Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 009
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Офертата в Нотино с -20lux се водеше и седмична. Ако не се лъжа започна миналата сряда и са чистили наличности до края на април. Голям търговец... но може да са им прекратили договора.

# 91
Силно се надявам да грешите и пак да си ги има...

# 92
Когато Нитино ми отказаха продукт на Диор от първата поръчка ме информираха с мейл. Попитах защо се получава така, въпреки че и след моята поръчка е имало наличности. Отговориха, че понякога има неточности, но като цяло набавянето на наличности в складовете им  е изключително затруднено, поради извънредното положение.

# 93
Пристигна ми Аква ди Парма-та, Iris Nobile, бързо и коректно от Елинор.
Сега остава да свикна с аромата 😁
Не вземайте точно този на сляпо.
Елегантен, силен, мисля ще се развие интересно, но мислех, че ще е по-ярък. Мирише на ирис, аромат-пудра е, но сегиз-тогиз полъхва и свеж цитрус. Има и нещо зелено в него. Ще намеря начин да го нося, много различен е от всичко, което имам, което ми е достатъчно.

# 94
  • София
mimoza7710, ти от къде знаеш кое се е продало и кое не? Вечно някакви конспирации са ви в главите. Grinning
Горе-долу 20-тина капачки са в  мен и 3 мои прятелки. Ето  това сме 4 жени, а промоцията не беше само в България. Естествено, че са изкупени на такива цени.

# 95
https://dolce.bg/Lalique/lalique-le-parfum-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1 … 0%B0-100-ml-55559
Поръчах импулсивно този Лалик, дано ми хареса.

# 96
В Notino отстъпка на тези марки
Междувременно от Notino получих Bvlgari Omnia Cristalline, много са бързи и поръчах от makeup Rochas Mademoiselle Grinning

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 13:43 от elitanik

# 97
mimoza7710, ти от къде знаеш кое се е продало и кое не? Вечно някакви конспирации са ви в главите. Grinning
Горе-долу 20-тина капачки са в  мен и 3 мои прятелки. Ето  това сме 4 жени, а промоцията не беше само в България. Естествено, че са изкупени на такива цени.
Не разбирам защо лично мнение буди такава реакция. Следя сайта като повечето тук. Нещо ми е направило впечатление и съм споделила. К'ви конспирации к'кви 5лв Hushed
Знаеш ли, все тая...Joy И не, не знам, само предполагам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Естествено, че са изкупени на такива цени. -За мен не е естествено от раз да не остане дори един артикул от която и да е марка попадаща точно и единствено в  това намаление.

# 98
Моля ви кажете какви капачки сме изпуснали Simple Smile
Извинявам се за невежия въпрос.

# 99
  • София
За мен не е естествено от раз да не остане дори един артикул от която и да е марка попадаща точно и единствено в  това намаление.

Обаче когато нямаш права да продаваш продуктите, каквото и да ти е останало го прибираш и го продаваш на друг търговец, например.

# 100
За мен не е естествено от раз да не остане дори един артикул от която и да е марка попадаща точно и единствено в  това намаление.

Обаче когато нямаш права да продаваш продуктите, каквото и да ти е останало го прибираш и го продаваш на друг търговец, например.
Естествено, варианти много.

# 101
Може да са имали определени бройки за намалението и да са ги изчерпали.

# 102
  • Чукарландия
Какви капачки изкупувате, нещо не разбрах?!? 🙄

# 103
В notino има код за всички ненамалени продукти BG5SAVE до края на седмицата

# 104
  • Бургас
Много е хубав, но оределено не е летен аромат /ако такива са очакванията ти/ . Честито!

Общи условия

Активация на акаунт