Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 104
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Моят Л' инстант ЕДТ е доста потъмнял, но друга промяна няма...
А бач кода е не номера, който е И на кутията И на шишето, нали? Това, което е като баркод? Моето започва с 3, т.е е 2013г., връзва се...не съм се напъвала да си спомня кога съм го поръчвала...даже мислех, че е по- отдавна.

# 376
  • Балчик
Колко пъти е писано, че ванилията в парфюмите тъмнее. От това парфюмът не става по-лош. Не се излагайте. Хем искате старата версия, хем пък "прясна" течност.
За бач кодовете също е писано много, че се повтарят, затова дава най 2020.

# 377
  • София
А бач кода е не номера, който е И на кутията И на шишето, нали? Това, което е като баркод? Моето започва с 3, т.е е 2013г., връзва се...не съм се напъвала да си спомня кога съм го поръчвала...даже мислех, че е по- отдавна.

Бач кода е и на шишето, и на кутията. Обикновено на Герлен е с
4 знака - цифри и букви, първата е последната цифра на годината, в която е произведен.
Парфюмите не потъмняват от ванилията, поне по мои наблюдения, защото имам такива с ванилия на повече от 8-9 години и не са променили цвета си, както и имам Беж на Шанел на 9 години, който е потъмнял, но в него няма ванилия.

# 378
Оud bouquet изглежда напълно автентичен.

# 379
Течността но моя ЕДТ (обаче) също е потъмняла. Не е толкова тъмна,но моя е купен преди 2-3 години .
А в кой сайт се намират от старите бутилки ЕДТ и  ЕдП?

# 380
  • виртуално
И аз бих купила EDT в стара бутилко

# 381
Е, хубава работа...този код от 4 знака на моят започва с 9, а няма как да е произведен през 2019, защото е купуван много отдавна...🤔

# 382
  • София
2009 значи, тези кодове се повтарят през 10 години. Това и обяснява защо е толкова потъмнял, моя е  със 6-ца което би трябвало да значи 2016

# 383
2009 значи, тези кодове се повтарят през 10 години. Това и обяснява защо е толкова потъмнял, моя е  със 6-ца което би трябвало да значи 2016
Ааа, ясно...благодаря за разяснението.
Чакам някое изгодно предложение за Шанс о Фреш...

# 384
Е то мина съвсем скоро в Парфюмо. По- евтино няма да има.

# 385
  • София
Чакам някое изгодно предложение за Шанс о Фреш...
Аз поднових от тук

http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … earch=eau+fraiche

# 386
Много ви благодаря за отговорите.
Стигнах до заключението, че явно наистина е доста стар парфюма. Определено има голяма разлика между двата, които имам. Малкият е разкошен, а от големият долавям много гадна нота, сякаш съм забравила да изхвърля
цветята от вазата и водата е замирисала.... Писах на сайта, но днес е събота и не очаквам да ми отговорят. Надявам се да са коректни и да си приемат 20 годишния тестер обратно. За втори път ми се случва да връщам парфюм и вероятно ще премина към offline пазаруване, заради изцепки като тази.

в действителност изглежда по-тъмен отколкото излезе на снимката

# 387
  • Балчик

Бач кода е и на шишето, и на кутията. Обикновено на Герлен е с
4 знака - цифри и букви, първата е последната цифра на годината, в която е произведен.
Парфюмите не потъмняват от ванилията, поне по мои наблюдения, защото имам такива с ванилия на повече от 8-9 години и не са променили цвета си, както и имам Беж на Шанел на 9 години, който е потъмнял, но в него няма ванилия.
Е, не съм химик да кажа кое друго потъмнява. Потърсете информация. Веществото, което придава аромат на ванилия тъмнее на 100% и придава този конячен цвят. Какво още тъмнее, не знам. Прочетете повече за ванилията и ще се уверите.

