Отговори
# 90
Дами, в Pretty shop има ли още намаление?

# 91
Дами, в Pretty shop има ли още намаление?
Да

# 92
20%?

Edit: Намерих го, благодаря!

# 93
  • Пловдив
Сега видях, че Дъглас ще предлагат Kylie Skin от 22.05. Някой изпробвал ли е нещо от нейните продукти досега? Flowers Hibiscus

# 94
Douglas са  доста бавни с доставките, много ми иска да отварят вече, че хим не ми се чака месец за пратка, а и много почнах да се изкушавам с тея поръчки на сляпо Confused и вече допуснах няколко грешки Grinning

# 95
  • София
Douglas са  доста бавни с доставките, много ми иска да отварят вече, че хим не ми се чака месец за пратка, а и много почнах да се изкушавам с тея поръчки на сляпо Confused и вече допуснах няколко грешки Grinning

На Витошка в София е отворен Бюти зоун.

# 96
Да, от няколко дни.

# 97
  • на последния етаж
Ползвали ли сте този ексфолиант? Отзиви?

# 98
Е, не е чак месец вече. Най-забавената при мен пристигна за 14 дни или по-точно чакам утре. Днес си взех другата от същата дата - 28.04.2020, за която имах мейл за липсващи продукти и очаквано забавяне заради доставка от централен склад.
Последната - от 30.04, трябва да пристигне в сряда.
От получените до момента нямам оплаквания. И понеже магазинът в МОЛ България ми е много подръка, повечето продукти съм гледала на живо преди това или повтарям, та на сляпо май нищо не съм поръчала. Друг е въпроса, че  повечето ще стигна да отворя след минимум няколко месеца, защото и без тях имах известен запас Simple Smile

# 99
Лита, аз съм го ползвала. Нищо особено не е. Има малки частици, ексфолира добре, сравнително нежен е. Бих казала, че е приличен продукт. Нищо уау, но не е и лош. Сега ползвам пудрата на Диор, която за мен е в пъти по-добра Simple Smile Използва се на сухо лице, с помощта на малко вода става на гъста пяна и много нежно почиства лицето. Тя е без частици.

# 100
Още един глас за пудрата на Диор, както и за едноминутната маска пак на Диор, имат страхотен ефект.

# 101
Момичета, Дъглас са заредили отново екрана на Clarins, ако някой го търси. Моят намалява и тъкмо се чудех какво да взема вместо него, защото и Нотино го бяха изчерпали.
Срокът за доставка също са си намалили. Вече е 2, а не 5 работни дни. Подготвиха ми поръчката за изпращане за няколко часа.

А, за Taint Idole Ultra wear на Ланком с какво мнение сте? На по-суха кожа може ли да се носи?

# 102
Моята е нормална към суха.Пробвала съм и с пръсти и с бютиблендер да го нанасям.Много зависи как е подготвена кожата отдолу.Въпреки това леко ми се врязва с назолабиалните.

# 103
Ния ми даде мостра на Ланком taint idole ultra wear.
На моята мазна поредста кожа се държа чудесно 7-8ч. Без промяна в текстура, цвят, не се вряза в назолабиалните, изглеждаше мн.естествен завършекът, наложи само 2 пъти да попия омазняването и то не беше голямо.
Ще си го купя като имам възможност да открия кой е моя цвят.

# 104
Аз съм с много суха кожа и е един от любимите ми ФДТни, но само върху хидратираща база, която не е на мазна основа- Смашбокс праймърайзър ми е любим за целта. С пудрата на Бай Тери отгоре е страхотен, дори за суха кожа. ДХЗ, пробва ли я? Обаче не препоръчвам покупката му без проба- оксидира сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт