СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 302
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Звучи добре. За частта с консултации не се бях сетила. Браво.

Няма втори дати 😁

# 121
  • София
Мдааа, да се върнем обратно в реалността - нищо за втори дати.

# 122
  • у дома...
Аз се надявах да измислят нещо такова за консултации. Браво! Вариант е.

# 123
  • София
Ей. Запънали са се като магаре на мост... за тези втори дати. Чудесно за останалите решения.

# 124
  • София
Няма и няма втори дати. Очаквано! А за бира и мен ме бройте.

# 125
А има ли някъде аргументи, защо не са приели втори дати? И дали въобще са обсъждали сериозно това.

# 126
  • софия
То и без това яйцето им е на дупето покрай организирането и съдържанието на НВО, няма да се навият да си сложат таралеж в гащите.
Сега очаквам на самото НВО да избухнат - я със сгрешени задачи, я с класирането, я с нещо, което в момента не ми хрумва.
Милите ни дечица!

# 127
Ей. Запънали са се като магаре на мост... за тези втори дати. Чудесно за останалите решения.

Нали видя. Ако има втора дата да може да се избира явяване когато искаш и върха - явяване и на двете, и избор на оценка.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 16:09 от rummi_pl

# 128
Дидева, съгласна съм, постът ми беше по-скоро ироничен, тъй като в създалата се безумна обстановка, няма правилен вариант.  Лично аз мисля, че децата трябваше да се върнат в училище, ако ще се провежда изпит като НВО. От "комфорта" в който в момента се намират, защото това "дистанционно" обучение не е учене, отиването изведнъж на НВО, с такава подготовка е..... и аз незнам как да го квалифицирам. Да не говорим, че има много училища, където обучението в момента се състои в изпращане на съобщение от учителя - "Днес ще вземем......, прочетете го и си отговорете на поставените въпроси". 

# 129
  • София
Не искат да създадат прецедент и това си е. Само дело за дискриминация ще ги оправи...

# 130
  • София
Чакаме включване от Мария. Май има и допълнителна информация.

# 131
Мисля, че добре разбирате, какво искам да кажа.
                    Много добре разбираме какво казваш,но и ти разбери - колко от 6-ците са реални и обективни! И ако всички на 100 % са такива защо на изпитите успехът не е същия? Това просто е абсурдно.

# 132
  • София
Сега очаквам на самото НВО да избухнат - я със сгрешени задачи, я с класирането, я с нещо, което в момента не ми хрумва.
Милите ни дечица!
Звънче, пу-пу, пепел ти на клавиатурата! Сега, имат цялото време на света да се подготвят адекватно. Белким направят някой друг тест без грешка, моля!!!
Относно кандидатстването - аз предлагам да мерим мързел и разсеяност. Моят се класира веднага в челните позиции и си влиза в мечтаното училище Smiling Imp Какви са тия оценки, ааааааааа

# 133
Леле, докато изчета всички щуротии, добрах се.

Писах си с Антонина. Синдикатите искали вторите дати да са онлайн. Тя писа, че е "попарила" тази им небивала идея.
Май е имало и майка на седмокласник на срещата. Чакам подробности.

# 134
Как онлайн  НВО за втората дата?! Стига глупости! На кого би му хрумнала подобна гениална идея?!

Общи условия

Активация на акаунт