# 388
Скрит текст:
Идвам да дам отчет за LAncome oud bouquet и Mancera Velvet vanilla. Първият поръчах на 30.04 вечерта от www.parfumite.eu. За аматьорския и неудобен сайт вече споменах в предишно свое мнение по-назад, но това което ми направи лошо впечатление е, че дори не получих имейл, който да потвърди, че поръчката ми е регистрирана и се обработва, или след като я направих поне да ми се беше показал номерът й, за да си направя скрий шот. Известно време се чудех дали изобщо съм успяла да я довърша. Въобще много евтина работа от тази гледна точка, което за мен е липса на внимание към детайла и нежелание за влагане на средства в начинанието. Като цяло това не е и скъпа услуга, но както и да е, да не издребнявам. В понеделник ми се обади едно любезно девойче, което каза, че ще изпратят парфюма днес, ще дойде в бяла кутия и е стара версия с мозаечната роза отпред. До тук добре, явно са си взели поука, тъй като някой назад спомена, че е очаквал да получи новата реформулирана бутилка и затова я беше върнал. Вечерта към 6:30ч., 7:00 ми звънна отново вече ми говореше на ТИ и ме предупреди, че ще получа поръчката си едва в четвъртък, тъй като сряда е почивен ден. Поправете ме, ако греша, но за 5 лв. доставка със Спиди се покрива услугата от днес за утре, а икономичната за след 3 дни, каквата всъщност беше моята, мисля струва 3лв. Не ми стана приятно, но казах, че няма проблем, не че имах и особен избор. В четвъртък идва заветната пратка в мини кашонче от парфюм Версаче. Кутията е бяла тестерска с надписи Ланком и пр. Първото нещо, което ми направи впечатление е, че бач кодът е на грешното място и е почти идентичен с кода на парфюм менте на една дама, чието видео бях гледала в ютуб. Ако ви е интересно да го гледате, ще го намеря и ще го постна. Парфюмът вътре се движеше свободно, ясно, че като е тестер няма да има пауч, но нямаше и уплътняващо картонче дори. Гърлото беше олято, нямаше празен ход. Ако има нещо, което много ме вбесява в търговците е да ми продават използвани парфюми, пък било то и тестери! Това, че не е опакован продукт, в никакъв случай не е извинение и е редно поне да предупредят крайния клиент, при когото ще се озове бутилката. Бач кодът на бутилката е различен от този на кутията. Иначе парфюмът като миризма ми отвя главата и е безумно траен, но за мен си е менте. От една страна, се изкушавам да го задържа, защото не се предлага никъде, нито старата, нито новата версия, а е наистина страхотен, но от друга, не знам дали съм ок да го слагам върху кожата си, тъй като нямам идея къде и кой го е направил и какво е сложил вътре, а да пръскам само върху дрехи е доста ангажиращо, може да оставя петна заради кехлибарения си цвят. Още вечерта писах на посочения в сайта имейл, обясних всичко прилежно и прикачих снимки, но вчера цял ден ни вопъл, ни стон, а аз бях толкова натоварена, че нямаше как да отделя време и да им звъня. Това  за мен също е много показателно, защото дори не ми върнаха някакъв служебен отговор. Не съм и очаквала да си признаят, че пласират менте, ама не си направиха труда дори да пробват да ме опровергаят.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Същият ден получих и Mancera Velvet Vanilla  от Парфимо. Целуфанът отстрани беше много странно изцапан с нещо лепкаво, но не изглеждаше да е отварян. Бач кодът върху кутията беше скрит със залепен баркод върху него, а кодът върху бутилката беше буквално изстърган. Честно казано не съм очаквала, че точно на Мансера ще заличават кодовете и досега никой не е изпадал в такава ситуация, или поне не е споделял нито в тази, нито в парфюмната тема. Въпреки това си имаше празен ход, интересен парфюм е, сравнително траен, определено върху мен се развива доста по-тихо, но ще му дам шанс да си "почине" в шкафа и ще се надявам да ми се разкрие в цялата си прелест и мощ. Бутилката намирам за супер сладка с това розово омбре. Bowtie
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Много съжалявам за дългия пост, но се надявам да съм била изчерпателна и полезна. Simple Smile
Ако ще те успокоя аз съм поръчала,4-5 парфюма на Мансера и поне на два,кодовете нс кутията са заличени,а на бутилките изтъргани,на един само на кутията част от кода ,на бутилката си го има кода.Единствено на Велвет ванила всичко е ок,но тя е от Нотино а другите от Елинор.Дори мисля,че при получаването на единя писах и тук,че е много кофти това заличаване от кутията и изтъргване от бутилката на кодовете.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 09:24 от bubanka

# 389
Chanel Coco Noir 50ml/edp 96 лв, с код в Елинор (тестер)

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 23:45 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт