СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 338
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Да се разконспирирам, че съм блондинка и да задам тъп въпрос. Тази асоциация "Родители" ни убеждава, че искаме онлайн НВО ли или че искаме връщане в училище (изтървах нишката по едно време, че четох със закъснение). Rolling Eyes

# 241
Че искате връщане в училище 🙂

# 242
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мария, не направих тест, не знам след толкова време какво ще покаже. Да не стане, че едни пари на вятъра ще хвърля. Нямам притеснения от резултат за антитела, даже ми се иска да имаме.

# 243
Че искате връщане в училище 🙂
А защо са настървени?

# 244
  • у дома
Ще ви набия! 😁
Да не отиде човек до магазина и гледа - 26 нови отговора. Получих сърцетуп.
А аз какво да кажа, следобед ви поизпуснах. Влизам и 99+. Чета ви, но сигурно ще си оставя утре за кафето...  Изчетох идеите на elito. Simple Smile
Споко-аз съм рекордьор-мойте са +180...

# 245
Солничка, защото родителите публично изразиха несъгласие, асоциацията да изразява мнение от името на всички родители .

# 246
  • София
А, то и при нас ще се учи в неучебните дни, но няма да се преподават нови уроци и няма да се трупа ново домашно.
Как така ще се учи? Не са ли неучебни 1 и 6 май?

# 247
  • София
Скрит текст:
Записвам се в нова тема. Точно се чудех защо не пишете. Имам чувството, че  през 3 дни се пуска нова тема.
А много скоро и всеки ден😀 Седмокласен всекидневник:)
Наближаваме момента, в който всеки си говори сам и пише, а никой не чете. Тази година ни е простено да изтрещим по-рано. Joy
А и пиенето можете да оправдаете по-лесно - ще го водите с лечебна цел. Simple Smile

# 248
Скрит текст:
Записвам се в нова тема. Точно се чудех защо не пишете. Имам чувството, че  през 3 дни се пуска нова тема.
А много скоро и всеки ден😀 Седмокласен всекидневник:)
Наближаваме момента, в който всеки си говори сам и пише, а никой не чете. Тази година ни е простено да изтрещим по-рано. Joy
А и пиенето можете да оправдаете по-лесно - ще го водите с лечебна цел. Simple Smile
А, видно е, че даже не ни трябват помощни средства, за да влизаме в режим Grinning

# 249
  • у дома
Оххх,дочетох Ви-много моля днес не изписвайте тази тема.

# 250
  • София
А, то и при нас ще се учи в неучебните дни, но няма да се преподават нови уроци и няма да се трупа ново домашно.
Според мен има предвид, че децата ще си имат домашно и ще учат най-вероятно и ще си го пишат, просто няма да имат училище, онлайн часове и нови домашни.

# 251
Нямах никакви известия даже с отговори по старата тема, а за новата и не подозирах. И вчера цял ден се чудя защо не пишете:)
Аз трябва да се снабдя с доста вино, защото моят седмокласник изведнъж е решил, че всички други предмети са по-важни от математиката и БЕЛ и твори едни презентации с часове. Хубави му се получават, ама то време не остана, а никакви тестове не решава.

# 252
Защото имат контролно по био на сума уроци, ще имат домашни. Имат проекти. Имат сума пи-та. Заточеници наизуст. Децата ще учат, заринати са, няма да си почиват, нищо, че са неучебни дни, това казвам.

# 253
  • София
"Моят" седмокласен младеж е в групата на практикуващите спорт тото на всички тестове Wink Като ви чета, се чувствам много не на място тук, но съм ви благодарна, че ми поразяснихте нещата - мислех, че матурите могат да го оставят на поправка. Оказва се, че има значение само за училището, в което ще кандидатства. Той ще кандидатства в 88-мо и Хенри Форд, а за там, виждам, едва ли ще има проблем да влезе и без да е държал матури.

# 254
  • Бургас
Кога ще стане ясно върху какъв учебен материал ще са изпитите ?

Общи условия

Активация на акаунт