Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте!
Моля, споделете имате ли впечатления от тези два сайта? Намаленията ми се струват доста големи в сравнение с друг немски сайт, който беше посочен в темата преди няколко дни.
https://www.easycosmetic.de/parfum
https://www.galeria.de/duefte/1472468115202/
Опитах се да намеря информация с гугъл преводача, но не се справяме добре заедно.
Благодаря предварително!
Първият не го познавам, вторият е на Галерия кауфхоф. Може да му се има доверие, колкото на Дъглас например. От немските освен нотино е хубаво да се следи и варианта на Сефора, понякога правят много добри намаления.

Благодаря много, Murmur'ana!

# 361
Здравейте,
искам да попитам тези, които имат L'instant de Guerlain 80ml, в старата бутилка, какъв цвят е течността? Аз имам малък флакон от 30мл. и цветът е съвсем бледо розов. Поръчах 80мл и пристигна нещо в почти тъмно кафяв цвят, напомнящ уиски, че и на това ми мирише...проверих и бач кода, излиза, че е произведен през май 2020, което разбира се е невъзможно. Според вас парфюма стар ли е  или е фалшив. Поръчван е от Parfium.bg

# 362
  • София
BBeLLa, виждах ги във fragrance direct. Но четох в темата за този сайт, че има някакви проблеми с поръчки от английски сайтове. https://www.fragrancedirect.co.uk/e/estee-lauder/?listing=true

# 363
Здравейте,
искам да попитам тези, които имат L'instant de Guerlain 80ml, в старата бутилка, какъв цвят е течността? Аз имам малък флакон от 30мл. и цветът е съвсем бледо розов. Поръчах 80мл и пристигна нещо в почти тъмно кафяв цвят, напомнящ уиски, че и на това ми мирише...проверих и бач кода, излиза, че е произведен през май 2020, което разбира се е невъзможно. Според вас парфюма стар ли е  или е фалшив. Поръчван е от Parfium.bg
Много стар е със сигурност, за менте не знам.

# 364
Сега пробвах кода, който споделихте за Нотино, през инкогнито и хвана. LA vi est belle intensement 30 мл излиза 91 лева, много ми хареса като го пробвах преди ИП, но пак си е скъп Sad но на по - добра цена мисля, че го няма онлайн, то и го няма в много от сайтовете де. Уж съм си казала, че няма да поръчвам парфюми докато не дойде Angel croisiere 2020, но това кога ли ще е, много се забавих със зареждането му тук.

И нещо друго да попитам - поръчвали ли сте парфюми от немския Амазон? Имам един ваучер за там и се чудя какво да поръчам. Не че намерих някой от парфюмите, които искам, там, но все пак ако сте поръчвали да ми кажете дали всичко е точно с доставянето им до България Simple Smile

# 365
  • ново
Здравейте,
искам да попитам тези, които имат L'instant de Guerlain 80ml, в старата бутилка, какъв цвят е течността? Аз имам малък флакон от 30мл. и цветът е съвсем бледо розов. Поръчах 80мл и пристигна нещо в почти тъмно кафяв цвят, напомнящ уиски, че и на това ми мирише...проверих и бач кода, излиза, че е произведен през май 2020, което разбира се е невъзможно. Според вас парфюма стар ли е  или е фалшив. Поръчван е от Parfium.bg
edt или edp? Аз имам парфюмната вода, тестер от Елинор и цветът е тъмен, като на уиски. Мога да снимам ако искате.

# 366
  • София
Моя едп е розов.

# 367
EDP e, поръчала съм тестер без да забележа дори. Беше късно вечер и бързах да поръчам, когато най-накрая намерих някъде наличен 80мл от старата бутилка.
Благодаря за отговорите!
Ще се опитам да го върна....

# 368
  • София
EDP e, поръчала съм тестер без да забележа дори. Беше късно вечер и бързах да поръчам, когато най-накрая намерих някъде наличен 80мл от старата бутилка.
Благодаря за отговорите!
Ще се опитам да го върна....

Имам едт и също е в цвят бърбан, купувала съм го далечната 2013 година. Не зная какъв му е бач кода, че не мога да го проверя в момента, но на Герлен бач кодовете започват с цифра, отговаряща на последната цифра на годината на производство. Ако е произведен 2016, то кода започва с 6. Следователно, този Герлен е по-скоро от 2010 година, а не от 2020.

# 369
Днес ми пристигна Мон Интенз от Парфимо. Тестерска кутия, празен ход, капачка. Идеален, опаковано в бабъл. Бях поръчала и една Lancome Monsuer Big тестер, тя също е в кутийка.

# 370
  • София
Следя за Бронзовите Богини на ЕЛ, ако някой ги мерне някъде изгодно, а и въобще, моля да сподели. Не ги откривам из бг сайтове. 🤗
BBeLLa, в онлайн магазина на Дъглас има Bronze Goddess Eau de Parfum и Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent EDT. Имат и 20% отстъпка с код safe20.

