СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 334
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Отвъд алеята зад шкафа
Написах един дълъг ферман за Корона вируса...и го изтрих. Не ми занимава с темата, ще кажа само, че съм фен на Мангъров и маски нося само, за да не ме глобят. С цялото си същество смятам, че са безмислени по улиците, парковете и т.н. Малко като в казармата - генералът казва, слушаш и изпълняваш, не разсъждаваш. Надявам се януари месец да е минал вируса през нашето семейство, както смятам и да ми се маха от главата.

Децата нямат никакви притеснения за връщането в училище, но не са разочаравани, че няма да се състои. Повече ги вълнува да не се отменят плановете ни за лятната ваканция.

Наборката се оплаква, че ги затрупват с домашни и проекти от училище, не смогва и не остава никакво време за подготовка за НВО.

# 226
  • София
Не мога да разбера, причината по която Melody се включи точно сега. А и избягва въпросите, как очаква да се случат нещата.

# 227
Да не е от асоциацията ,,Родители,,?Simple Smile Те 8мат навика да говорят от името навсички. Империята отвръща на удара.
Или пише материал?
Или е студент/ Ка психология(;едва ли)

# 228
Не мога да разбера, причината по която Melody се включи точно сега. А и избягва въпросите, как очаква да се случат нещата.

Мога да се включвам когато пожелая, това си е лично мое решение. Всеки има право да изразява мнение. Аз не съм тръгнала да налагам своето на никого, просто споделям как аз виждам нещата.

# 229
Хаха, сега остава и с краче да тропнем:)

Прави ми впечетление, че днес имаше интересни включвания в темата. Защо ли?Simple Smile)

# 230
  • София

Мога да се включвам когато пожелая, това си е лично мое решение. Всеки има право да изразява мнение. Аз не съм тръгнала да налагам своето на никого, просто споделям как аз виждам нещата.
Доообре! А какво всъщност предлагате на мястото на присъствено НВО.

# 231
  • София
Бисето е доста наблюдателна.
Накара ме да проверя. Регистрацията на въпросния потребител е с днешна дата, и единствените 7 публикации са в тази тема.
Изводи най-разнообразни може да се направят...

# 232
Ред, чак пък наблюдателна, едва ли, Ама има и за камуфлаж една задача за седмокласник:)

# 233
Ако не броим едно неравенство. Simple Smile

# 234
Да, понякога искрено се забавлявам с творческото безсилие на слаби сценаристи:)

# 235

Доообре! А какво всъщност предлагате на мястото на присъствено НВО.

Няма защо аз да предлагам. Има хора, които заемат необходимите постове за тази работа. Аз просто изразявам мнение като страничен наблюдател. Но останах изненадана от леко заядливите коментари, като че ли става въпрос за решаване на жизненоважни неща. Дайте малко по-спокойно, а...

# 236
  • София
Прави сте, недогледах.
Но точно на камуфлаж прилича.

# 237
Ама защо не подминавате щуротиите? Аз днес съм като изстискана. Нещо се пренапрегнах от чакане. И накрая: другата седмица ще разберете.
Да ви кажа за оная анкета, че не всички са прочели, че ги питат за материала до 30.04 и са си писали за този до 05.03. Ще е интересен резултатът. Би било добре да е публичен - всяко училище какво е попълнило. Но ме съмнява такава иновативност да вложат.

Gadamer,  пусна ли тест за антитела?
Това със затрупването с домашни и проекти дали ще продължи до нво, че не се издържа вече? Така се радвам, че точно петък и сряда са неучебни, че са най-тежките дни.

# 238
Завиждам ви, че имате неучебни дни Wink При нашите в понеделник дадоха материал за работа, като за 10 дни и срок на повечето до 3.05, както искаш и когато искаш го прави... И най-интересното само в петък имат ИП БЕЛ, а тази седмица точно по този предмет е най-много за писане Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 23:45 от MollyBy

# 239
А, то и при нас ще се учи в неучебните дни, но няма да се преподават нови уроци и няма да се трупа ново домашно.

Общи условия

Активация на акаунт