Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • виртуално
Дали вече изпратиха на някой поръчката с Мон интенз? Моята още се обработва

# 166
  • Бургас
И аз пуснах един тестер на Hermes Eau des Merveilles. Не бях поръчвала от makeup.bg.

# 167
  • Стара Загора
Дами , да попитам  ,някой вземал ли си от Парфюмо , кремовете за лице на GUERLAIN. За парфюмите зная ,че всичко е наред ,но козметика ,от тях ,не съм купувала . Благодаря , предварително . Two Hearts

# 168
Поръчах Hermes Eau des Merveilles Bleue от Make up. 100 ml тестер с капачка 86 лв.

В Парфимо CHANEL GABRIELLE
Eau de Parfum 100 ml ТЕСТЕР, 159 лв с код и безпл. доставка
https://www.parfimo.bg/chanel-gabrielle-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml-tester/

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 13:04 от Ellinor*

# 169
Знаете ли къде са останали бройки от Covet на SJP не го откривам нещо?

# 170
# 171
Не е наличен, още като го коментирахте проверих Simple Smile

# 172
Аз два-три месеца го дебнах преди да излезе. Предния път като го видях (мисля в мейкъп) докато се наканя да поръчам изчезна. Май в момента го няма в българските сайтове поне. Успех в търсенето.

# 173
Поръчах от Венера козметикс - изключително менте,без номер,с крив етикет,нетраен и с различен аромат от оргинала,въпреки уверението на тяхна служителка,че всичко е пълен оргинал и ,че са от 25 години в бранша.От години поръчвам от Ензо,сега Нотино,всичко е супер,просто нямаха този аромат.

# 174
  • Пловдив
Дайте някакво доказателство. Аз съм много доволна от Венера.

# 175
  • София
Поръчах от Венера козметикс - изключително менте,без номер,с крив етикет,нетраен и с различен аромат от оргинала,въпреки уверението на тяхна служителка,че всичко е пълен оргинал и ,че са от 25 години в бранша.От години поръчвам от Ензо,сега Нотино,всичко е супер,просто нямаха този аромат.
Интересно е, че от 2016 пишете за пръв път отново в БГ Мама и то точно в тази тема и то дори без споменаване на парфюм, линк, снимки?

# 176
Дайте някакво доказателство. Аз съм много доволна от Венера.

И аз съм много доволна, с над 40 парфюма от тях, как пък едно менте не ми се падна! Супер коректни са си хората, няколко пъти съм връщала без проблем, молила съм за определени "услуги", отсрочки в доставката и други, и винаги всичко е било на ниво. Не съм пазарувала от тях повече от година май, но това е било единствено поради липса на желан парфюм в наличност. Hands Plus1

# 177
Откъде поръча? Не съм чела назад и не съм в течение на офертите.

# 178
Някой да е поръчвал тестер на Molinard? С капачки ли са? Чудя се дали да поръчам този https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/molinard-violette-b-o.html .

# 179
  • ново
Откъде поръча? Не съм чела назад и не съм в течение на офертите.
Появи се за малко в парфимо, но се изкупи страшно бързо.

Общи условия

Активация на акаунт