Дългото чакане след трансфер - 82

• 38 677
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Браво Ани, супер резултат стискам палци до края всичко да е на 6!
Кой опит ти е това, събирам си статистика, за да се успокоявам, че днеска ми е кофти 1ви юни... Егати сарказма точно днес да ми е отрицателен теста Sad

Цитат на: Анна Иванова 648392 [b
[/b]link=topic=1210228.msg40831597#msg40831597 date=1591026082]
Чхг 364,4 на 10ти ден на 2 блатоцидчета 😃😃😃Още не мога да повярвам!!Мили момичета не спирайте да вярвате,че всички ние един ще гушнем нашите рожби!!💖Ние сме със много тежки мъжки фактор освен това въпреки сравнително добрият ми яйчников резерв(за възрастта ми😌) се оказа,че яйчниците ми не реагират на стимулацииите и първият път извадиха само 1 а вторият път 3 яйцеклетки.Стискам палци на всички чакащи тестове,точици,сърчица и т.н💖💖🤞🤞 🍀🍀Аз още съм в шок😂😂 Чакам ММ да му съобщя не посмях по телефона да не направи някоя беля

# 616
Анни честит миличка , пожелавам ти да вървим все така до финала ! 🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤❤.

Chuhaleesi, толкова добре те разбирам как се чувстваш , не се измъчвай само ЩЕ СТАНЕ !
Аз след първият опит ми беше много гадно , една седмица ревах , после ми отне близо 7 месеца ,че и отгоре да се реша за 2 опит . Бях доста спокойна преди 2 опит , но тогава точно в началото на стимулацията изкарах ужасен грип , и си мисля ,че може и на това да се дължеше неуспеха ми , чхг -то ми беше 7 🤷🏼♀🤷🏼♀🤷🏼♀🤷🏼♀🤷🏼♀.
Сега този път също бях и съм доста спокойна (нищо че имах нервни изблици няколко дни след трансфера ) като цяло . Този път определено направихме няколко неща и съм сигурна ,че те помогнаха . А и честно да си кажа оставам с впечатление ,че месово жените успяват на 3-4 опит за съжаление в Бг . Докторката днес точно това ми каза ,че съм вървяла с още 4 момичета и само аз от тях съм бременна ...
При 1я ми опит бяхме 3 и само при една стана беше ни за 1ви път и на 3те . Така ,че е много относително наистина . Нз какво да ти кажа друго , освен сега да се успокоиш идва лято отидете някъде с М и си починете , преживей си го и когато си готова психичвски ама наистина давай пак ! Ще стане сигурна съм ,че в момента си задаваш куп въпрос и най вече един защо при мен не стана , недей само се тормозиш . Аз също не смея още да се зарадвам до 12с ,че да не кажа до края сигурно все ще се притеснявам .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 617
Благодаря ви момичета😘
Пипи то тепърва започват притесненията май😂😂
Chuhaleesi това ни е вторият опит.Предният път дори нямаше имплантация то и ембриончето беше само едно и то не мн.хубаво на 3ти ден.Този път ги гледаха в ембриоскоп до 5ти ден.Имам правена само ендометриална биопсия (имунологична) след неуспешния опит всичко излезе ок.На първият ми опит бяхме 3 момичета (на всички ни беше първи) само при едната се получи.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 21:11 от Анна Иванова 648392

# 618
Здравей, и на мен ми е 6-ти ден... Петък е теста, а времето наистина не минава... Нямам търпение вече, но и ме е страх... Ти как си, имаш ли някакви симптоми... При мен, напрегнати са ми гърдите, стомаха ми малко се бунтува... Но нищо особено...
 #Sidjordji
[/quote]
аз съм 6ти ден,и вече нямам търпение за тест.много бавно минава чакането..,но трябва и търпение Simple Smile
[/quote]

# 619
Здравей, и на мен ми е 6-ти ден... Петък е теста, а времето наистина не минава... Нямам търпение вече, но и ме е страх... Ти как си, имаш ли някакви симптоми... При мен, напрегнати са ми гърдите, стомаха ми малко се бунтува... Но нищо особено...
 #Sidjordji
аз съм 6ти ден,и вече нямам търпение за тест.много бавно минава чакането..,но трябва и търпение Simple Smile
[/quote]
[/quote
Нямам никакви симптоми..втори опит ми е.при първия спря сърдечната дейност в 8 г.с.тогава имах често пишкане и много болезнени и напръщели гърди..и то веднага след трансфера.аз немога да дочакам петък.изкушавам се тези дни за 1 уринарен..

