СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 18

• 22 359
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • у дома...
Днес трябва да излезе заповедта за ДПП, нали?

# 271
Мисля, че трябва да се натърти, че неравнопоставеността в условията (едни присъствено, а други онлайн) е много по-голяма от неравнопоставеността на втора дата да има леко разминаване в трудността на изпита.

# 272
Добър ден, нареждам се след Бети и Светлето с над 200 непрочетени мнения в старата и сегашната теми...успях с кафето да "преглътна" всичко ново и дори "интересните" включвания.
За статистиката с взет до момента материал : 1. Приключват с неравенствата и другата седмица-контролно.2.Причастия и обособени части -упражнения , ще започват  след празниците "По жътва". В понеделник - онлайн тестове по БЕЛ и по АЕ (свършиха седми раздел)
Вече имат официален график с видео уроци (БЕЛ, мат.,гео,хим,ист,био,АЕ и видео консултации ( ИИ, Музика) .Повечето учители напомнят , че трябва да се изпратят всички домашни и презентации до днес , за да "няма ниски оценки".По някои предмети оценките ще са на изпитвания и тестове , а по други- на домашни...

# 273
  • София
Къде задавате въпросите? На лично съобщение или под снимката като коментар?

# 274
  • София
Здравейте в днешната нова тема Simple Smile
И аз, за статистиката - вече взеха успоредници по мат. По литература сега взимат Елин Пелин и учителката обяви, че ще има време да вземе и последното произведение. По БЕ не знам докъде са.
Ще следя какво се пуска под предаването на Ризова и ще видя дали и аз да повторя въпросите.

# 275
  • София
Имам update по материала - оказва се, че по български са взели всичко по програма и в момента правят преговор, който се изразява в това всеки час да правят мини ПИ-та с въпроси от граматика. Явно това е малко за сметка на литературата, където са на Бай Ганьо.
По математика другата седмица би трябвало да имат контролно върху неравенства и да приключат раздела.

# 276
.... моят седмокласник изведнъж е решил, че всички други предмети са по-важни от математиката и БЕЛ и твори едни презентации с часове. Хубави му се получават, ама то време не остана, а никакви тестове не решава.
У наше село - аналогичен случай! Simple Smile
В колко ч и по коя тв е Цветанка Ризова? Ще й пратя въпроси и аз.

# 277

Аз - на чат.

# 278
  • София
Във въпросите, които задавате, как формулирате тезата против онлайн втори дати? В смисъл, че официално никъде не е излязла такава информация?
Аз преди малко се излюпвам и съм леко сънена.

# 279
  • софия
Аз пуснах лично съобщение.

БТВ, 17.30 ч.

# 280
  • София
.... моят седмокласник изведнъж е решил, че всички други предмети са по-важни от математиката и БЕЛ и твори едни презентации с часове. Хубави му се получават, ама то време не остана, а никакви тестове не решава.
У наше село - аналогичен случай! Simple Smile

бТВ;  след новините в 17 ч.

# 281
  • София
Аз ги пуснах под съобщението, за да се виждат. Иначе може и 100 човека да пишат и да не се види.

# 282
  • София
Аз ги пуснах под съобщението, за да се виждат. Иначе може и 100 човека да пишат и да не се види.

Аз направих същото.

# 283
И аз писах под поста. Много съм им ядосана от вчера. И когато пиша под емоция се налага да редактирам по няколко пъти Simple Smile Натъртих, посредством caps lock Simple Smile , втората дата, ако има такава да е присъствена.
Като цяло изобщо не съм обнадеждена...

# 284
  • София
И аз писах. Просто много мразя, когато насреща ме мотаят с празнословие. Каквото и да решат, да го обявяват възможно най-бързо, че нерви не ни останаха.
Междудругото за изпитите за проверка на способностите (рисуване), както и тези за училищата към МК никой нищо не казва, а там също има деца, които с години се готвят.

Общи условия

Активация на акаунт