Отговори
# 690
  • София
Къде да го има, в смисъл?
Някой да ходи в Мола и да пита или как? Не разбирам питането. Виждам, че в сайта посочен го има. Какво Ви е колебанието?
Дали го има в Сефора?

# 691
  • София
Обадете се на телефона им. Със сигурност ще знаят.

# 692
Момичета, някоя от вас ползва ли face halo? Доволни ли сте, заслужава ли си целия hype?

# 693
Аз го ползвам чат-пат. Зависи как си махаш грима в момента- ако е с кърпички например, ще останеш очарована. Ако е с двустъпково почистване (според мен най-добрият вариант) с олио/балсам/крем и после измивен гел/пяна, няма база за сравнение.

# 694
Момичета, някоя от вас ползва ли face halo? Доволни ли сте, заслужава ли си целия hype?

Не може да се сравни с двустъпково почистване.
Аз го използвам понякога в банята да сваля грима преди да продължа с почистването, но последно време най-много ми влиза в употреба, когато си правя маски. ( но за сваляне на маски може да се използват и по-евтини гъбички или кърпи за почистване)

# 695
Това фейс хейло не върши ли същата работа като микрофибърните кърпи за сваляне на грим? Само че с далеч по-висока цена.

# 696
Аз не си представям честно казано да мина само с него, без след това да мина и с измивен продукт (почистващ гел). По-скоро мислех да го ползвам от време на време като заместител на масленото почистване - в момента редувам на Clinique Take the day off balm и олиото на Диор от  Hydra life серията Simple Smile

# 697
Приятелка ми е поръчала, бял със шарен ринг май( има огромна разлика между различните цветове вк. в текстурата), но не можем да стигнем да ми го даде. Нямам търпение да пробвам. Нищо не може да ме откаже от двойното, но обичам да пробвам всичко, около което се шуми супер много и имам възможност разбира се.

# 698
Приятелка ми е поръчала, бял със шарен ринг май( има огромна разлика между различните цветове вк. в текстурата), но не можем да стигнем да ми го даде. Нямам търпение да пробвам. Нищо не може да ме откаже от двойното, но обичам да пробвам всичко, около което се шуми супер много и имам възможност разбира се.

Хм, аз съм виждала само бяло с черен кант и черно с бял кант. Нещо да съм проспала освен Thinking Генерално мислех черното да поръчам, но сега се замислям и ще проуча повече.

# 699
А има и червен, и бял с шарен кант преливащ. Те са и с различни цени мисля.

# 700
Дами, знаете ли какви са цените на червилата Том Форд и Килиън в Делириум? И дали участват в някакви намаления?

# 701
Над 100, даже към 120 отиват. Ще участват евентуално само на Черен петък, но не се знае кои точно и с колко.
На Килиън дойдоха и нюдовете и са повече от великолепни. Червено не исках и се въздържах, но сега ще изгоря.

# 702
Мерси, Денси. Ще видя кога ще успея да ги видя. Как са като формула и усещане?

# 703
На Килиан са 104лв. Новата нюд колекция не знам обаче дали е на същата цена. Имам матово, комфортно ми е, обожавам как мирише, гилзата е бижу.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 13:11 от bubanka

# 704
В бутиците на Ести Лаудер има -20% при покупка на два продукта.

Общи условия

Активация на акаунт