Отговори
# 600
А не я ли сетваш с пудра?
Ако е въпросът към мен - не.
Научила съм се вече са работя върху всякаква основа. А и като сложа пудра и част от блясъка на металическите сенки изчезва.

# 601
Аз използвам базата на Wet n Wild, понякога я сетвам, понякога не. Откъм издръжливост няма разлика, обаче когато я сетна, доста по-лесно се преливат сенките. Затова , ако правя някакъв по-ежедневен грим с леки и лесно преливащи се цветове, не я сетвам, ако правя по-силен грим с по- пигментирани сенки, я сетвам. Като не винаги изполвам пудра. Понякога нанасям и от някакъв светъл телесен цвят сянка върху цялата част между веждата и сгъвката на окото и така по-лесно блендвам после сенките. Всички блестящи, металически, пигментни и т.н цветове ги нанасям задължително върху glitter базата на Nyx  , която нанасям само върху мястото, където ще бъдат те и после с пръст ги нанасям. Много важно е тази база да не докосва миглите, защото после каквато и спирала да сложиш, става много страшно Sweat Smile
И на мен сенките на Наташа не ми се събират. Без база не съм ги пробвала.

# 602
Някой знаел ли кое е намалено в Delirium с 25%? Понеже в СМСа пише "избрани марки"?.
Вчера пазарувах от там Sad

# 603
  • София
Там не съм минавала, но Ести имат от 23 до 25.10  30% отстъпка в бутиците си.

# 604
Някой знаел ли кое е намалено в Delirium с 25%? Понеже в СМСа пише "избрани марки"?.
Вчера пазарувах от там Sad
Да, намалени са Estee, LaPrairie, аромати на ТФ и един концентрат на ЛаМер (20%).

# 605
Поръчах по телефона от Делириум днес и очаквам пратката утре с Еконт. Дамата, с която разговарях е много любезна и с удоволствие отново бих пазарувала. Жалко, че нямат онлайн магазин. Моите най - луди и скъпи покупки са онлайн нощно време Grinning

# 606
Случайно някой да знае дали Глам на Наташа Денона е заредена отново? Да не ходя пак напразно да се бутам в Парадайс

# 607
Не, не е. Те веднага ще оповестят в инстаграм.

# 608
Случайно някой да знае дали Глам на Наташа Денона е заредена отново? Да не ходя пак напразно да се бутам в Парадайс
Така и така ще ходя, да ти я нося ли?

# 609
Недей, недей, още не е узряла хубаво идеята и може и да спестя едни пари Joy

# 610
  • София
Недей, недей, още не е узряла хубаво идеята и може и да спестя едни пари Joy
Аз имам лош навик да поръчвам преди да,, узрее"🤣

# 611
Аз нямам място вече,а и Ния все носи армагани Joy

# 612
Препоръчайте ми пудра за лице. В момента използвам Peach perfect на Too Faced и много ми харесва, но вече е към края си и ми се иска да пробвам нещо различно.

# 613
Пудра за какво? Матираща, за сетване, за озаряване, за печене?

# 614
Пудра за какво? Матираща, за сетване, за озаряване, за печене?
За сетване

Общи условия

Активация на акаунт