Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 144
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте!
Моля, споделете имате ли впечатления от тези два сайта? Намаленията ми се струват доста големи в сравнение с друг немски сайт, който беше посочен в темата преди няколко дни.
https://www.easycosmetic.de/parfum
https://www.galeria.de/duefte/1472468115202/
Опитах се да намеря информация с гугъл преводача, но не се справяме добре заедно.
Благодаря предварително!
Първият не го познавам, вторият е на Галерия кауфхоф. Може да му се има доверие, колкото на Дъглас например. От немските освен нотино е хубаво да се следи и варианта на Сефора, понякога правят много добри намаления.

# 346
Преди 2-3 седмици поръчах с такъв код. Нищо, парфюма и без това е с безплатна доставка.

# 347
Мрън, защо на мен не ми излизат такива? Grinning

# 348
# 349
  • София
При мен се появи днес такъв код за 5% отстъпка, но не го запаметих. Пишеше, че е валиден в рамките на деня.

# 350
На мен никога не ми излизат. Явно си знаят, че съм редовен клиент и без това и не си правят труда да ме зарадват Grinning

# 351
  • София
Абе, и аз съм от редовните, но днес само разглеждах. Явно усетиха, че нямам намерение да поръчам нищо и решиха да ме изкушат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 352
През какво устройство бяхте в сайта и се появи кода? Аз най-често ползвам мобилния.

# 353
Ами аз най-често на компютъра.

# 354
Поръчах в неделя от Дъглъс и Мейкъп,днес пристигнаха, всичко е точно.

И аз ежедневно ровя в Нотино (От телефона ако има значение)но никога не ми е изкачал код , а може и да ме изкуши такава промоция и бам...(ако някой от сайта чете,нека се замислят)

# 355
  • София
През какво устройство бяхте в сайта и се появи кода? Аз най-често ползвам мобилния.
Лаптопа. Сега пробвах и през мобилния, но не се получи.

# 356
Благодаря! Е, вече сме наясно благодарение на теб, magicjo🌺

# 357
Влязох инкогнито и изскочи това:
Не си тръгвайте
5% отстъпка само за вас,
но внимавайте, важи само днес!

EB1-24Y-UCU
Ползвайте го, защото аз няма да поръчвам днес.

# 358
Да, тези кодове излизат само ако не си се логнал и през мобилен не става. Важат в рамките на деня и всеки ден са различни.

# 359
  • Чукарландия
Следя за Бронзовите Богини на ЕЛ, ако някой ги мерне някъде изгодно, а и въобще, моля да сподели. Не ги откривам из бг сайтове. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт