Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 27

• 64 348
  • 728
  •   2
Отговори
# 210
Честит празник !Здраве , късмет и с борбеност да преодолявате успешно трудностите в живота !

"Дюнери" със свински лентички , соса е неразреден таратор...

Дроб сарма с пилешки дробчета и праз

Пуешки бутчета в йена със зеленчуци

Обезкостено и напълнено

"Млечна баница" с навити на охлювчета кори

# 211
  • София
Пълнен лаваш на тиган(сирене, кашкавал, зелен лук и резени домати) и бутчета.Забравих да го щракна цял.И хляб втасва.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:26 от Тайна

# 212
Честит празник на всички именници и ако има служещи в отбраната! 🤗🇧🇬
Тази година ще се разминем с агнешкото, но от вашите снимки си наваксвам. Simple Smile Днес приготвих много вкусни бананови бонбони по рецептата на -spam303-. Лесни за изпълнение и с чудесен вкус. И трюфели от бяло саламурено сирене /така авторът е кръстил рецептата/. Пожелавам ви приятна празнична вечер, момичета! 🤩🍸
https://www.-spam303-.com/2020/04/blog-post_27.html?fbclid=IwAR1 … G3g4b9Nf5p5tFPb-w
и моите https://---shoretner923-2WacKso

https://---shoretner923-2YCTN2S

# 213
  • там където има винаги вятър
Честит празник!
Пълнено агнешко бутче, оказа се че ориза е суров - няма да се повтори рецептата Cry

# 214
Честит празник на всички празнуващи! 🇧🇬 Ние с моя мъж не ядем агнешко, затова вкусна пилешка супа понеже му извадиха днес мъдрец и любимото ми шоколадово суфле 😊

# 215
Честит празник на всички празнуващи днес!
От известно време се каня да направя питка и днес ето ти повод 🙂 Нямам именяци, но ми е празнично

И пълнени агнешки ребра, щото съм извадила тях, вместо плешката 😂

# 216
  • В царството на игрите:)

Брускети

Любимия ни пържен хек

Бисквитена торта

# 217

телешки дроб на скара и придружаващите го дезинфектанти със салатки  Laughing

# 218
  • ВАРНА
Джоланче с лапад и лук
А за детето- салата Цезар по неин вкус.

# 219
Днес за вечеря печено пиле с пържени картофки и салатка от пресен лук, краставици и репички в компанията на чаша светла бира:

Скрит текст:

Пп Разминахме се с дроб сармата, че Джастев трябваше да купи от магазинче за месо от което сме много доволни, но вчера окъсня от работа и магазинчето затворило. Нищо, по нататък ще направя. Пп И Честит празник на всички!

# 220

Капрезе

Кюфтета от тиквички

# 221
СИМА Т, да са ти живи и здрави рождениците! Тартът е прекрасен! Ще ти открадна идеята за свещичките, вкъщи аз и големият син сме с една рождена дата, само дето 4 свещички ще трябват! Simple Smile

У нас днес традиционно агнешко, идея и изпълнение ММ, зеленчуци, месото, подправки в хартия за печене и фолио, вкусно беше.

От мен питка,

десерт - ей тези квадратчета, за пръв път ги правя, но ми харесаха много.

Скрит текст:
От сутринта - уличните мекици на Танита в най-футуристични форми, ама нали много подстрекателки тук.....

# 222
И ние обядвахме вкусно агнешко, но някак не беше за снимка.
Но закуската за утре е готова-любимите ни мини-банички

# 223
labrex, сподели, моля те, за тези квадратчета, че аз май напоследък само си търся белята с разни сладкиши и тестяно Smiley

# 224
Такос за обяд

Сьомга за вечеря

И пай за десерт

Общи условия

Активация на акаунт