Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, а има ли в момента код за отстъпки в MakeUp?

Не.

Благодаря за отговора!

# 76
Според мен Нотино сложиха бан на луксозните марки с код-20% /едва ли се изкупиха капачки за червилата на Герлен за по 23лв , та тъй и не остана нищо и не само на тази марка/, крайно време беше и ни дадоха достатъчно толеранс.
Продуктите вече дори не могат да бъдат проследени, същите да очакваме на друга цена.
Можех да се възползвам днес от Либре/100мл/ и Ла ви е бел/75мл/ с куп подаръци на парфюм и мостри общо за 162лв с доставката, че даже и кода си стоеше. Тотала на поръчката беше с не адекватна сума и реших, че ще ми бъдат отказани.
Хванах и на няколко пъти неща, налични в кошницата с възможност за поръчка, но със сигурност не налични и очаквано отказани поради бъг в системата.
Честити придобивки на всички!

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 07:36 от mimoza7710

# 77
  • Варна
Моя Мон Герлен е изпратен. Съвсем не съм сигурна че ще ми хареса обаче... Скептична   съм нещо. Купих го на сляпо Simple Smile

# 78
Моята поръчка от Нотинг също пътува днес. Много съм доволна от тях. Благодарение на намаленията им имам   Mon, La vie и Omnia crystalline едт на страхотни цени.

# 79
Един много търсен фланкър на Извънземното, струва ми се на добра цена за 60 мл в сравнение с тази за 30
https://www.notino.bg/thierry-mugler/alien-essence-absolue-parfj … enjaema/p-428897/

# 80
Къде мога да издиря KARL LAGERFELD KARL LAGERFELD FOR HIM/или подобен аромат/ на добра цена, малки разфасовки, където и ценат да е добра и доставката по-бърза, има ли шанс всъщност с толкова почивни дни да дойде до 6-ти

# 81
Къде мога да издиря KARL LAGERFELD KARL LAGERFELD FOR HIM/или подобен аромат/ на добра цена, малки разфасовки, където и ценат да е добра и доставката по-бърза, има ли шанс всъщност с толкова почивни дни да дойде до 6-ти
Ето тук, доставят бързо и цената е отлична за 100 мл -https://dolce.bg/Karl-Lagerfeld/karl-lagerfeld-for-him-%D1%82%D0 … 0%B5-100-ml-58555
И тук 50 мл http://www.parfum-bg.com/karl-lagerfeld-for-him-toaletna-voda-za-maje-50-ml

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 09:41 от elitanik

# 82
Според мен Нотино сложиха бан на луксозните марки с код-20% /едва ли се изкупиха капачки за червилата на Герлен за по 23лв , та тъй и не остана нищо и не само на тази марка/, крайно време беше и ни дадоха достатъчно толеранс.
Продуктите вече дори не могат да бъдат проследени, същите да очакваме на друга цена.
Можех да се възползвам днес от Либре/100мл/ и Ла ви е бел/75мл/ с куп подаръци на парфюм и мостри общо за 162лв с доставката, че даже и кода си стоеше. Тотала на поръчката беше с не адекватна сума и реших, че ще ми бъдат отказани.
Хванах и на няколко пъти неща, налични в кошницата с възможност за поръчка, но със сигурност не налични и очаквано отказани поради бъг в системата.
Капачките на Герлен са колекционерски и се свършват първи.
Дано не махнат марките, които нямат наличност въобще от сайта. В други държави те не се продават /Диор, Герлен, Шанел/ и е възможно просто да са разпродали  и да ги премахнат въобще.

# 83
За първи път поръчвам от Парфюми шоп, чакам тестер на Velvet orchid - TF . Как да проверя дали не е менте? Всички парфюми са ми от физически магазини и нямам опит с онлайн покупки.

# 84
Герлен, Живанши, Диор вече ги няма в списъка на марките в Нотино Cry От другаде ще ги купуваме явно.

# 85
  • София
Дано не махнат марките, които нямат наличност въобще от сайта. В други държави те не се продават /Диор, Герлен, Шанел/ и е възможно просто да са разпродали  и да ги премахнат въобще.

Разпродадоха марки на LVMH и очевидно няма да ги продават, затова са изтрити. Непродадените артикули твърде вероятно ще продадат на други търговци и цените няма да са такива.
Шанел не са собственост на въпросната група, така че те би трябвало да си останат.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 10:30 от veka

# 86
  • виртуално
Bvlgari и Kenzo вече също ги няма в списъка ... то нищо не остана

# 87
Дано не махнат марките, които нямат наличност въобще от сайта. В други държави те не се продават /Диор, Герлен, Шанел/ и е възможно просто да са разпродали  и да ги премахнат въобще.
Не се разпродадоха, бяха си налични. Просто ги "скриха", както и всичко останало от категория лукс. Out of control и това е решението.

# 88
Тази сутрин Герлен въобще не фигурираха в списъка на Нотино като бранд.

# 89
Не само Герлен и не от тази сутрин Smirk

Общи условия

Активация на акаунт