# 371
  • София
50 мл. EDP,  аромата не е променен на над 6 години 3g05 е кода, само е потъмнял. Имам нов в старата бутилка, но е в къщи и не мога да снимам и него. До колкото си спомням беше по-светъл.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 22:27 от chanel19

# 372
  • Sofia
L'Instant e кехлибарен, а Magic розов.

# 373
Идвам да дам отчет за LAncome oud bouquet и Mancera Velvet vanilla. Първият поръчах на 30.04 вечерта от www.parfumite.eu. За аматьорския и неудобен сайт вече споменах в предишно свое мнение по-назад, но това което ми направи лошо впечатление е, че дори не получих имейл, който да потвърди, че поръчката ми е регистрирана и се обработва, или след като я направих поне да ми се беше показал номерът й, за да си направя скрий шот. Известно време се чудех дали изобщо съм успяла да я довърша. Въобще много евтина работа от тази гледна точка, което за мен е липса на внимание към детайла и нежелание за влагане на средства в начинанието. Като цяло това не е и скъпа услуга, но както и да е, да не издребнявам. В понеделник ми се обади едно любезно девойче, което каза, че ще изпратят парфюма днес, ще дойде в бяла кутия и е стара версия с мозаечната роза отпред. До тук добре, явно са си взели поука, тъй като някой назад спомена, че е очаквал да получи новата реформулирана бутилка и затова я беше върнал. Вечерта към 6:30ч., 7:00 ми звънна отново вече ми говореше на ТИ и ме предупреди, че ще получа поръчката си едва в четвъртък, тъй като сряда е почивен ден. Поправете ме, ако греша, но за 5 лв. доставка със Спиди се покрива услугата от днес за утре, а икономичната за след 3 дни, каквата всъщност беше моята, мисля струва 3лв. Не ми стана приятно, но казах, че няма проблем, не че имах и особен избор. В четвъртък идва заветната пратка в мини кашонче от парфюм Версаче. Кутията е бяла тестерска с надписи Ланком и пр. Първото нещо, което ми направи впечатление е, че бач кодът е на грешното място и е почти идентичен с кода на парфюм менте на една дама, чието видео бях гледала в ютуб. Ако ви е интересно да го гледате, ще го намеря и ще го постна. Парфюмът вътре се движеше свободно, ясно, че като е тестер няма да има пауч, но нямаше и уплътняващо картонче дори. Гърлото беше олято, нямаше празен ход. Ако има нещо, което много ме вбесява в търговците е да ми продават използвани парфюми, пък било то и тестери! Това, че не е опакован продукт, в никакъв случай не е извинение и е редно поне да предупредят крайния клиент, при когото ще се озове бутилката. Бач кодът на бутилката е различен от този на кутията. Иначе парфюмът като миризма ми отвя главата и е безумно траен, но за мен си е менте. От една страна, се изкушавам да го задържа, защото не се предлага никъде, нито старата, нито новата версия, а е наистина страхотен, но от друга, не знам дали съм ок да го слагам върху кожата си, тъй като нямам идея къде и кой го е направил и какво е сложил вътре, а да пръскам само върху дрехи е доста ангажиращо, може да оставя петна заради кехлибарения си цвят. Още вечерта писах на посочения в сайта имейл, обясних всичко прилежно и прикачих снимки, но вчера цял ден ни вопъл, ни стон, а аз бях толкова натоварена, че нямаше как да отделя време и да им звъня. Това  за мен също е много показателно, защото дори не ми върнаха някакъв служебен отговор. Не съм и очаквала да си признаят, че пласират менте, ама не си направиха труда дори да пробват да ме опровергаят.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Същият ден получих и Mancera Velvet Vanilla  от Парфимо. Целуфанът отстрани беше много странно изцапан с нещо лепкаво, но не изглеждаше да е отварян. Бач кодът върху кутията беше скрит със залепен баркод върху него, а кодът върху бутилката беше буквално изстърган. Честно казано не съм очаквала, че точно на Мансера ще заличават кодовете и досега никой не е изпадал в такава ситуация, или поне не е споделял нито в тази, нито в парфюмната тема. Въпреки това си имаше празен ход, интересен парфюм е, сравнително траен, определено върху мен се развива доста по-тихо, но ще му дам шанс да си "почине" в шкафа и ще се надявам да ми се разкрие в цялата си прелест и мощ. Бутилката намирам за супер сладка с това розово омбре. Bowtie
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Много съжалявам за дългия пост, но се надявам да съм била изчерпателна и полезна. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 14:42 от ina-mina

# 374
  • София
ето ги меджика и едп един до друг. За мен и двете са розови, но различни нюанси.

Общи условия

Активация на акаунт