Отговори
# 585
Предполагам може да се поръча и по телефон, тъй като нямам сега Инстаграм? Чудя се между розите на Jo Malone или червило на Килиън Thinking

# 586
В makeup.bg също се предлагат червила на Kilian. Цената е по-ниска от тази в Делириум, но и изборът на цветове е оскъден.

# 587
  • София
Предполагам може да се поръча и по телефон, тъй като нямам сега Инстаграм? Чудя се между розите на Jo Malone или червило на Килиън Thinking

С червило на Килиан, според мен, си купувате една красива и луксозна опаковка, а вътре продукта е като всяко друго червило на Ести Л. или Том Форд. Малко ме дразнят големите компании с политиката си да продават едни и същи неща,но в различен клас опаковки. За Джо Малоун съм пас, въобще не са моя бранд с тази концепция да си купя парфюм, който обаче, за да усещам, трябва да ползвам с още поне 2-3 техни боди продукта и пак няма гаранция.

# 588
Определено Розите. А ако има все още Роза Магнолия, това е прелест неземна.

А ако дамата харесва червила, подари и от металическите червила на Том Форд. Те са чудо невиждано и правят изключително силно впечатление.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 11:26 от densi

# 589
Делириум консултират и по Вайбър, пиши ми ако искаш на лични, ще дам координати.

# 590
Определено Розите. А ако има все още Роза Магнолия, това е прелест неземна.

А ако дамата харесва червила, подари и от металическите червила на Том Форд. Те са чудо невиждано и правят изключително силно впечатление.

Ти я познаваш прекрасната дама моя колежка Simple Smile. Скоро има рожден ден и искам да я зарадвам с нещо хубаво! Споделяла ми е, че е на вълна рози та Jo Malone ми се струва удачен избор. Ще се консултирам с бутика какво конкретно да избера.

# 591
Ооо да, тази красавица заслужава рози. Ще избереш нещо прекрасно, сигурна съм!🌹❤

# 592
Момичета, благодаря за бързото включване. Аз си бях наумила, че искам червило, но ми трябваше лек тласък Simple Smile))) Купих номер 220 от мат серията. Цената е 104 лв.
Брокатените на Том Форд са ми много интересни, но не се сетих да ги погледна на живо, когато излязоха ходих да ги гледам и имаха останал само един цвят, който нямаше тестер дори. Късно видях, че сте писали за тях.

# 593
Здравейте!
Минавам с един бърз въпрос към дамите, които имат от големите палитри на Наташа Денона. Misc Art Събират ли ви се техните сенки и с каква база ги носите? Аз имам една от малките палитри и много я харесвам, но вечер съм със събрани сенки. Пробвах да ги нося с базата на Nyx HD, а днес и с коректор. Ефектът е един и същ. Искам да си взема Bronze или Glam, но ако и те се събират, ще се откажа. Нямам мазни клепачи.

# 594
  • гр. София
Ползвам 24 часовата на mac. Нямам никакво събиране с нито една марка, вкл. ND.

# 595
Имам мазен клепач, 4 големи и 4 малки палитри на Наташа. Ползвам база на Мас 24 часова и не ми се събират. Не знам защо ти се събират. За мен нейните сенки са едни от най-добрите въобще, заедно с тези на Пат и на Худа.

# 596
Благодаря за мненията. ♥️
Ще пробвам и с други бази. Ползвала съм преди 24-часовата база на Mac и също съм на мнение, че с нея нищо не мърда.

# 597
Аз съм с Мак Paint Pot и нищо не мърда с нея, а Наташа ми е от най-дълготрайните. Имам няколко големи палитри на Наташа, няколко средни (от рода на Бронз и Глам) и няколко мини- само от една определена мини не съм доволна.

# 598
Аз съм доволна и от Smashbox 24 hour основата за сенки. Обаче ми се струва, че е за по-мазни сенки; с други думи - начинаещ + матови сенки трудни са преливане + тази база - не. 🙂

# 599
А не я ли сетваш с пудра?

Общи условия

Активация на акаунт