Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 104
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Понеже съм в движение, но реших да споделя, слагам направо скрийншот на няколко парфюма 😊

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 15:00 от Ellinor*

# 421
Как ви изглежда тази тръбичка на CHANEL Chance Eau Tendre EDP

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 16:16 от Dari_77

# 422
Ето моето шише
Скрит текст:

# 423
  • Sofia
Да се отчета, че днес си получих  от  Парфимо  - „Karl Lagerfeld For Her“ . Изключително добре опакован, с празен ход на първо фъс. Поръчката е направена на 30 април и на 11 май получена до адрес. На първи прочит ми е много нежна и свежа доминираща роза, но също долавям и други леки цветни нюанси, които още не мога да конкретизирам, освен може би магнолия.  Нищо не отразявам като цитруси и дървесни нотки, но аромата ми  допада. Присъствена ефирна женственост, финес и цветна свежест. За ежедневен аромат е чудесен, ненатрапчив, но все пак достатъчно осезаем . Този път, реших да поръчам и  нещо свежо и леко и за половинката, което отстрелях абсолютно на сляпо едно Ferrari  с цвят червен Smiley -  Ferrari Scuderia  Red, по пирамида го дават цитрусов и за сезона би следвало  да е Ок. Той преди е ползвал FERRARI SCUDERIA FERRARI LIGHT ESSENCE, реших, че и този би влязъл, като ежедневен ароматен свеж почерк.

# 424
Аз съм доволна от parfumi-shop, поръчах тестер на Bvlgari Omnia coral, но получих продукт! От Elinor отказах поръчката на Paco Rabanne Black XS след разговор по телефона. Поръчах, заблудена от снимката, старата версия от 2005 г. , но ми казаха, че имат само тази от 2018.

# 425
  • Варна
Момичета, ако срещнете някъде на добра цена Хермес туили /може и тестер/, моля да дадете знак.

Моя го взех от Елинор за 87лв/50мл+ кода за май,но явно е бил единствен другите ми варианти бяха това мисля,че са доста прилични.
https://www.notino.bg/hermes/twilly-dhermes-parfjumna-voda-za-zheni/p-649197/

https://www.parfimo.bg/hermes-twilly-d-hermes-eau-de-parfum-za-jeni-85-ml-tester/

# 426
Момичета, ако срещнете някъде на добра цена Хермес туили /може и тестер/, моля да дадете знак.

Тук има тестер с капачка на добра цена-96,70лв.: https://makeup.bg/product/334913/

# 427
И аз имам добри новини от makeup, връщам тестерът, който тече, за тяхна сметка и си получавам сумата обратно. Супер коректно отношение и им благодаря за това!

# 428
И аз имам добри новини от makeup, връщам тестерът, който тече, за тяхна сметка и си получавам сумата обратно. Супер коректно отношение и им благодаря за това!

Браво! Предполагах, че ще има добра развръзка твоят случай Simple Smile

Аз не смея да ги хваля много, ей така да не "разваля" работата. Но ме спечелиха като коректен ел.магазин в края на миналата година, при моята първа поръчка, която беше в седмицата на рождения ми ден. Избрах си скромно козметика без всякакви очаквания за екстрите и дори под сумата за безплатна доставка. При телефонно потвърждение на поръчката ми казаха, че ми правят отстъпка/ваучер за 5лв. и доставката ще ми е безплатна. Дано са все така коректни. Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 21:57 от Cafelate

# 429
В момента има ли някакъв валиден код за Parfimo? Че не ги следя, а харесах нещо.

# 430
В момента има ли някакъв валиден код за Parfimo? Че не ги следя, а харесах нещо.
SAVE5 намаля с 5 лв., но при сметка над 80лв.

# 431
Уф, а мен makeup малко ме поиздразниха - имах поръчка от 01.05 и още миналия понеделник писаха, че била предадена на куриера (собствен). Трябваше да дойде до четвъртък, обаждах им се в петък - щели да работят уикенда, почивните дни минаха и заминаха, та едва днес, след като им се обадих в 17ч, решиха да запалят колата към мен. С нея получих и друга поръчка, която бях направила на 05.05 и щеше да дойде до сряда. Та така. Извиняваха ми се, натоварени били, забавяне по граници, не знам си какво... При положение, че поне от няколко дни поръчката е в страната и очевидно забавянето е при куриерите им. И пак добре, че нищо спешно не съм чакала, но ако беше нещо за подарък и да ми трябва в някакъв срок, сериозно бих се замислила дали да поръчвам от тях.
Иначе добри цени и стоката си е редовна, добре опакована.

# 432
Вчера ми пристигна Мон-ът от Парфимо. Отново съм много доволна - всичко перфектно опаковано, празен ход на парфюма, същият като мострата от Дъглас и доста траен ми стори вчера. Пръснах на сгъвката на лакътя, защото иначе бях с друг парфюм и 6 часа го усещах, даже и след душ пак се усещаше. Днес ще съм с него, да видя дали наистина ще ми е толкова траен. Не знам защо като излезе не ми беше допаднал напълно , сега много ми харесва.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 09:31 от cvetinkka

# 433
  • София
Код за отстъпка: PER10BG, Брасти.

# 434
Код за отстъпка: PER10BG, Брасти.
Това за къде е?

Общи условия

Активация на акаунт