Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 989
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
И аз днес, ден за заплата, ударих  в Парфимо Инсоленс едт  тестер 100 мл в и 50 мл Инсоленс едп .
От Дъглас си поръчах пък червила на Кларинс и коректор на ЕЛ . ......
От някакъв пък сайт направих поръчка на 10 тениски за половин час....
Направо като луд с картечница , Bowtie

Обмислям и една Зелена ябълка, но ми се иска и някакви бели, флорални цветя , тип орхидея, магнолия, фрезия,лавандула , бихте ли препоръчали подобни дълготрайни и свежи аромати за сезон пролет - лято >

# 121
Поръчах и аз Mon Guerlain EDP тестер, защото изобщо не видях, че е имало и продукт. Получих известие за тестер и не проверих изобщо за други. Добавих и един рол-он на NUXE за ММ, за безплатна доставка Grinning

# 122
пак има няколко бройки, действайте бързо!

# 123
И пак се изчерпа ...виждам в интенза има мандаринка, предполагам ще ми допадне, не познавам нито един като аромат

https://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Liberte-932.html

Този кашарел ми беше голяма любов, дали може да препоръчате нещо сходно, маалко хард беше, може би е бил доста траен, наситен..

А кода в Парфюмо какъв беше ?

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:44 от ani-ali

# 124
# 125
  • Балчик
И пак се изчерпа ...виждам в интенза има мандаринка, предполагам ще ми допадне, не познавам нито един като аромат

https://www.fragrantica.com/perfume/Ghost/Eclipse-24707.html Този кашарел ми беше голяма любов, дали може да препоръчате нещо сходно, маалко хард беше, може би е бил доста траен, наситен..

А кода в Парфюмо какъв беше ?
Кашарел, нещо да не е сбъркан линка?

О, и аз го харесвам много, пазя си на дъното малко и ми е жал да го довърша.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:48 от Джемма

# 126
Поръчката ми от Парфимо от вчера следобед е изпратена от международният склад, много са бързи. А Мон интенз ммого ли е различен от Мон?

# 127
Гледам, че коментирате Mon Guarlain. Аз май съм единствената която не го харесва. Получих го подарък за РД от ММ и въобще не ми допада като миризма. Вярно траен е, но един такъв задушаващо тежък и въобще не става за летните дни. Не че зимата го харесвах, но понякога го слагах, за да не обидя половинката... Grinning
Сега от промоцията поръчах Мис Диор и ме е страх, че пак няма да се харесаме... Толкова рядко попадам на хубав за моя вкус парфюм...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
Тестер 100 мл Miss Dior EDP 2017 , ако някого интересува има наличен в makeup.bg за 130 лв. Жалко, че го купих за доста повече преди известно време... Rolling Eyes

# 129
  • София
Здравейте! Споделям с вас снимки на tester Coco Mademoiselle за 190 лв с молба да споделите дали е оригинален според вас. Дайте zoom и обърнете внимание на малките детайли на етикета отпред.

[/img]

# 130
От къде е купен?

# 131
100 % автентичен ....ползвай си го със здраве 😊

# 132
Сравнявах детайли с моето Коко (не е тестер), според мен е ок Simple Smile.

# 133
  • вкъщи
Аз също не понасям Мон. Колко пъти се насилвах, Еми не е мойто. Задушава ме. Както и Пойзън гърл. Имам ги подарък от ММ, и затова не ги разменя. Темата е много полезна, но и финансово затормозяваща. Днес отстрелях няколко парфюма в Парфимо. Доставката и отсъпката добре ми дойдоха.

# 134
Аз със страх ви чета. Само отстрелвам, острелвам - и като дойде куриера - се пуля. Уж изгодни покупки, ама пак се отразяват на бюджета Grinning
Но в Парфимо още не съм се разписала, така че чета ви за хубави предложения.

Общи условия

Активация на акаунт