Отговори
# 75
Light Beam, п. к. отговаря както и всичко друго. Веднъж или два пъти са ми доставяли до адрес и от тогава все проблеми с доставката. Не е проблем, но защо трябва да ме обвиняват в тяхните си грешки. Не съм мрънкала, дори когато ми бавиха пратката повече от месец и половина. Относно мострите, от едната поръчка лично си ги избирах. За другата не съм и очаквала да има.

# 76
Месец и половина забавяне сега, в извънредното положение ли? Не съм сигурна, че съм чак толкова търпелива и бих поръчала отново, ако се случи на мен.
По принцип предпочитам пазаруването във физически магазин, но сега нямаше как.

# 77
Да, в извъндерното положение. От средата на март, до края на април. Даже в тази поръчка, имах един парфюм за подарък и се срамувах, че месец след рождения ден, давам подаръка. Набелязала съм още едно, две неща от тях и спирам. Ще съм им сърдита, поне за онлайн поръчки. Stuck Out Tongue Winking Eye И аз предпочитам физическите магазини и съм доволна от повечето им.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 00:13 от Miss_Vi

# 78
Кажете моля, каква е цената на измиващото олио на Диор?

# 79
Здравейте, чета ви от много време и най-накрая реших и аз да се включа. Hug

Относно поръчките от дъглас при мен две пристигнаха неопаковани добре и без тестери. В момента очаквам поръчка от 30.04 и се надявам всичко да е наред.

# 80
Гледайте каква цена ..
Скрит текст:

За да не е спам - палитрата на the Balm of your hand е едно от най-доцрите неща, които съм си купувала. Grinning Снрашно ми харесва бахама мама и мери лу. Сенките също не са никак зле. Не знам защо къв сенките на the balm съм с много лошо мнение, без да съм ползвала - само от отзиви. Вие как ги намирате? Не са лоши като цени.

# 81
Мисля, че повечето им палитри сенки са добри. От 4 пробвани палитри на theBalm единствено не ми харесва Nude dude, защото не е супер пигментирана. Любима ми е MeetMattchmaker.

# 82

В Дъглас е около 60 - 65 лв.

# 83

В Дъглас е около 60 - 65 лв.

Благодаря!

# 84
Сутринта си получих поръчката от Дъглас от 29.04. Не мога да не се похваля, че и с тази всичко е наред Relaxed
Подаръците към покупката също ми бяха сложени Hearts
Скрит текст:
Поръчката от 28.04, за която във вторник ми писаха, че ще се забави, защото се налага доставка от централен склад, днес вече е предадена на куриер Simple Smile

# 85
Диор вече въобще ги няма в нотино. Дори в списъка с предлаганите марки.. Sad

# 86
То беше ясно. Ще изчезнат и другите коментирани.

# 87
Момичета може ли да ме просветите, че съм пропуснала. И аз забелязах че диор и някой други брандове от високия клас започват да изчезват в нотино. На какво се дължи това ?
То беше ясно. Ще изчезнат и другите коментирани.

# 88
Dior предлагат и в Make Up, но сякаш сайта избягва да се препоръчва или поне аз съм останала с такова впечатление. Не са ли читави продуктите им?

# 89
  • Варна
Предлага се в Парфимо, Makeup, Парфюмишоп, но и там май са на изчерпване Диор, Живанши, Guerlain.

Общи условия

Активация на акаунт