Отговори
# 675
  • Sofia
Ох, Дъглас с -20% на всичко онлайн. Искам ружа и нюд червилото от коледната колекция на Диор. Онзи ден купих къшън пудрата за 111 лв, днес е 88 лв.
Денси, по спомен не ползваш ФДТ, какво точно постига къшън пудрата?

# 676
А тя е свободна пудра със златисти частици, която прави воал на лицето. В профила ми в инста, в хайлайтс make up има снимки.

# 677
Дами, излезе ли Коледната колекция на Сефора? Миналата години си взех много неща от нея, но тази нещо съм се отпуснала и не следя новостите, последно ходих да търся Глам, но като не я намерих се ядосах и си излязох и не погледанах нищо друго.

# 678
Утре ми казаха на мен в Парадайз, но вчера видях на снимки, заредени вече някои неща. За по-сигурно се обади утре и попитай. Утре ще има и различни намаления на продукти.
Глам няма още.

# 679
Глам я изпуснах толкова тъпо... Докато се колебея имам ли нужда от поредната палитра в такива тонове взели та я изкупили. Сега ще я чакам за наказание. Мерси, Денси. Ще минавам тези дни и ще видя какво ще взема, дано има попадения. Миналата година взех глитерната очна линия, взела е да привършва и ще се оглеждам за нещо подобно.

# 680
Пудра за какво? Матираща, за сетване, за озаряване, за печене?
За сетване
Свободната на Фенти или Анастасия.
Densi, забърсах свободната на Анастасия и на първо четене съм доволна. Но ми е интересно ти какво би препоръчала за озаряване и за матиране, както и под очи?

# 681
Не бих препоръчала нищо. Аз имам мазна кожа и ползвам различни пудри, като си ги напасвам, но те не стават за хора с нормална или суха кожа.
За озарител най-много харесвам Метеоритите и свободните пудри на Шанел, но те са лимитки от преди години и са неоткривами. Под очи нося тази на Анастасия, но рядко, защото не използвам коректор или супер рядко за снимки или събития. Матиращи имам и харесвам много.

# 682
Точно от гледна точка на твоята кожа реших да те питам, защото през лятото моят Т-зона произвежда повече ойл от Кувейт.

# 683
Ох, Дъглас с -20% на всичко онлайн. Искам ружа и нюд червилото от коледната колекция на Диор. Онзи ден купих къшън пудрата за 111 лв, днес е 88 лв.
Преди десетина дни си на пазарувах продукти, които на следващия ден бяха намалени почти наполовина - екрана и почистващ от за очи на Кларанс.... От яд си поръчах по още една опаковка от същите и си ги взех вчера Joy Вчера пък, взех и новия ФДТ на ЕЛ, тоник,....
Яд ме е, иде ми да се гръмна, ама това е положението Joy
Най-много няколко бази за грим и новия Либре да взема, че с всичко друго съм безобразно запасена вече....
Да не изпусна случайно, и от Нотино пазарувах тези дни....

# 684
Момичета, попаднах на информация, че ще изтеглят Бенефит от българския пазар. Дали информацията е вярна?

# 685
  • София
Някой да се е разходил до Сефора днес? Как е заредена? Дали има синята Water sleeping mask на Lanegie?

# 686
  • София
Някой да се е разходил до Сефора днес? Как е заредена? Дали има синята Water sleeping mask на Lanegie?
Има я в Сердика, минах преди малко.
Добре е заредено, има и комплекти. Новите цени са изписани на гондолите.

# 687
Има всичко и е дъ мол, бях изненадана, няма к опашки

# 688
  • София

Има ли го това червило на Шанел?

# 689
  • София
Къде да го има, в смисъл?
Някой да ходи в Мола и да пита или как? Не разбирам питането. Виждам, че в сайта посочен го има. Какво Ви е колебанието?

Общи условия

Активация на акаунт