Отговори
# 105
Да, пробвах, чудесно се получи.
Благодаря, Ния!❤
Има за още 1-2 нанасяния от тестера , така че ще добия представа как е на моята кожа.
Аз съм с много суха кожа и е един от любимите ми ФДТни, но само върху хидратираща база, която не е на мазна основа- Смашбокс праймърайзър ми е любим за целта. С пудрата на Бай Тери отгоре е страхотен, дори за суха кожа. ДХЗ, пробва ли я? Обаче не препоръчвам покупката му без проба- оксидира сериозно.

# 106
Благодаря, момичета! Засега не мисля да го купувам. От подаръци към покупки на по 5 мл, имам  количество почти като за пълноразмерна опаковка вече. На сляпо го прецених, но този 025, който изпращат е съвсем моя цвят в момента. На ръка ми се стори да създава "съсухрен" ефект, но те и ръцете ми са доста сухи в момента. На лице не съм слагала още.
Ще го пробвам с базата на Смашбокс, намира ми се и от нея.

# 107
Възползвай се и като не излизаш го пробвай- единствено той с носенето изглежда по-добре при мен.
ДХЗ, мисля че си 049, една приятелка ще ми върне моят утре и ще ги пратя за проба. Ще пратя и на всички, на които съм обещала неща-извинявам се, при мен тези дни е ад. Сещам се, че мога да кача и суочове на него и Ланком нюд в 4 цвята ако искате.

# 108
Ния, докладвам!
Скрит текст:
Цветът съм го оплескала, MN3, тъмен ми е и зелен, но учудващо се адаптира не чак толкова зле към кожата ми. Не е любов от пръв поглед за мен Хелтито, но изглежда добре за няколко часа. Ще го тествам с други бази, че реално върху сънскрийн го носих 2 пъти и веднъж върху баница от серуми.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 18:53 от Agent Provocateur

# 109
Тенкс за доклада.
Зелен, зелен ли каза? Значи трябва да взема и него! Пробвай го бите върху някой крем, не с много мазничко отдолу, че си е хелти шайн, а ти не си с много суха кожа, нали?
Аз се снимах с него за инстаграм скоро, снимките са професионални и повечето, които получих- ретуширани. Имам една без ретуш, вижда се че съм се омазала до high heavens, обаче пак изглежда като кожа. Пращам я на лично.

# 110
За бога, сестро, не купувай! Ще намеря начин да ти го пратя Grinning
.................
PS Абе ние защо пишем в тази тема по тази тема!?!

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 18:52 от Agent Provocateur

# 111
Сакън, недей. Няма да купувам, моят си е окей за сега, но ако го свърша ще взема. 12 кинта е, ако ми го пратиш от щатско ще стане по-зле. Чакам днес да ми върнат любимите за лято Ланкома 4 броя и разцветки, вкъщи преброих още срам ме е да кажа колко пъти по 4. Ще се поспра.

Мигновен едит- моловете отварят другата седмица, възможно и Сефора така ще направи. Може и да не се поспра, искам да си подновя компактния на МУФЕ.

# 112
Аз съм направила последната поръчка вчера и мисля до края на юни поне да не припарвам. Тогава ще взема плажни слънцезащити само,....
Така поне го планирам, ако не се изкуша много от нещо Sweat Smile
С това ИП и точки за ваучер за 150 лв. натрупах по картата междувременно.

# 113
Харесва ли ви новата палитра на Джефри?
https://www.youtube.com/watch?v=np6-P4e0jvo
Аз не нося последните години сиво, но съм носила много. Тази ми харесва и вероятно ще я взема, както купих и другите и съм пристрастена към тях.

# 114
На мен не ми харесва новата палитра на Джефри. Не нося сив грим, а и ми се струва, че 6 бели цвята са ненужни, има и други доста подобни цветове. Такъв тип монохромна палитра може спокойно да се направи от 9 цвята, каквито са палитрите на Colourpop, и пак да се получат същите визии.

# 115
  • Бургас
Едно не и от мен за тази палитра,но аз сиво не нося и не харесвам.

# 116
  • София
Много съм възмутена. В сряда поръчах за приятелка гифт карта от Дъглас в кутийка по случай днешния й юбилей. Пратката пристигна вчера, вътре имаше касов бон и 2 мостри, както и кутийката. И днес, в сюблимния момент приятелката ми отваря кутийката-ПРАЗНА. По-смутена не съм се чувствала...Писах им, надявам се на адекватен отговор и на гифт карта все пак...

# 117
Много съм възмутена. В сряда поръчах за приятелка гифт карта от Дъглас в кутийка по случай днешния й юбилей. Пратката пристигна вчера, вътре имаше касов бон и 2 мостри, както и кутийката. И днес, в сюблимния момент приятелката ми отваря кутийката-ПРАЗНА. По-смутена не съм се чувствала...Писах им, надявам се на адекватен отговор и на гифт карта все пак...

Ужасно... дано реагират бързо и адекватно!

# 118
Много неприятна ситуация. И аз имам навика да приемам пратките без да ги проверявам пред куриера, въпреки че са с опция преглед и тест. Не съвсем по темата, но по този повод тези дни се оказа, че съм приела пратка с рокля размер 46 вместо поръчания 36 Scream За щастие ми пратиха моята и замениха за по-малко от 24 часа. Но, вече ще си проверявам пратките преди да ги приема.

# 119
  • София
Нямаше опция тест, а и у дома не проверих, за да не нараня кутийката, че съм с две леви...

Общи условия

Активация на акаунт