Отговори
# 60
Привет и от мен в новата тема Simple Smile  И аз се включвам с въпрос. Може ли да ми споделите кой кремообразен контуриращ продукт ви харесва? В момент ползвам  ambient bronzer и тук там една  hoola. Преди години имах някакви неизвестни стикове, сега бях набелязала на  Charlotte tilbury contour wand, мисля че ще ми хареса, всичките й неща са хубави, но гледам че tantour na huda, nudestix и на  milk makeup имат по-висок рейтинг и макар да е много относително, ще се радвам някой да сподели за тях или някаква друга идея.

# 61
  • някъде под слънцето...
Не устоях на изкушението.
Влюбих се в този цвят

Беше на -20%

А за деня на майката  ми добавиха и  това
Скрит текст:

.
Няма да дойдат за повода, но ще го преживея

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 23:23 от sl

# 62
Момичета, докато още сме на темата за Метеоритите, с каква четка ги нанасяте/освен тяхната си розовичката/? Интересува ме и подходяща за Hourglass Ambient Lighting пудрите.
И за двете ползвам основно тази, но не само:
Laura Mercier Finishing Brush

# 63
Здравейте,
Ползвах това стикче само за вътрешния ъгъл на окото, за озаряване
Скрит текст:
Свърши ми и се чудя с какво да го заменя. Това много ми харесва, но не ми се занимава с поръчки да чакам да дойде. Мислех да взема от сенките в бурканче на Шанел, ако има подобен цвят и подходящ за моята цел, ама те са около 50лв сега с намалението. Ако добавя още 15-ина лева обаче мога да си купя от малките палитри на Хюда и ще имам не един, ами поне 3 блестящи цвята и още матови. Чудя се какво да правя. сигурно ще намина през Прити шоп днес, но ми се искаше предварително да съм си набелязала нещо.

# 64
  • Стара Загора
Seti Beti, защо не пробваш с хайлайтър?

# 65
Подкрепям те да си вземеш цяла палитра за тези пари, Худа и theBalm имат добри палитри в рамките на 50-60 лв., малките травъл палитри на Сефора за 22 лв са чудесни също.
Според мен не си струва да даваш 50 лв за продукт, който ползваш само във вътрешния ъгъл на окото.
Ако искаш молив като този, но по-евтин, може да поръчаш на Никс, около 15 лв са по спомен, мисля, че ги има на сайта на Лили и има подобен цвят.

# 66
Seti Beti, защо не пробваш с хайлайтър?
С хайлайтъра ме е страх да не се разпраши и да ми попаднат прашинки в очите, че нося лещи и ще ме дразни. То всъщност има и кремообразни хайлайтъри, но моят е прахообразен и като ще купувам нещо ново, то предпочитам да си е по предназначение.
esmeralda23, благодаря и на теб! Въобще не знаех, че Лили имат сайт. Сега ще разгледам.

# 67
Сети Бети, слагаш малко хайлайтър/сянка на малка четка за очи, пръсваш 2-3 пъти фиксиращ спрей, за да се намокри, и нанасяш във вътрешния ъгъл на окото. Така няма и грам разпрашаване, а пигментът е още по-интензивен. От години си нанасям повечето блестящи сенки мокри и нямам никакви проблеми, а съм със супер чувствителни очи.

# 68
Скоро нотино ще започне да предлага urban decay.
Скрит текст:

# 69
Преди, когато беше още "ензо", също имаше малка колекция на "urban decay".   Дано сега пуснат повече продукти.
Благодаря за информацията и за новата тема. Grinning

# 70
Момичета, как вървят нещата с поръчките ви в Дъглас?
Аз правих една в началото на април и с нея всичко си беше наред - спазен срок, добре опаковани продукти и без липси.
Сега чакам още 4 други - от 2 от 28.04, 1 от 29 и 1 от 30.04.
Тази от 29 я обработиха бързо - разглежда се, подготвя се и предадоха на куриер вчера в рамките на няколко часа. Получих известие първо от тях, след това и от Спийди.
Едната от 28.04 трети ден е със статус "разглежда се" - само 1 продукт е, голямата разфасовка от серума за мигли на Ревиталаш. Втората от 28 - 2 мъжки парфюма и 1 за мен започнаха да разглеждат вчера, малко след това промениха статуса на потвърдена/подготвя се и после отново върнаха на разглеждане. Преди малко получих мейл, че някои продукти са заявени от централен склад и може да има забавяне.
Поръчката от 30.05 - няколко продукта за лице на Кларанс, се разглежда от сутринта. Май и там съм нацелила липсващ продукт Disappointed
Явно са доста натоварени. Нямам спешна нужда, мога да изчакам. Все пак се надявам да не ми анулират поръчките и да получа поръчаните продукти. Някои вече ги няма с отстъпка.
Козметичните фабрики затворени ли са? Слънцезащитния екран на Кларанс не намирам никъде.

# 71
Момичета, как вървят нещата с поръчките ви в Дъглас?
Аз правих една в началото на април и с нея всичко си беше наред - спазен срок, добре опаковани продукти и без липси.
Сега чакам още 4 други - от 2 от 28.04, 1 от 29 и 1 от 30.04.
Тази от 29 я обработиха бързо - разглежда се, подготвя се и предадоха на куриер вчера в рамките на няколко часа. Получих известие първо от тях, след това и от Спийди.
Едната от 28.04 трети ден е със статус "разглежда се" - само 1 продукт е, голямата разфасовка от серума за мигли на Ревиталаш. Втората от 28 - 2 мъжки парфюма и 1 за мен започнаха да разглеждат вчера, малко след това промениха статуса на потвърдена/подготвя се и после отново върнаха на разглеждане. Преди малко получих мейл, че някои продукти са заявени от централен склад и може да има забавяне.
Поръчката от 30.05 - няколко продукта за лице на Кларанс, се разглежда от сутринта. Май и там съм нацелила липсващ продукт Disappointed
Явно са доста натоварени. Нямам спешна нужда, мога да изчакам. Все пак се надявам да не ми анулират поръчките и да получа поръчаните продукти. Някои вече ги няма с отстъпка.
Козметичните фабрики затворени ли са? Слънцезащитния екран на Кларанс не намирам никъде.
На едната от последните ми поръчки от миналия месец, продуктите ми бяха добре опаковани без липси. Другата поръчка не беше опакована в бъбал, само продуктите бяха нахвърляни в кашона, но нямах поражения. И при двете нямах тестери, но имах проблем с адреса за доставка. Незнам защо, когато погледна статуса на поръчката си, адреса ми за доставка е различен. Тяхната система ги изпраща в друг град, от където дори не съм. Те мен ме обвиняват, че аз така съм въвела данните си. Разбира се, при направената поръчката, личния ми адреса е правилен. В прифила ми също всичко е точно. Писах им пак, че имат объркан адрес. Те казаха, че ще ми го пратят до офис на еконт, понеже не можели до адрес, защото аз така съм била заявила. Хахаха
Много са неадекватни. Не проумяват, че имат бъг.
На някой друг случвало ли се е?
Иначе сега от 30.04 имам нова поръчка, все още се обработва.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 18:07 от Miss_Vi

# 72
Miss_Vi, относно адреса - да не би нещо с пощенския код да не е наред и от това да идва грешката? Аз с това не съм имала проблем.
В Нотино имах известни затруднения, защото задължително ми искаше улица, а нашият блок няма такава. Като се опитвах да изпиша името на жк-то вместо улица, не ми позволяваше - такава не същуствувала в този град. Накрая написах адреса на къща срещу нашия блок и си реших проблема Simple Smile Поръчката, която им направих на 29.04 си получих вчера.

Мострите - Дъглас ги бяха свършили по едно време. Това си го изписваше при поръчка и не даваше да си избереш какви мостри искаш.

# 73
Миналият месец, когато поръчах от Дъглас ми бяха пратили абсолютно неадекватна товарителница и при мен излизаше, че доставката ми е във Варна, свързах се с еконт  и ми съобщиха, че няма такава товарителница на мое име и си я получих на заявеният адрес изненадващо.Нещо не им е наред.

# 74
Дъглъс са "огън". Grinning Винаги ми пращат товарителница от еконт, а всъщност езпращат със Speedy. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт