Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 243
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Знаете ли от къде пристигат продуктите поръчани през Makeup ?
досега съм поръчвала само парфюми от там, но последната ми поръчка включва и козметика - и първо фдт например е с по-различна опаковка, второ няма добавени надписи на български език. Което не ме притеснява много.
Но все пак се чудя от къде идват ... Grinning

# 61
Знаете ли от къде пристигат продуктите поръчани през Makeup ?
досега съм поръчвала само парфюми от там, но последната ми поръчка включва и козметика - и първо фдт например е с по-различна опаковка, второ няма добавени надписи на български език. Което не ме притеснява много.
Но все пак се чудя от къде идват ... Grinning
Полша
Всичко е читаво - и парфюми, и козметика. Нямат предвод на Бг , това се е коментирало да.

# 62
Пише си в сайта – от Полша.
Скрит текст:
Само за броени дни доставяме поръчаните от вас стоки от нашия склад в Полша.

# 63
Аз останах доста разочоравана от опитите да закупя парфюми от Notino. Анулираха ми и трите поръчки, направени тези дни, платени с карта,  като последната беше от тази сутрин. След като направих поръчката проверих отново наличността и пишеше, че има още 4 бр. от Mon Guerlain 50 мл. Поръчката ми след това мина на етап Обработване и преди половин час получих мейл за анулиране. Зная, че има много доволни от магазина, но моят опит напълно ме отказа.
И за да не е постът ми само оплакване, дали някой e носил и може да сподели впечатления за  Burberry Her Blossom -подходящ ли е за лятото, ориентировъчно каква трайност може да се очаква? Видях го на изгодна оферта в parfimo - с тях имам само положителен опит - и му се чудя. Потърсих назад във форума и попаднах на едно положително мнение. Ще се радвам на кратка насока.

# 64
В парфимо днес отново се появи изгоден подаръчен комплект на Ланком трезор - 90 лв, а с кода ще го смъкне още малко.

# 65
Здрасти от една хахава на тема парфюми. Успокояващото е, че очевидно не съм сама Sunglasses
Да се похваля с една поръчка от Елинор Аква ди Парма, Iris Nobile, тестер. Вчера поръчах, днес са го пратили. Ще докладвам за качество.
Досега онлайн само от Венера съм пазарувала, а и напоследък направо във физическия им магазин, но понякога няма наличност на доста неща. Иначе много ги харесвам.
Обиколих и други препоръчани сайтове, желанията растат, портмонето тънее, мъка ви казвам, опитвам се да се озаптя, засега не успявам 😁
Хайде, до парфюм ❤️

# 66
И аз имах mon  guerlain и козметика от днес. Беше в статус обработка, после я анулираха.  Simple Smile Но не тъжа особено, оценям шанса и късмета да закупя доста други неща на перфектни цени. Утре ги очаквам 🤗

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 18:23 от Ellinor*

# 67
Нотино ми пуснаха вчера пратката, утре ще е в Спиди- БЪРЗАЦИ !!!
В Парфимо се появи Velvet Vanilla/Mancera/ 115.20 -с кода 105.20-няма и доставка 😊

# 68

И моята е така, изненадаха ме приятно.

# 69
В Парфимо се появи Velvet Vanilla/Mancera/ 115.20 -с кода 105.20-няма и доставка 😊
Хиляди благодарности! Grinning Flowers Bouquet Изобщо не исках да поръчвам от Парфюми-шоп, а само там я имаше. В Парфимо и цената е супер! Сега чакам заветното кашонче и стискам палци това да е моята Мансера. Laughing Трябва да ми спрат нета вече, че се олях последните 2 месеца.

# 70
  • на майната си
Получих си парфюма от парфюми-шоп, оказа се, че пратката ми е бил налична в офис за получаване в понеделник, но тия батки са решили да не ме уведомят. В крайна сметка със съдействието на екипа от магазина разрешихме казуса експресно. Определно това няма да ми е последната поръчка, доволен съм от продукта.

# 71
Ееее, докато свърша малко задачки за 2 часа и Sicily се разграби в Парфимо. Sad Освен да го приема за знак от съдбата. Bowtie От друга страна, това е първата свършила Мансера.

# 72
  • София
Момичета, а има ли в момента код за отстъпки в MakeUp?

# 73
И моята поръчка от Нотино за Мон герлен е анулирана. Иначе ме приканват да довърша поръчката за неща, сложени в кошницата, но май няма да се занимавам повече с тях.

# 74
  • Пловдив
Момичета, а има ли в момента код за отстъпки в MakeUp?

Не.

Общи условия

Активация на акаунт