# 620
Ох много кофти , казаха ли тогава , защо се е случило така Sidjordji . Тези 12 седмици , значи 😫🥴🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 621
Ох много кофти , казаха ли тогава , защо се е случило така Sidjordji . Тези 12 седмици , значи 😫🥴🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Вероятно генетични или хромозомни аномалии на плода

# 622
Момичета, я ми дайте малко инфо по точно какво значи точно биохимична бременност? Имах преди 2г но сега ми изникна 1 въпрос за нея, но после ще питам като ми кажете

# 623
Бременелки, честито. Пожелавам ви само леки дни. А на другите, кураж и търпение.
#Chuhaleesi..... и ти като мен... ЕРА теста, по-скоро аз да го пускам, ти защо. Според лекаря ти е имало имплантация миналия път. Значи няма изместване на имплантационния прозорец.
Аз бях посъветвана от лекар да пусна кариотип. Това беше първата препоръка, която беше написана. И днес ходихме с мъжът ми да пускаме.
Следващото, което бих пуснала е НК клетки, HLA тест и антифосфолипиден синдром (беше ми негативен преди 2 години, но е преди 2 години). Препоръчва се след като е минало време след трансфера, защото в тялото нещо се е случвало, но аз именно сега искам да ги пусна, за да видя реално въпреки Кортикостероидите имало ли е повишена активност в тялото ми по време на трансфер. В четвъртък ще ходя при лекарката ми и ще я попитам, ако пусна изследванията, ще ги вземе ли предвид. Да не си ги пускам за себе си само и да изхарча една торба пари, защото в Турция не зачитат имунологията.
Кариотипа го пуснах  именно за Турция, за да го имам преди стимулация.

Аз си близах раните с тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=312872.msg40818371#msg40818371
Тя е чисто статистическа и според мен би било полезно и другите момичета от "Дългото чакане след трансфер" да се включат в нея, за да дадем актуална информация. Както и да се даде надежда на тези от нас, които все още чакаме, че и след N-брой опита идва щастието. В тази статистическа тема има много такива случая.

# 624
Момичета, я ми дайте малко инфо по точно какво значи точно биохимична бременност? Имах преди 2г но сега ми изникна 1 въпрос за нея, но после ще питам като ми кажете
Общо взето, когато ембриончето ce закрепва закратко в матката, започва да генерира ЧХГ, което след това започва да пада, или пък ЧХГ се покачва много бавно и при всички случаи не стигаш до точица. Случвало ми се е няколко пъти във всякакви вариации.

# 625
Общо взето, когато ембриончето ce закрепва закратко в матката, започва да генерира ЧХГ, което след това започва да пада, или пък ЧХГ се покачва много бавно и при всички случаи не стигаш до точица. Случвало ми се е няколко пъти във всякакви вариации.
Да точно това е, че се сетих че ми беше 200,300 чхг, значи е имало имплантация ли? Но ми дойде и до там бе всичко, 1ва и единствена бременност за сега, надявам се  и последна несполучлива ❤️

# 626
Да точно това е, че се сетих че ми беше 200,300 чхг, значи е имало имплантация ли? Но ми дойде и до там бе всичко, 1ва и единствена бременност за сега, надявам се  и последна несполучлива ❤️

Аз бях с биохимична бременост с чхг 8000 и нищо не се видя.Като спрях хапчетата почна да пада и ми дойде цикъла.

# 627
Да, имало е имплантация. Не зная в коя клиника си, но коментирай с лекаря си да си направиш допълнителни изследвания - тромбофилия, биопсия /ако клиниката ти прави такива; в Надежда например правят/, имунология и т.н.

# 628
Да, имало е имплантация. Не зная в коя клиника си, но коментирай с лекаря си да си направиш допълнителни изследвания - тромбофилия, биопсия /ако клиниката ти прави такива; в Надежда например правят/, имунология и т.н.
Пловдив Селена. Тогава не бях там, но съм му казвала но док, но явно не го взема пред вид, те като гледам като им кажеш че си имала биохимична и не го взимат под внимание..

# 629
Noci да болят ме ,но те не да спирали да ме болят от два дни преди пункцията ми . Така ,че това хич не го зачитам за признак. Има болки от време на време все едно ми е дошло 1 ден Ц , но бързо отшумяват . В първият ми опит ,а и сега ми се случи около 6-7 ден да се събудя от остра билка и спазми и да ме държат около 10-15 мин . Това при втория опит го нямах !
Корема много ми се издува , но докторката каза ,че е нормално от утрогестана и дуфостона ,че е това , предимно вечер се случва .
Емоционална съм ,но аз и по принцип съм доста ревлива 🥴🙈. На моменти се чувстават подпалила , аз никога не съм спяла след обяд , сега на 2-3 пъти ми се случи да си подремна .
Пишкам повече , ставам по 2-3 пъти на нощ .
И пак да си се оплача аз , пуши ми се многоооо , мразя се заради тази пуста гадост и се притеснявам и ме е страх ,че си припалвам 🥺😣😣😣😣😣 , но като ми се допуши се напрягам .
Та това е нищо друго по различно за сега !
Noci ти пуска ли тест ? 🍀🍀🍀🍀
Pipi8,
Разбирам те напълно за гадния порок- и мен ме измъчват угризения, но сега ми е по-нервно от всякога и не издържам да не запаля, поне съм ги намалила. Не че се опитвам да намеря оправдание, но мои колежки, едната от които с три деца /нормално забременяване/ ме успокояват, че на тях дори лекарите са им казвали, че рязкото спиране е много по-вредно. Повечето са си пушили, разбира се в нормални граници, през цялата бременност и си имат живи и здрави дечица. Моля Ви не ме линчувайте за това изказване... Но на всички и без това ни е доста трудно. С нетърпение чакам 08.06, за да пусна теста. И като знам, че ни е последен опит /ММ е твърдо против повече опити/ направо ще полудея.... Успех на всички и само положителни тестове!

Общи условия

Активация на акаунт