид, а на ден 6- два. Останахме с 2-та, защото първият трансфер завърши с неуспех. Според лекарката, с която говорих за uNK теста, щом нещата са спредли след 3-4 ден, то не е качеството на Я, а спермата. Аз мислех, че е обратното. Милсим да върнем 2-та след биопсията, която също остава надраскване. Посъветваха ме, този път да не правя трансфер на естесвен цикъл, а медикаментозен. Ще пробвам всичко това, и ако пак не стане, или Турция или Чехия. Много е скапващо.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 19:16 от Carambaa

# 612
pipi8, честито, много се радвам за теб и нека този път е до финал! Залагам и аз на двечки хванали се с този резултат.
Chuhaleesi, и при мен два пъти беше такъв резултата след ЗЕТ, въпреки успешния до определено време пръв свеж трансфер. Вече 6 месеца си блъскам главата какво още мога да направя и още не съм го измислила. И при мен имунологичните са много скъпи, а моите лекари не ги признават. Понякога въпреки перфектните условия и ембриони накрая всичко си е до късмет. Дано следващият трансфер бъде успешен!
Carambaa, ти си знаеш, стискам ти много силно палци Hug
Cinnamon, и от мен искрени съболезнования! Бъди силна и си дай време да тъжиш, след това всичко ще се нареди!

# 613
Здравейте, днес ми беше трансфера на 2 ембриончета и искам да ви попитам дали от днес трябва да започна да пия лекарствата, които са ми изписани (дуфастон, урогестан, медрол и но шпа) и дали трябва да продължа да пия естрофем, тъй като доктора ми каза да пия всичко, което съм пила до сега - седмиците преди трансфера? Благодаря ви предварително!
Да,след трансфера продължавай всичко..аз съм 6ти ден,и вече нямам търпение за тест.много бавно минава чакането..,но трябва и търпение Simple Smile

# 614
Чхг 364,4 на 10ти ден на 2 блатоцидчета 😃😃😃Още не мога да повярвам!!Мили момичета не спирайте да вярвате,че всички ние един ден ще гушнем нашите рожби!!💖Ние сме със много тежък мъжки фактор освен това въпреки сравнително добрият ми яйчников резерв(за възрастта ми😌) се оказа,че яйчниците ми не реагират на стимулацииите и първият път извадиха само 1 а вторият път 3 яйцеклетки.Стискам палци на всички чакащи тестове,точици,сърчица и т.н💖💖🤞🤞 🍀🍀Аз още съм в шок😂😂 Чакам ММ да му съобщя не посмях по телефона да не направи някоя беля

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 21:09 от Анна Иванова 648392

Общи условия

Активация на акаунт